06.03.14
14:05
Добър ден.
Вече ми изгоряха два блендера по 25 лева от кауфланд и искам да си закупя качествен блендер, който да става за приготвянето на домашни фъстъчени масла, шейкове, тахани и т.н.
Спрял съм се на този http://technika.bg/product/8955/blender-gorenje-b-600-b.html .. ако някой има по-добро предложение до тази цена или мнение по този продукт нека да сподели.
Благодаря предварително.
Лек ден.
Темата беше редактирана от Иван Чолаков на 06.03.14 14:06.
Миналата година си взех от emag отново 600 вата на някаква по-куча марка и все още ми върши работа. Ползвам го ежедневно за какво ли не. Беше някаква скандална оферта за около 50 лева. Щом ти се дават толкова парички, то предполагам, че ще е хубаво да намериш нещо от 1000 вата.
Здравей. Аз от 10-тина години работя като продавач-консултант и определено имам наблюдения върху техниката. Блендерът от който нямам оплаквания и рекламации е BRAUN MX 2000 В интернет можеш да го намериш за около 100-120лв и за тези пари е страхотен уред. 525W мощност и определено става и за твърди смеси ,за разлика от другите блендери. Може да ти се стори малко шумен ,но при този мотор няма начин да е тих.
06.03.14
15:10
казано от Gergi_81 на 06.03.14, 14:50:
Здравей. Аз от 10-тина години работя като продавач-консултант и определено имам наблюдения върху техниката. Блендерът от който нямам оплаквания и рекламации е BRAUN MX 2000 В интернет можеш да го намериш за около 100-120лв и за тези пари е страхотен уред. 525W мощност и определено става и за твърди смеси ,за разлика от другите блендери. Може да ти се стори малко шумен ,но при този мотор няма начин да е тих.
http://okay.bg/Braun-MX-2000-MN-Blender-Power-Blend-525-W
за този става въпрос нали?
Аз ползвам този на Филипс Скъп е, но пък е излючително качествен.. ползвам го вече 2 години всеки ден.
07.03.14
18:45
Филипс е марката.
казано от Stoyan Petrov на 07.03.14, 18:45:
Филипс е марката.
Определенео не е това марката. В конкретния случай за този блендер ,да. Но като цяло тази марка е възможно най-западналата от към качество през последните 5 години. Имаха едни телевизори преди години ,а сега в сервизите не искат да ги гледат вече. Няма друг телевизор с рекламации 2 от 10.