JACK3D .VS. JACK3D Micro

11.12.12
11:54

Здравейте.Искам да попитам коя от двете формули е по-добрата, новата или старата?Питам, защото четох доста негативни коментари относно новата, че била по-слаба по отношение на силата и издръжливостта, но давала по-добро напомпване.Някой ако ги е пробвал нека каже.

11.12.12
14:58

Не мисля, че някой от запознатите с добавки би си дал парите на вятъра за смешния Джак микро. Стария си е къртачка, но нека незабравяме скандалите и шума покрай експлозивната му съставка.

11.12.12
21:09

Jack3d micro е добър, но излиза много скъпо тъй като една доза не действа особено добре.

11.12.12
22:12

Една доза е 3,6 грама, а опаковката е 146г. т,е 40 дози, което ми се вижда доста изгодно при положение,че се пие само в тренировъчни дни, а щом казваш че една доза не действа могат ли да се пият по 2 т.е 7,2г. няма ли да ми дойде в повече.
И да питам също за “C4 Extreme” на някои места четох, че бил много по-добър от джака.Вашите мнения за него какви са?Мерси!

11.12.12
22:32

Може да се пие по 2 дози и е препоръчително даже.Ама нали тва ти казвам че като пиеш по 2 и излиза скъпо 70 лева за 20 дози.

12.12.12
01:18

Вие трябва да сте луди да дадете за 20приема 70лв.

12.12.12
15:08

Да, наистина за 20 дози не си заслужава да се дават толкова пари.Няма да го взимам този Джак, а даже се колебая и за стария заради забранената съставка.Може ли да ми препоръчате някой хубав азотен буустер.Сега  съм се спрял на “Neurocore”, ако някой има мнение за него нека сподели.Мерси!

12.12.12
20:43

Старата или новата формула ? Много готин продукт и е един от най-изгодните бустери на, които съм попадал лятото (старата формула). Според цените една доза ти идва ~1лев, но да допълня, че с 2+ дози тренировката е чудесна.

12.12.12
21:53

Ами гледах го този продукт, но в друг сайт тъй като тук го няма.Не знам старата ли е или новата формула, но ми се стори добър.Ако си пил Jack3d(старото) според теб кое по-добро.Neurocore дава ли ти достатъчно сила,напомпването как е?Мерси!

12.12.12
22:58

казано от Spas Bonev на 12.12.12, 21:53:

Ами гледах го този продукт, но в друг сайт тъй като тук го няма.Не знам старата ли е или новата формула, но ми се стори добър.Ако си пил Jack3d(старото) според теб кое по-добро.Neurocore дава ли ти достатъчно сила,напомпването как е?Мерси!

Еми и аз незнам човече къде какво си гледал.... и следователно нямам отговор.
Пил съм стария джак и неурокоре. Зависи по какъв начин възприемаш добавките и тренировките, които правиш. Стария джак си е доста силен бустер. Него го усетих повече като прилив на енергия и мотивация, а с неурокорето си правих едни доста ефикасни тренировки. Напомпване ще имаш и с 2та продукта стига да тренираш правилно и най-вече да имаш какво да помпаш. Защото много от хората помпат “кокалите” дето се вика.

12.12.12
23:33

Мерси много.В момента правя програмата “дихателни клекове” като съм прибавил и по няколко упражнения за другите грипи и усещам ,че вече нямам сила и затова съм се насочил към тези буустери.След една серия клек с 20 повторения със 105кг и след това доста се изморявам и последните упражнения ги правя с малка тежест.Благодаря ти за информацията.Може пак да се насоча към стария Джак и да го почвам след нова година.

06.03.14
13:20

Аз съм на 19години 78кг. Тренирам от 2 години. Приемам протеин Pure nutrition ,креатин  и комплексни аминокиселини Gaspari AminoMax 8000 но мисля да спра креатина и да приема Jack3D ! Въпроса ми е добре ли действа,защото не съм приемал досега азотен бустер ?
Искам да кача малко повече мускулна маса !

казано от pavel dimitrov на 06.03.14, 13:20:

...мисля да спра креатина и да приема Jack3D ! Въпроса ми е добре ли действа,защото не съм приемал досега азотен бустер ?
Искам да кача малко повече мускулна маса !

Греда.
От азотния продукт мускулна маса няма да качиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1