Коремни плочки - затруднения

05.03.14
17:23

Здравейте няма да овъртам искам да попитам за коремните мускули дали действията са ми правилни и дали ще имам успех.Момче на 16г съм 166 висок и около 52 килограма.Не съм хич дебел но имам в долната част на корема малко мазнини.Така не ям сладко, тестени изделия, не пия газирано и алкохол.Ям сутрин плод след него солети малко по късно.На обяд 2 филии и например леща, а вечерта гледам да не  се нахвърлям 2 филии и каквото има за ядене забравих слетобед ядки и 1 варено яйце.Пари за фитнес нямам правя упражнения през ден от сериите по 8 минути http://vbox7.com/play:b6377d5c пия по 2л вода не правя кардио.Та идеята ми е така ще постигна ли нещо и трябва ли да правя още нещо.За мазнините в долната част също имате ли някакви идеи

05.03.14
18:09

Има сигурно 1000 подобни теми.Плочките няма да ти излезнат,ако не правиш кардио и нямаш добър хранителен режим.А и,за да ги изкараш означава да свалиш до 47-48 килограма примерно,няма смисъл ще си болнаво слаб.

05.03.14
18:14

Именно искам да видя какво да правя и дали този режим е правилен който написах благодаря за съвета и мнението

Не, не е правилен, ако изобщо наричаш това режим:) Погледни темите във форума, погледни някой от дневниците на мъжете и виж как се хранят те.

06.03.14
16:06

А добри ли са тези активия закуска защото някой казват че вредят други че са хубави и дали спомага

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1