BTK-ADSL

Темата е заключена.
RH

17.11.05
22:03

кажете си мнението ако някой е ползвал АДСЛ на БТК как е връзката има ли много прекъсвания профилактики и т.н. :)

LA

17.11.05
22:15

БТК АДСЛ досега при мене не е прекъсвало,това не е ЛАН - вълне дъжд и нема net по 10 часа!
Скоростите ми и за вътрешен и за международен за еднакви - кефи ме!
Пишете на кирилица!!
Няма да правя повече забележки!
Много е трудно да използваш www.kredor.com ?!
Mr_Muskul

17.11.05
22:26

————
Темата няма общо с бодибилдинг и ще бъде заключена скоро.
————

17.11.05
23:20

Абе кво става с тоя Форум ADSL , бомбаджии ли сте няма ли контрол

Е какъв контрол?! Човекът иска да попита нещо, пуска тема в “Общи теми”. Нали това е целта? Или не е?

Някой пускат по 3 мнения едно след друго, да не говорим че са от тъпи към по-тъпи, ами може и да навредят на някого. Тук човека търси помощ - задава си културно въпросчето, спазва правилата на форума и вече се търси контрол .. ама тоя контрол нали трябва да е справедлив. Не правя реклама, но вижте http://forums.flashbg.org/ - в Общи приказки има какви ли не теми .. излишните мнения пак се трият, но който пита му бива отговорено. Всичко е закономерно.

Свобода на словото, приятели! Вярно, ако не съм съгласен с форума мога да не го посещавам, но тъй като вече ми е навик, необходимост и т.н. както за мен, така и за другите, нека се опитваме с общи усилия да го подобрим. За сайта действате. Хубаво, че открихте и нови раздели на форума, но .. един развлекателен “Общи приказки” няма да е излишен - слага му се едно autoDelete на мнения, в които не е писано от 14 дена и въпроса приключва(ако проблема е с мястото и прегледността де).

Благодаря за вниманието!

18.11.05
12:07

Според мен не си заслужава, ама никак. Първо е скъп за скоростите, които се предлагат. Има реално смисъл да се ползва това, само ако си в квартал с бедни доставчици и доста ниски скорости. А това, че като валяло LAN-а умирал, си е проблем на доставчика и трасето, което е положил. Нашият downtime е не повече от час на месец. От личен опит казвам, че при БТК Интернет липсва доста по-дълго.

SE

18.11.05
12:22

и според мене раздела Общи теми е за всичко което не е свързано с другите теми според мене тука трянва да се пише за всичко за което имаме да питаме и такива работи

18.11.05
12:24

Вече има ново правило, тъй че ще остават само теми, които са свързани с фитнеса.
1.0 Обсъжданите теми трябва да са само на тематика свързана или близка на заниманията с фитнес, здравословно хранене, поддържане на фигура чрез естествени методи и др.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1