05.03.14
13:44
Здравейте, аз съм момиче на 21 и съм на НВД,пия протеин само вечер и въпроса ми е кой е най-подходящ протеин, препоръчаха ми синта 6 изолат, когато ми съставиха хранителният и тренировъчният режим, а ми предлагат и казеини по магазините,кое е най-добре да приемам? Сега ми свърши синтата и се чудя дали да сменя с някой друг,синтата си идва скъпичка. От 2месеца се занимавам активно с фитнес с цел изчистване. Надявам се да не ме нападнете, нова съм и не съм запозната много добре с добавките. Благодаря ви!
05.03.14
14:24
казано от Liliam на 05.03.14, 13:44:
Здравейте, аз съм момиче на 21 и съм на НВД,.....Сега ми свърши синтата .... цел изчистване.
За съжаление се оказа, че белтъчното съдържание на изолата на BSN e 66.6%, което не го прави нисковъглехидратен.
п.с. което за пореден път показва, че цената на даден продукт много често няма отношение с качеството му.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 05.03.14 14:35.
05.03.14
18:12
Ако пиеш протеина вечер преди лягане,насочи се към казеин.Характеризира се от останалите по това,че по-бавно се разгражда.Иначе за марки конркетно за суроватъчни протеини,аз лично съм пил Scivation Whey,Scitec Professional Whey,Optimum Gold Standart,а в момента пия American Standart Whey.Оптимума и сайвейшъна си струват парите според мен :) Вече другите колеги,които са по на ТИ с протеините ще те насочат.
05.03.14
21:26
Съветът на Цветомир е добър :)
07.03.14
19:34
AMIX CFM Nitro Protein или DYMATIZE ISO 100. Но като цяло си мисля, че само аминокиселини биха свършили по-добра работа, отколкото която и да е пудра.