22.08.05
22:56
Сега ще почна по сериозно(и да тренирам най-вече)ядене,добавки режим и т.н. и да видим какво ще стане,ма пусти пари много блъскане си трябва,та заради тях заебавам едното,а после заради него свършвам парите.
За собствените разноски - пич за една предсъстезателна диета(само 3 месеца) ми трябват 1500 лв. като влизат абсолютно всички разходи които се сетиш.Сума ядене + добавки,химии и т.н.,аз тия пари няма откаде да ги взема и колко пати да се явя на състезание,пари врез пари.
[quote author=“PROMPT”]Мини към София да те видя и можем да се опитаме да уредим спонсор :)
Искам и аз :P :P
22.08.05
23:42
Може ;)
Няма да мога да те изхраня теб със 57 ръце ;)
затова викам бика - той поне бисквити яде - хех !
23.08.05
11:37
ее я и мен ме уреди аз с мойте 43 см ръце, все едно бълха те е ухапала.. ;-)) Не ям много, скромен и послушен съм :lol: :lol: :lol: търся си щедър спонсор с добро сърце :-)
23.08.05
14:49
Хех - ще ви имам предвид ‘сички
Ей бая спонсори ,ще трябва да търся май ;)
23.08.05
14:53
[quote author=“PROMPT”]Хех - ще ви имам предвид ‘сички
да би мирно седяло, не би чудо видяло :lol: :P :wink:
23.08.05
14:59
[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“PROMPT”]Хех - ще ви имам предвид ‘сички
да би мирно седяло, не би чудо видяло :lol: :P :wink:
Хех - мъдър си - верно :lol:
25.09.05
17:20
момци да ви се похвала от 2 месеца не съм минавал покрай залата да тренирам и вчера за първи път ходих.От лег на 170 кг. 2 повторения,а когато тренирах 170кг. - 6-7 макс.,а на 140 кг. като свалих си направих 12 повторения без проблем,точно толкова правех и когато си тренирах.Спаднал съм с 2 см. на ръката и 4 кг. тегло.в талията също съм спаднал.И мисля че засега е добре.Кове ме яка мускулна треска,но след седмица съм без проблем.Спаднала ми е силата,но и съм поотслабнал,та ще почвам здраво тренировка и режими,та дано,до нова година вдигна 210 кг. от лег.Преди 2 месеца точно преди да спра много ама много малко ми остана да вдигна 200кг.Добавки ще взимам,ако има някой да ми ги докара от америка а те са: 4.5 кг. суроватъчен протеин - оптимум,глутамин - 1 кило - оптимум,BCAA - 2х300 грама - оптимум,креатин - high power ethyl ester - 1 кило, и декстроза ще си взема.Ядене по кило месо и ориз на ден.Добре ли е яденето и добавките мисля че може да стане до нова година,като се има впредвид че досега не съм взимал толкова добавки и ядене.Ръката може и да мине 50см.
25.09.05
18:02
Абе вие тия кг за нищо ги нямате, 140 - 170 - 200 :shock: :shock:
мнооо добавки много нещо много кила и кило месо на ден лелелл много кинти си събрал Бик аз не съм и сънувал за такова нещо :) :) :)
Успех все пак
25.09.05
23:04
добавките така както съм ги написал от bodybuilding.com са на стойност 300 лв. без доставка.Зимам си по 10 кила филе за 10 дена и ще се опитам да се преборя с него щото до сега от 2 месеца бях само на 150 грама на ден и без въглехидрати,абе въобще много ми се е свил стомаха и сега ако знае какво го чака ще избяга.10 кила пилешко филе ми излиза около 53 лв.значи 30 кила на месец или 165 лв. + близо 30 лв. за ориза(по кило на ден)-195лв. и нещо друго да речем 220 лв. някъде.Ама момци тия 2 месеца,които не съм тренирал се изкривих от работа,та сега да има смисъл да тренирам :D .
Ще взимам креатин така: ще зареждам 5 дена по 20 грама - 100 грама.,после 30 дена по 10 грама и спирам за месец - 400 грама за период, горе долу 110 дена и съм го препарирал.
после глутамина - по 10 грама на ден - 120 дена да речем и като включвам почивките - зимам по 5 грама.
После протеина - 60 грама на ден - горе долу 90 дена
BCAA - него ще го опукам най-бързо по 10 грама на ден та за 60 дена го няма.
Средно за 3 месеца имам добавки,което ще ми струва по 110 лв. + 220 лв. за ядене - 330 лв. абе бая пари,но така както ям така и трябва да работя,значи 2 пъти повече ядене = 2 пъти повече работа.
няма лесно в тоя умрел живот.Значи от цялата работа получавам американско качество + супер режим + яко ядене = звяр (стига да спазвам всичко точно).Та след 3 месеца ще пусна снимки да ме видите,какво може да постигне човек без да взима химия.Супер много сили трябва да вложа за да постигна целта си,но ще но направя.Абе бързам щото ако ме вземат в казарма януари или март,сигурно ще се спира с това трениране щото там направо ще ме сцепат,а след казармата почвам да плащам всички сметки по апартамента и всичко останало така че няма да има от каде толкова пари за трениране и скъпи режими.Надявам се на Prompt след 3 месеца като ме види да намери някой да ме спонсорира да ида да питам Рони какво работи :D
Браво и успех де да имах и аз такива възможности като теб...... :cry:
P.S. За рони не бързай
26.09.05
00:23
хехе як бик, евала ти си ебати енстусиаста заклевам се.. завиждам ти благородно..
При първа възможност (кога ли :roll: ) ще направя същия режим за който говориш, да видим дали поне малко ще ми се доближи ръчичката до заветните 50 сантима ;-)
Желая ти успех в начинанието и гледай след 3 месеца да си чист а не некой свинчо..
Просто прави повечко аеробни тренировки и всичко ще си е ок.
бтв запиши си мерките сега и ги пусни за да имаме база за сравниние след 3 месеца ;-)
17.11.05
18:27
сигурно ще отложим работата със снимките за към края на януари,защото до няколко дни трябва да ми пристигнат добавките,пък и спирах за 2 седмици и сега уж пак съм почнал здраво тренировки.А някой ако знае че имам толко работа че до края на годината трябва да работя и днес и нощес,но ще постна снимки със сигурност,просто няма начин да хвърля толкова пари и да не видите за какво са били. :)
17.11.05
22:02
[quote author=“qk_bik”]сигурно ще отложим работата със снимките за към края на януари,защото до няколко дни трябва да ми пристигнат добавките,пък и спирах за 2 седмици и сега уж пак съм почнал здраво тренировки.А някой ако знае че имам толко работа че до края на годината трябва да работя и днес и нощес,но ще постна снимки със сигурност,просто няма начин да хвърля толкова пари и да не видите за какво са били. :)
ок, чакаме тогава с нетърпение януари ;-)
18.11.05
02:21
Леле докато изчета чялата тема , ми кам 01 часа почнах , сега е 02:09 :lol:
беше ми адски интересно и искам да поздравя бика, а относно дали лаже , за какво ще му е да лаже ? Аз вчера спах с Джесика Алба—-> ей тва вече е лажа 8)
Ей як бик, имам един познат кадето е направо азрод, та пича бачка за един човек, така де помага му за всичко за което се наложи, та работодателя му има найстина много кинти, и той му купува протейни , креатини, гейнари .... абе квото се сетиш. Пробвай нещо такова да си намериш да бачкаш, по цял ден се тапчиш, караш няква кола, ако трябва забираш детето на шефа от някоя детска градина и т.н. :wink:
02.01.06
01:28
РЕСПЕКТ!!
(това не е спам)
02.01.06
22:47
[quote author=“L_Clan_Frodo”]Леле докато изчета чялата тема , ми кам 01 часа почнах , сега е 02:09 :lol:
беше ми адски интересно и искам да поздравя бика, а относно дали лаже , за какво ще му е да лаже ? Аз вчера спах с Джесика Алба—-> ей тва вече е лажа 8)
Ей як бик, имам един познат кадето е направо азрод, та пича бачка за един човек, така де помага му за всичко за което се наложи, та работодателя му има найстина много кинти, и той му купува протейни , креатини, гейнари .... абе квото се сетиш. Пробвай нещо такова да си намериш да бачкаш, по цял ден се тапчиш, караш няква кола, ако трябва забираш детето на шефа от някоя детска градина и т.н. :wink:
Да такава работа е много добра,ама пич къде да го намеря човека с парите ? Да не си гледал скоро филма “Man on fire”?! :D :D ако можеш да ми намериш зверски ще черпя.един зил с протейни ще ти докарам. :D
11.02.06
00:55
И така момчета реших да драсна няколко реда да ви кажа как вървят нещата при мен до сега,значи преди 2 месеца ви казах,че ще постна снимки на това,което съм постигнал след като си накупих една камара добавки - креатин,глутамин,bcaa,протейн,декстроза,трибестан и рибено масло всичкото на Оптимум Нутришън(без декстрозата разбира се).Резултатите са следните: 2 см. на ръката - от 46.5 на 48.5 см.,за гърба не знам,много сила за всички упражнения и това само за месец време през този месец съм взимал добавките по следния начин : креатин - всеки ден когато тренирам по 20 грама на ден,глутамин - 20 грама на ден,bcaa- 15 грама на ден,трибестан - по 4 на ден,рибено масло - по 8 на ден,протейн по 90 грама на ден разделени на 3 приема,декстроза по 60 грама на ден на 2 приема,в нетренировъчни дни: креатин - 15 грама,глутамин - 15 грама,трибестан-3 на ден,декстроза - 30 грама,10 грама bcaa,протейн - 60 грама,рибено масло - 6.С яденето съм сравнително зле по 400 грама месо и към 400 грама въглехидрати,нямах време да правя повече хранения иначе резултатите щяха да са още по-добри.И така ето ми и някой резултати с който да докажа напредъка си :
Гръб:
Скрипец - работни серии с 20 кг. отгоре.
Мечка - 90-100 кг. серии.
Долен скрипец - 100 кг. за 12 повторения(възможност за още)
Чукове - последна серия - 130-140 кг. - 8-10 повторения.
Мъртва тяга Мах. 1 повторение - 250 кг.
Трапец със щанга пред тялото - 130 кг. - 18-20 повторения,отказ
Ръце:
Бицепс - всички упражнения - с щанги + 10 кг. за 10 повторения.
за дъмбели - + 5-10 кг. за 10 - 12 повторения.
Трицепс - + 15 кг. на скрипец за 12-15 повоторения - тежест в момента - 75 кг.
за френско - правех преди със 80 кг. - 8 повторения сега 110 - 8 повторения.
и още едно упражнение за трицепс - + 5 кг. на дъмбела за отказ повторения.
И гърди :
Лежанка - на 10.02.2006 година поставих свой личен рекорд - 210 кг. за 1 повторение.Наложи се да правя 2 опита тъй като момчето,което ме пазеше избърза да помага без да съм му казал да ми оказва помощ,та на втория опит две момчета ме пазеха и вдигнах щангата сравнително лесно за 1 чисто повторение,за 2 не ми се рискуваше.
Лошото е,че като върнах на 150 кг. за разтоварваща серия на 9-тото повторение изведнъж почувтвах остра силна болка в дясната гърда и веднага ми помогнаха да вдигна щангата тъй като ме беше страх да не съм скъсал мускул,въпреки,че имах сила за още 2-3 повторения,гледах се нямаше кръвоизлив,значи явно съм разтегнал.Реших да подгрявам докато отмине болката,после след лег правих избутване на дъмбели от хоризонтален лег за гърди,подгрях с 30 кг. дъмбели и реших да си правя работните серии както досега със 63 кг. дъмбели,направих 12 бавни и контролирани движения за да се предпазя от скъсване.после намалих тежестта на 53 кг. пак за 12 повторения.После минах на щанга за горна част на гърдите сложих отново лека тежест - 80 кг. за по 12 бавни повторения - 4 серии,после минах на рамо - тука си сложих тежест - 100 кг. зад врат на последната серия за 8 повторения.(обикновено преди го правех най-много със 70 кг. преди месец става въпрос),на машина вместо дъмбели за рамо - 70 кг. последна серия - 10 повторения - отново с 10-20 кг. повече отпреди.Издърпване на щанга към брадичката за рамо - + 15 кг. за 12-15 повторения.и развтарвяне встрани - + 5 кг. на дъмбелите.
Специално днешната тренировка - 10.02.2006 година ми беше направо феноменалната за мен,имах супер много сила,но просто нямах късмета да я използвам докрая и да направя най-адската си тренировка до сега.Значи болката се изразява в това,че когато пускам щангата към гърдите чувствам много лека болка,но докато почвам да връщам нагоре направо все едно някой забива нож в гърдата ми.Това разтягане ли е? Не може да е скъсване щото да не съм могъл да мръдна предполагам,че и видимо си личи,а сигурно и кръвоизлив има,но нямаше такива работи при мен.А иначе точно тази тренировка можех да видя на какво точно е способно да издържи тялото ми.Щях да сглобя 83 кг. дъмбели за хоризонтален лег - и ме е страшно яд.Иначе все пак за рамо слагах с по 20 кг. повече и имах още сила,но ме беше страх да не скъсам нещо.Кажете според вас дали съм разтегнал или е нещо по-лошо,не помня,но и преди имах някакъв спомен за такова произшествие,мисля,че се получава от претоварване или от не добре загряти мускули(най-вероятно със смешните ми 2 серии загрявка). Скоро ще постна и снимки да видим,кое е по-добре и кое по-зле.А тия дози,който съм ги писал не ги препоръчвам на начинаещи и такива с по - малък стаж от 2 години.
Кажете по едно мнение за това какво точно съм се контузил,а може да коментираме и дозите.От сега казвам,че тези дози са от както съм почнал да ги пия тия добавки преди месец досега и все още продължавам да ги пия по същата схема.
еваларка ! :shock:
само да беше написал и колко кг си бил и колко си в момента :lol:
11.02.06
01:19
не съм забравил просто не съм се мерил откакто съм почнал добавките,ще се премеря тия дни и ще кажа колко е разликата.
11.02.06
01:24
снимки ще постнеш ли ?
12.02.06
09:35
Всъщност и аз не го вярвам това неможе на 17години да си и да имаш 50.5см ръка и то на чисто представяш ли си ако вкараш зобец :shock: нещо ни е хванал за слушатели :evil:
12.02.06
10:46
Няма значение, дали ще 47-48 или дори 50. Важното е, че има блестящи резултати особено за тази възраст. Качи някоя по-актуална снимка и си те слагам на десктоп да ме надъхваш.
12.02.06
14:54
shorty прочети цялата тема, момчето го е доказал и снимки даже има сложени.Иначе браво бик наистина имаш голям напредък.Продължавай в същия дух. :)
12.02.06
17:51
Интересно ми е да видя снимки . Браво за постигнатото .Дано има повече хора като теб , толкова отдадени на този спорт .
17.02.06
14:32
Правиш френско разгъване за трицепс с 110кг.???
До тука само пишеш пишеш и нищо.Даи ги най после тиа снимки да видят хората за каво става дума.Цяла година мина откак си обещал.
[quote author=“realityman”]Правиш френско разгъване за трицепс с 110кг.???
До тука само пишеш пишеш и нищо.Даи ги най после тиа снимки да видят хората за каво става дума.Цяла година мина откак си обещал.
http://photobucket.com/albums/a154/qk_bik/?action=view¤t=A1.jpg
[quote author=“realityman”]Правиш френско разгъване за трицепс с 110кг.???
Това малко ме озадачи и мен (абе не малко)
18.02.06
09:31
Може да е някаква вътрешна завист или порсто да ми се струва че ни лъжеш обаче ако беше чак такова животно квото се изкарваш одавна щеха да са те снимали по Телевизията за некое предаване или по новините.... може и по шоуто на Слави в рубриката на Росен Петров той нали издирва талантливи българи. И още нещо ми се стори гнило за какво ги правиш сичките тия неща диети и тренировки и тия размери като изобщо не ходиш по състезания не ми се вярва е така заради манията да даваш по 500лв. на месец!
18.02.06
10:29
Един трибоец на 95 кг. колкото мен да речем,вдига повече,тренира повече,яде повече и има по-малки размери от мен(може да има и такива и с мойте размери,но са малко),та за какво точно се учудваш,те трибойците не дават по телевизията,пак мен ще дават,че момчетата са ходили и по състезания.А колкото до Слави той е канил единствено Христомир от културистите и Стефан Ботев(който е бивш щангист) от трибоя ако може така да се нарече(Любо Лежанката и Крика).За другите какво ще кажем - момчетата се трепят от сума ти години и не са заслужили да са там или какво?Нека покажат националния отбор по трибой или Митко Димитров или дори да споменат за Цветко Цветков лека му пръст.Не виждаш ли,че показват всякакви,но пренебрегват доста заслужили да ги видят хората.И какво ти се струва гнило,щото тия 500 лв. сам ги давал само веднъж за добавки до сега а иначе повече от 200 лв. на месец за храна не съм давал.Аз си тренирам за кеф и удоволствие.Така съм си свикнал и така си тренирам.Ако правя по-леки тренировки от тия - не чувствам напрежение.За състезания по трибой или културизъм трябва много голяма и сериозна подготовка,както и доста средства,а най-вече време нямам.Така,че поради ред причини не съм имал възможност да се подготвя добре - да се изчустя за състезание по културизъм или да правя силови тренировки за трибой.Мислиш ли,че ми се ходи?Щото ако имах възможност(излишни пари и време)бих се подготвил и бих излязъл дори и заради една грамота да е щото тръпката е достатъчна.А колкото ди килограмите,които пиша имам един въпрос - Ако във форума влезе,човек,който вдига 1000 паунда от лег и има 100 свидетели ще му повярвате ли? щото има и такива хора,но са малко,а колкото до мен и до това как тренирам и с какви размери,Ако някой не вярва да дойде до Враца до залата да пита,та дори и ще му покажа.Това,че някои от вас не могат така,не означава,че такива хора няма.А пък тези,които могат да не се заблуждават,че са единствени.Ще видя да взема от едно момче дигитален фотоапарат да си направя няколко снимки,но го чакам да се прибере от София,иначе няма как да стане.Пък ако някой толкова много иска нека да мине до Враца на живо :D
Момчето е много здраво, независимо какви са ви скромните мнения :wink: ! Колкото и да приказвате и да се чудите, нямате нищо срещу пича! Постна си снимки момчето, написа си и постиженията, каза ви как тренира, как се храни, какви суплементи взима... и вие все някой косур ще му намерите - истината е, че и на живо да го видите, няма да кажете че е супер здрав, ами ще минете с едно “Ае, прасците му малко слабички ми се виждат”! Ей тва е тъпия български манталитет :twisted: !
Напълно те подкрепям! Има предвди че, когато някои се старае, някой друг луузър или турбо пейзанин ще осере работата като каже “Абе дааааа, ама не можеше ли малко маса да вкараш, примерно “!?!?!?!?!
Хванете се и вие на хорото , да видите колко е трудно да се спазват диети, режими, тренировки и колко време гълта.
Поздрави на всички запалени културяги и дсерзайте, за критиците си има винаги място, но не им давайте време да си отварят устите :)
Лол, кеф!
Казвам го защото наскоро пишлеме с ръка 28 и прасец 15 дръзна да критикува обема на ръцете ми, без да знае значението на думи като “акцент” и “симетрия”, камо ли да го питам за “положителен азот баланс “, ама айде..... нека се учат малките и недоносените :)
И защо да ни лъже ?Аз не се сещам за логична причина да го прави !
Колкото до медиите там 90 % от материалите които се публикуват/излъчват са тенденциозни !Да не говорим,че спортове като културизъм и трибой са захвърлени на боклука и никак не са на почит !
За диетите ,тренировките,финансите..защо да не го прави заради самата тръпка ?Аз също го правя заради удоволствието и не се чувствам сбъркана -напротив !Радвам се,че мога да се занимавам с това,което винаги съм искала и което ме радва :)Какво по хубаво от това да можеш да правиш каквото искаш ,а?:)
Бик,дерзай ,развивай се ,търси и намирай винаги тръпка отивайки в залата :)Винаги ще има критици ,не си хаби енегията да им се доказваш !
18.02.06
13:11
,какво може да постигне човек без да взима химия.Супер много сили трябва да вложа за да постигна целта си,но ще но направя :!:БРАВО ТОВА Е :!:
18.02.06
19:22
Аз специално нямам нищо против пича ама тук ли е мястото и темата да се пише кви са ти размерите колко дигаш и да си обясяваш някви си негови теории и тн с програми и други.ОК.дига много яде много и е долугоре здрав пича ама това да се занимаваме само с него.има си “силов трибоии”секция , ами там да си поства постиженията.Не сам ли прав?
18.02.06
19:55
[quote author=“realityman”]Аз специално нямам нищо против пича ама тук ли е мястото и темата да се пише кви са ти размерите колко дигаш и да си обясяваш някви си негови теории и тн с програми и други.ОК.дига много яде много и е долугоре здрав пича ама това да се занимаваме само с него.има си “силов трибоии”секция , ами там да си поства постиженията.Не сам ли прав?
Интересно е на всеки 4е мом4ето е малко,а е постигнало много както е видимо и 4е никои не вярваше на думите му.Доста добра генетика и метаболизам,на неговите години аз например бях сас 36-37 ръка и 72-75кг.Много малко хора могат да постигнат това,ако е без химия просто ЕВАЛА :!:
а някой кара ли те насила да четеш темата му?!?според мен ,а и доста други от форума тази тема май не е да се хвали,а да помогне на лутащите се,а и не само на тях.много злоба и завист витае в темата и е цяло чудо че още не сте го изгонили.Бик кефиш човек!много ме радват хора които не се отказват лесно