Saturn Amino 2500

Здравейте. На скоро си купих въпросните комплексни аминота на Saturn от магазин за хранителни добавки. Човекът ми ги препоръча, каза, че от 2 години взема аминокиселини само на тази марка и е много доволен, че за тези пари били най-добрите, че са хидролизирани, което е най-натуралното извличане на аминокиселини от суроватката и т.н.. Понеже марката не е много известна потърсих в разни теми тук и в други форуми, честно казано лош коментар за тях не прочетох. Взех си 120 таблетки и започнах да ги пия както той ми каза - 4 преди тренировка, 4 непосредствено след тренировката и 4 по-рано през деня. Проблемът е, че като ги пия на гладно цял ден имам проблеми със стомаха, пробвах заедно с храна, по-добре е, но като цяло все още имам същите проблеми. Чудех се дали не е в дозата, но навсякъде си пише по 10 000 мг.. Ако можете да ми дадете някакъв съвет как ще е по-добре да ги пия.. Чудех се дали няма да е добре, ако ги смеся с шейка ми за след тренировка, който представлява - банан, 200 гр. кисело мляко, около 150 гр. извара, малко мед и понякога малко овесени ядки, като всичко се пасира и добавям вода.
P.S. На 17 г. 180 висок и тежа 75 кг.. До сега съм пил само протеини и това са ми първите аминокиселини. Тренирам общо от 2 години във фитнес, като последните 4 месеца тренирах само бокс и от 4 седмици съм пак в залата.
Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне да реша проблема :)
Живи и здрави!

Темата беше редактирана от Бисер Велиславов на 07.03.14 17:47.

Аз лично съм ги пробвал и останах доста доволен. Дозата ти е по 4 на ден - 2 преди и 2 след тренировка (2 сутрин и 2 вечер, в нетренировачни дни).

Аз мисля, че 4 хапа на ден са изключително малко, за да усетиш каквото и да било. Не съм ползвал амино до сега, но лично според мен тази доза х3 е ок.
П.С никъде не мога да намеря аминопрфил, ако можеш да покажеш......

Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 08.03.14 00:33.

Само това успях да намеря..

Не бих купил продукт с такъв етикет, не че на етикета може да се вярва на 100%, но все пак.....

10.03.14
09:57

Миналата година ги пробвах.Стават.Приемах 6 преди тренировка и 8 след :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1