Болки след работа с компютър и физ. натоварване

04.03.14
22:45

От 7 месеца не мога да работя с компютър.. половин час след работа на компютър ме заболяват пръстите, китката и лакътя на дясната ръка.. проблем е също че не мога да извършвам никакви физически натоварвания..след работа с компютър болките които се появяват са постоянни, леки и тъпи.. а при вдигане на тежест дори и преди това да ми е нямало нищо се появяват едни остри и много силни болки в лакътя и китката.. 2-3 часа след натоварването ме заболява и рамото.. ако ръката ми е далеч от тялото не усещам нищо, но приближа ли я към тялото си болката в рамото става огромна.. ходил съм на много лекари всички ми изписват витамини б1, б6 и б12 като ми казват да не стоя пред компютъра и да не вдигам тежко за около 10 дни.. аз не бях сядал на компютър 1 месец както и не бях вдигал нищо тежко, но ето че отново само половин час след като седнах болките се появиха.. не съм се удрял никъде не съм се и пренатоварвал.. един ден просто стана така, появиха се тези болки и не искат да минават..пил съм и болкоуспокояващи като: ацефеин, тилкотил, темпалгин и други, но и от тях полза няма, дори и болките ми не намаляват след като ги изпия.. Надявам се някой тук да ми помогне.. на 16г. съм ако това е от значение..

06.03.14
23:24

Провери си гръбначния стълб,болката може да не е там,а по-продължение на нерва,цервикалния и торакалния дял са отговорни за движението в горните крайници,ако беше на локално ниво щеше да си справил и нямаше да пишеш в този форум,така че не е изключено и това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1