Мекица на лост?!

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.02.14
22:50

Продължението от днес:
9:30 – кафе със сметана
13:30 – бадеми 70г
16 – кьопоолу и малко лютеница + около 240г жарено св. Филе; 1 сл тахан
17:40 кафе със сметана
21:40 – зелена салата с риба тон и лимонов сок; 5 печени бадема
Вода:1,5л

Пропуснах Кендото, нямам сила просто. Цял ден (yawn) Реших, че е по- добре да почивам, защото и мускулната треска още си ме държи. Пак нямаше да се справя добре (като вчера). Една тренировка тази седмица и то не съм доволна от нея.
Приятен уикенд! :)

Мнението беше редактирано от DiV на 21.02.14 22:57.

22.02.14
20:49

Храна и тренировка:
8:40 - малък морков с 50г тахан
- ябълка
11:30 - еспресо със сметана
12:30 - 14 - бой с меч (ларп трен.)
15:10 - 100г бразилски орехи и десетина сушени червени боровинки
19 - на тиган: гъби, спанак, моркови и маслини; печен шаран + плънка с орехи, лук... и още нещо?
- пълна шепа сушени плодове и 5-6 бадема между тях...(стафиди и боровинки)
Вода: 1л + чаша билков* чай

Треннировката не беше много изморителна. Потичах малко в парка за загрявка.

Мнението беше редактирано от DiV на 22.02.14 20:59.

23.02.14
22:18

От 7:30 до 8 и нещо се опитвах да се накарам да тренирам, но само малко лицеви, коремни и обръч...

Храна:
9:20 – 80г кашу/орехи*
10:30 - ябълка, 3ч.л мед и кафе със смет.
12:20 – портокал
14:45 – бананов чипс
15:30 – телешка супа с гъби тиквички и морков; няколко резена пушени св. гърди
По-късно кафе със смет. и още бананов чипс (към 100г за деня); 1ч.л мед
Вода: малко 1л сигурно
Зле е, да...

Цял ден ужасно много ми се яде сладко! Без малко да направя нарушение (едни хубави пастички се ядоха около мен). Въпреки че и на банановите резенчета не им е чиста работата, но и по-тежко можеше да е положението.
Сега нещо пак огладнявам, но дано няма повече храна за днес.

24.02.14
21:04

Храна:
7:40 – малко зелена салата и 65г тахан
10 – еспресо със сметана
13:10 – 75г ядки микс
17:15 – 2 салатени купи с маруля/спанак, репички и зелен лук, обилната паша беше придружена още от 28 маслини (средно големи) и сок от ½ лимон.
19:50 трен.
Вода: над 1л

Тренировка:
Обръч  15-20 мин.
X2
- скок, увисване на лост + повдигане на краката и ритник напред 10
- roundabout squat 25 – 5kg
- strаight leg sit up 25
- hip rock ‘n rise 25
- pullover 25 – 5kg
- side elbow touch knee 15/side - 3kg
- plank, elbow to knee 2min, 1:38 - по 1 път спирах за 3-5 секунди
- side lunges 10/ side - 3kg
- малко усуквания и разтягане

Това ми се ядеше днес, ако има друго ще допиша.
Лека вечер!

26.02.14
22:16

Вчера имах допълнително, ненужно и грешно хранене: 3 шепи печени ядки, ябълка с 1с.л мед и 150г сушени плодове;1 с.л дом. сладко.

Днес различното и излишното: 2 ябълки, 2с.л мед, малък портокал, 3-4 смокини, 3с.л дом. сладко – количества за целия ден иначе имаше за закуска тахан със салата, за обяд свинско със зеленчуци.
След това необяснимо зареждане дойде МЦ... Ходих на доктор за хормоните, същинското изследване трябва да е следващата седмица. Казах на докторката за честите болки в яйчниците, емоционалните ми залитания :D и големите порции храна. Всичко се дължало на бурен ПМС. След кратко обмисляне на поведението, чувствата и храненето ми осъзнах, че общо взето съм себе си едва 5-7 дни месечно! Горките хора, които живеят с мен!

Тренировка: на язовира 18:15
тичане - 4мин, 4*, 3.20*. /*интервално, според музиката, но втората не се получи много добре/
Активни почивки м/у песните: 3мин, през които 1 мин ходещи напади и 2мин ходене.
Изключително слабо бягане днес. Не успях да си тичам спокойно. Доста хладно стана, стъмни се, кучета... Но все пак по-добре от нищо.

27.02.14
22:47

Храна:
7:45 - зелена салата с 90г тахан и сок от лимон
10 - кафе със сметана
13:20 – 80г кашу
15:50 – свинско(нетлъсто) с гъби, морков и тиквички - не беше много
17:10 – 1с.л тахан
19-20:40 - Кендо

Вода: ?

Навиках се и се наблъсках почти на тази тренировка. Като цяло добре, но можше и по-интензивна да е.

01.03.14
00:10

Трябваше да закуся по-рано, защото после оплесках...
Храна:
10:15 – салатена купа с моркови и броколи + лимонов сок и 167г! тахан; няколко тънки резенчета св. филе
12 – ментов чай от торбичка +1ч.л мед
14 – малко парче от риба (20-25г?); 3 шепи печени и 1 сурови ядки
16 -17 – ябълка, кафе със сметана; 3 сушени смокини
19-20:30 Кендо
23 – мини трен.
Вода: почти 1,5

Тренировка:
Обеъчи – 10 мин
- На лост: Скок, повдигане и завъртане със сгънати колене отляво надясно и спускане, после същото отдясно наляво – 2х 6
- махало 1 мин. /опити, де... не се получи добре
- hip rock ‘n rise 25
- същото упр. на лоста^ – 2х 6
- plank с преминаване в странични 2мин
- strаight leg sit ups 25
- side knee raise twist 15/ side – 3kg
- вакуумки, усуквания с гирички, разтягане

Храната не е много добре. След Кендото ми остана още енергия и реших корема да натоваря.
Приятен уикенд! :)

ПС: Честита Баба Марта! :)

Мнението беше редактирано от DiV на 01.03.14 00:18.

Teddy

01.03.14
00:15

И ти ли проблеми с тахана? (giggle) Иначе не ми се струва да ти е чааак зле храната,спокойно може и по-зле да е :)

01.03.14
00:21

Аз - проблеми с всичко :D О, да! Винаги може по-зле, от опит. :)

Мнението беше редактирано от DiV на 01.03.14 00:21.

01.03.14
02:37

Лично на мен, храната ти ми изглежда доста добре! Даже ми се струва малко, поне по моите си разбирания :D

01.03.14
10:09

Много материал погълнат на едно хранене... А някой път е много на повече от едно. От това искам да се отуча. А печените ядки, те бяха и соленииии. Сушените плодове нещо ги подозирам за съдържание на захар и от това да ми е  трудно да ги ограничавам (смокини, фурми, червени боровинки).

Мнението беше редактирано от DiV на 01.03.14 10:10.

02.03.14
01:49

Като заговорих за захар :D Както от едно известно време се боря със “сладкия глад”... Ами днес изгубих битката. Празнувах рожден ден, бащата имаше кръгъл юбилей. Ядох парче торта, домашни сладки, 3 бонбона и малко уиски пих. Изкуших се :/ Ще опитам да не го приемам много тежко, а да си продължа от утре както си трябва.

Мнението беше редактирано от DiV на 02.03.14 01:50.

02.03.14
18:41

Днес при баба бях :)
Храна:
10:30 - 13ч - 2 кафета със смет., 2 ябълки и 160г ядки кашу/бадеми/лешници
16 - салата с айсбрг, домат, краставица и авокадо + голямо пилешко бутче
Вода: ?

Ако има друго ще добавя. Ядох пак пиле, защото отказах бабините десерти ако и срещу манджата бях се опълчила вече... :Д

Добавям 2 шепи микс ядки и сушени плодове за вечерта.

Мнението беше редактирано от DiV на 03.03.14 17:53.

04.03.14
22:40

03.03
11-12 – ядки и сушени плодове – 80-90г
2 малки глътки кафе
14 – малко пукани...
18 :15 – 60-70г бразилски орехи; пил. Бутче + още малко месо и маруля
Водата беше малко.

Днес:

Сутринта имаше малко раздвижване на лоста.
9 – печена риба (толстолоб) с малко зеленчуци от плънката и 3 с.л тахан
10:20 – 4 ч.л дом. мед с восък и кафе със смет.
17:30 65г бадеми/ кашу и ябълка
19:10 - 20:30- Кендо + след трен. спринт минута и нещо по баир надолу за метрото! :D

Не съм отслабнала изобщо за малко повече от месец, откакто спрях джънка (имаше 2 нарушения: 2 блокчета шоколад и това от 01.03 – с повод и двете, което всъщноат не трябва да ме оправдава, но си е слабост това сладко...).  Като + отбелязвам, че не съм толкова мека вече и се чувствам по-силна.
Променям някои неща с храната.

05.03.14
22:39

Храна:
7:30 – 65г тахан, салатаена купа със зелена салата и 1 телешко дом. Кюфте
11:45 – бадеми/ бразилски орех – 75г
по-късно – еспресо със смет.
15 – купичка рибена чорба (2 кубчета картоф към другите зеленчуци от нея), още едно малко кюфте
Малко по-късно 4-5ч.л мед с восък* и лимонов сок – ...навик ще вземеда ми стане (punch)
17:35 – трен.
21:15 - купа със салата от: маруля, моркови, краставица, репички, лимонов сок и 10 маслини + 3 малки кюфтенца
Вода: над 1,5л
Магнезии

Тренировка:
- загрявка + обръчи 20-30мин
X2
- jumping jacks 2 min – с променливо темпо
- повдигане на колене от вис + усукване 10
- straight leg sit ups 25
– side elbow touch knee 15/side - 3kg
- hip rock ‘n rise 25
- Plank, knee to elbow 1:25min, 1min – второто ускорих темпото и не издържах повече
- lunges + twist + over head 5kg 10/ leg - с вдигането над глава приклякане
- pullover 5kg 25
- squats 5kg 25
- малко разтягане

От тренировката съм доволна - изпотих и се изморих. Отдавна не бях тренирала така добре в нас.
А тези кюфтета днес нещо... :D

Мнението беше редактирано от DiV на 05.03.14 22:40.

06.03.14
12:06

Цяла сутрин съм си в нас. Готвя и правя повдигане на колене от вис между бара и мивката :Д Качвам малко снимки на десерта, който приготвих като изненада за домочадието довечера, защото все им отсъствам на масата... Та ще ме има под някаква форма така да го кажа :D

Мнението беше редактирано от DiV на 06.03.14 12:07.

06.03.14
20:56

а рецептичката може ли. Изглеждат у-ни-кал-ни! (nlove4)

06.03.14
23:37

Радвам се че ви харесаха :) . Това всъщност е желирано мляко, просто е натруфено :D .
Количествата са на око:
Кофичка кисело мляко + пакетче желатин, на водна баня. Желатина се прибавя към млякото и се разбъркват добре.
От тук нататък каквото ви дойде, аз в случая сложих:
към млякото: сок от 1 малък портокал и мед - течен, може и кафява захар, ванилия...
за украсата: 1 банан, бадеми/ бразилски орехи, стафиди, канела/ какао и по малко лимонов сок на банановите резенчета, за да не покафеняват (wait). Остава се да престои в халдилник няколко часа.
Да ви е вкусно! :)

Иначе днес всичко беше добре до късния обяд, обаче после се навъглехидратих с какво ли не...  От десерта на снимката не опитах, но казаха, че е много лек и приятен ^^ (blush) .Поне на кендо успях да ида, а след него вечерях китайско (месо със зеленчуци). (dull)

Мнението беше редактирано от DiV на 07.03.14 11:30.

07.03.14
22:31

Страхотни изглеждат! Изобщо не предположих че е желирано мляко. Аз от дни се каня да си направя, но все не остава време :)
Поздрави ^^

07.03.14
22:36

Храна:
10 – кафе със смет.
Към 11 – трен.
13 – 6-7 бразилски ореха; 2 яйца със спанак, малко морков с гъби и зехтих /на тиган/, 60г тахан
16:45 - кафe със смет.
19-20:30 - Кендо
Вода: към 2л
Магнезии

Тренировка:
- разгряване и обръч – 15мин
-повдигане на колене от вис 10 х 4 /в кухнята т.е. м/у мивката и бара пак/*
- планк 3мин, 2:23мин
- странични планкове ~1мин
х2
- ходещи напади 6
- клякане 30
- pullover 20 3кг
- коремни със свити колене и 3кг 20
- вакуумки, усуквания
* От лоста ми излязоха мазоли и не мога да се задържам много

На тренировката днес ни разковаха :D . Освен обичайното имахме и “десерт” на финала, по случай утрешния 8-ми март. Повече от 7 дъжини на залата с напади, лицеви от колене, клякания, планкове... ой, ой. А в начлото на тренировката и потичахме добре.
Имам пак протрита или намазолена възглавничка на заден ляв крак. Не знам какво е но ме понаболва.
Сега се чудя да вечерям или да хода да се трупясам... (yawn)
Хубав уикенд!

Мнението беше редактирано от DiV на 08.03.14 10:27.

08.03.14
19:32

(F) Честит празник на всички празнуващи жени днес! (F)

Стабилно си похапнах Аз, Мекицата.
Храна:
8:50 - в тиган с малко зехтин: 3 яйца, спанак, малко чушка и 1 морков
9:40 - кафе със смет.
14 - 3 шепи грешно кашу
14:40 - купа салата: марули, репички, малко морков, червено цвекло, 10- 15 маслини и св. филе; още малко кашу
16:10 - 2 ябълки и 3 ч.л сусамов тахан
18 - допиване на сутрешното кафе
Добавям: 20:45 - рибена чорба х2
Вода: 1, 5л

Като ходих втрои път на женски доктор се оказа, че имам кисти на десния яйчник. Казаха, че нямам нужда от изследване на хормоните. От кистите са честите болки и нередовния МЦ. Препоръчаха ми да пия противозачатъчни, аз ги отказах и ме оставиха да се оправам с хомеопатия, както знам, а аз нищо не знам. За сега разбрах, че трябва да внимавам с въглехидратните храни, да ям броколи, да пия чай от бял равнец, див ямс и диоскорея. Някой може ли да ми даде още някаква информация за този случай?
Благодаря! :)

Мнението беше редактирано от DiV на 08.03.14 21:21.

fire.is.my.nature

09.03.14
13:19

В 11-12 клас има малка киста на левия яйчник. Бях 30 дена на плодове (много малко) и 3 месеца захранване с палео храни, преди това правех постоянно някакви пречиствания и бях вегетарианка за известно време. Махнах ги. Не знам от гладуването ли беше, но ми го каза дерматоложката ми, която с плодове си беше махнала и тя огромна киста, а е трябвало даже да я оперират, ако не успее.
Може да пробваш, ако ежедневието ти го позволява.

Също може да пробваш да вкарваш периоди на суровоядство или като цяло да увеличиш значително процента на сурова храна в менюто си и да се консултираш с добър хомеопат. От противозачатъчните само ще надебелееш и ще си прецакаш организма.
В момента си патя за глупостта да ги пия дори само месец като контрацептив, не заради кисти. Подух се и откачих емоционално.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 09.03.14 13:23.

09.03.14
22:44

fire, много благодаря отново за обърнатото внимание! :) Обмислям да пробвам суровоядството, но просто се познавам и знам, че няма да е на 100%.  Ти ще се справиш и с този си проблм!

За днес пак само храна вписвам не се чувствах добре, а и мускулната от петък още стабилно ме държи.
9 – бана; ябълка и 2ч.л мед с восък*
10 – кафе и към 70г сурово кашу
15 – малко парче зеле и 10 маслини; непълна купичка рибешка супа; 3 пълни ч.л тахан с лимонов сок
21:15 зеле с някакво летящо, но не пиле – малко беше; излъгах се с 1 ягода;  орехи към 50 г? + мед с восък 1 ч.л с връх
Вода: 1l

От утре ще е по-сурово менюто, ще го мисля в движение, но вечерта съм на РД...

Успешна седмица!

Мнението беше редактирано от DiV на 09.03.14 22:45.

17.03.14
22:12

Здравейте! :)
На рождения ден не се мина без нарушения... Не писах известно време, защото исках да си оправя менюто. Стомахът ми обаче не понесе добре суровото. Затова има и обработени хранаи... Месо и яйца също присъстват, но в по-малки количества. Ще включа картофи, кафяв ориз и бобови. Не го оправих много ама... Постепенно ще е.
Чай също трябва да започна да пия!

Тренировките бяха предимно кендото + повече движение през деня.

На гладно сутринта:
- 2x 15 jump squats
- 2х 10 повдигания на колене от вис с усукване
- 2х 10 windmill jackknife crunches
- 2х 10 scissor kicks
- 2х 1.25мин планк

Храна днес:
9:15 - салатена купа с айсберг,2 морковa,  1 авокадо и лимонoв сок
по-късно - кафе с малко сметана - недоизпито
11:50 - 2 купички зеленчукова супа (гъби, картофи, моркови амарант...)и малко от печен сом във фолио
17 - ябълка; накиснати бадеми 70г
* - трябваше да има вечеря, но не ядох

18.03.14
23:05

Не трябва да изпускам хранене, защото забелязах, че после като започна да ям...

Храна и тренировка:
7:15 – Салатена купа с: маруля, репчки, морков, краставица + 5-6ч.л суров тахан  лимонов сок... после от печената риба към 150г? и сaздарма малко...
10 - ябълка с канела
14- кашу (70г за деня)
16-17 - голяма ябълка с канела, кашу и кафе със смет.
22:20 - салата като сутрешната и за гарнитура свинско задушено с вино и домати от буркан* /не беше много!/
Вода: 1л + 2 ч.ч чай от бял равнец*

Днес се възползвах от хубавото време за големи разходкииии, е... малко злоупотребих де - изпуснах лекциите. Ще гледам да не се повтаря... (wasntme)
След Кендо вече ще вечерям!

27.03.14
23:28

Здравейте!
Аз се загубих да оправя храната, но много емоционално ми стана последните дни, та “оправих” я...
С яденето нещата са така - Гади ми се от всичко или ям всичко. Просто на фона на глупостите които стават, това че храната отива към по-зле вместо по-добре не ми е голяма драма, а трябва, защото иначе няма да се излекувам /да отслабна също/.

Тренировките - кендо, фехтовка започнах пак, някакви раздвижвания с гиричките в нас също (несериозно)

Днес всияко беше емоционално:
Храната: от 9 до 15: 2 кафета със смет., почти 1 цял шоколад, саздърма (около 100-150г?), салата с 1/2 авокадо, лютеница няколко лъжички, 3-4 ч.л дом. сладко от дюли. и 40-50 г лешници  /не в тази последователност/
22:15 - салатена купа с 1/4 авокадо и 20г шоколад
Тренировката: 17:10 на стадиона - малко разгряване, 5 обиколки на веднъж за около 7 мин (Не засичах стриктно, но това за мен си е личен рекорд да направя такъв брой без да спра или да се влача. Темпото беше едно през цялото време. Да кажем умерено, не бавно.)
След тях се трупясах на пейката за неизвестно време. После: 1 ходеща обиколка + няколко ходщи напада и за финал още една обиколка с тичане тип “свински тръс”.

Уикенда имам рожден ден... Имах няколко варианта за празнуване и изведнъж...! О, ще ходя на изпит-състезание по Кендо! Не съм готова! Ама изобщо не съм... А от днес получих мазол на стъпалото, който се скъса :D по време на тренировката + мускулна треска и МЦ И още какво ли не, което ще се опитам да игнорирам.

Лека нощ!

Мнението беше редактирано от DiV на 28.03.14 00:00.

28.03.14
08:01

казано от Аз, Мекицата на 27.03.14, 23:28:

З

Уикенда имам рожден ден... Имах няколко варианта за празнуване и изведнъж...! О, ще ходя на изпит-състезание по Кендо! Не съм готова! Ама изобщо не съм... А от днес получих мазол на стъпалото, който се скъса :D по време на тренировката + мускулна треска и МЦ И още какво ли не, което ще се опитам да игнорирам.

Десии, точно се чудех къде се губиш напоследък :) :) Не се впрягай много! Колкото повече се тормозиш психически- толкова по-зле. Нещата ще се наредят.Ти си достатъчно съзнателна :)

Стискам палци за състезанието! Пречките от рода на МТ и МЦ само ще ти покажат какъв боец си всъщност! :) :) :)  Колкото по-трудно е - толкова по-сладък е успехът! :)

28.03.14
08:47

Много благодаря! Трогна ме с вярата, която имаш в тази мекица... (blush)
(hug) :)

Честит рожден ден!  Желая ти да постигаш целите, които си поставяш. Да си жива и здрава, щастлива и позитивно настроена към трудностите :) Много позитивни емоции и много усмивки :) Успех със състезанието и бъди уверена в себе си :)

31.03.14
09:50

Благодаря! :)

Взех си изпита (5-то кю)! :) Състезанието за начинаещи обаче се отмени. Качвам малко снимки и едно клипче от състоялите се срещи в Русе.

Мнението беше редактирано от DiV на 31.03.14 09:55.

Това се е състояло в Зала Дунав нали? :)

31.03.14
21:14

Ходих пак на стадиона днес, но не бях ядосана и нямах супер сили като последния път :D.
Тренировка:
- загрявка
- коремни преси със сгънати колене 25, 15
- 4 обиколки за 8мин (whew) - много измъчено
- 1 обиколка с ходене
- микс от ходещи напади 3мин
- 1 обиколка с тичане, бавно...

Храната вчера и днес нарушенията покрай РД-то: 2 парчета торта Гараш, домашна; сигурно 14-15 шоколадови пяни бонбона; 2-3 сладки - Ужасно (shake) |-) после защо Мекицата се таркаля  по стадиона...

Искам да мога да правя 10 обиколки без почивка. И да спра с тази захар най-сетне...

ПС: Като си чета постoвете все има някакви грешки тцтцтц спя и пиша :D

Мнението беше редактирано от DiV на 01.04.14 09:49.

01.04.14
23:48

Храна:
8:30 – 4 сушени смокини; предимно боровинки и стафиди + малко ядки max 70г да бяха общо; кафе със смет.
10 трен.
12 - свинска пържола и 15 маслини / пържолата трябваше да е салата, но не си прецених времето добре, за да я приготвя/
15 - кафе със смет.
17 - ябълка и 55г микс ядки
19-20:30 Кендо
22:45 - китайско (tmi) пак месо... + задушени зеленчуци - не беше много, но ми стана тежко от него
Вода: 1,5л

Тренировка:
- обръч 10мин
- повдигане на колене с усукване от вис: 6, 10, 6
- pullover + коремна със свити колене + 3кг 2х20
- глутеус мост с 3кг 2х20
- руски туист с 3кг 2х30 завъртания
- планк 1:36, 1:30
- roundabout squat с 5кг 25
- накланяния вдясно с 5кг
- roundabout squat с 5кг 25
- накланяния вляво с 5кг
- напади напред, назад, ляво, дясно с 5кг х3 на крак
- jumping jacks 200 – 2:50мин – тромавичко...

Храната - поне не ядох шоколад, друго постигнато...
На кендото не бях много съсредоточена и не изпълнявах добре нещата, чак в края на тренировката се задействах. Толкова се навдъхнових като бях на състезанието, че все едно се пренавих.

02.04.14
22:55

Храна и тренировка:
8-9 - 2 големи чаши билков* чай с лимон и 2 смокини; 55г орехи и 6-7г годжи бери
10:40 - кафе със сметана
12 - зелена салата с 1/2 морков и десетина маслини; 65г микс ядки
14-14:45 - 1 обиколка на стадиона (1:13мин.) за разгрявка и фехтовка
17 - ябълка и кафе със смет.
20:50 - салатена купа и половина с: марули, малко морков, домат, краставица, лимонов сок и 30-1-2 маслини (средна големина)
Вода:

На фехтовката практикуваме седене на пейката... Провежда се спаринг между двама, а останалата част от групата ги гледаме, един е съдия. И така всеки се изправи срещу противник 2 пъти до 3 точки и си тръгнахме. (yawn) (dull)
Убиват желанието на човек... :/

03.04.14
21:26

Храна:
9:40 – 1 твърдо сварено яйце и салата от 2 моркова, 3-4 резенчета домат и краставица, малко маруля и 2 с.л тахан
11 – 2 малки ябълки, малка шепа с червени боровинки и стафиди, 2 с.л мед с шепа орехи – много ми се ядеше сладко
13 – кафе със смет.
17:10 - трен.
20:15 - тв. сварено яйце с 10 маслини; салатена купа с: 1/2 домат, морков, спанак, 1/3 краставица, морков и 1/4 авокадо; шепа орехи
Вода: малко над 1л
Магнезий

На стадиона:
- 1 ходеща обиколка с леко загряване
- 4 обиколки (8мин.)
- 1 ходеща обиколка + 3мин  на пейката ...
- 3 обиколки монотонно, умишлено
- малко напади и ходене пеша

И като излязох от стадиона като ме захапа дископатията :x . Чак леко поднасям с левия крак т.е. малко накуцвам :( .
Сладкото не е свързано с емоции.
Яйцата са, защото от вчера се префибрирах, а те трябва да помогнат иначе няма излизане от нас!

04.04.14
22:47

Днес цял ден гледах да не се натоварвам, разтягах се нагрявах си кръста и... ами отидох на кендо вечерта. Колкото съжалявам толкова и си се радвам, че отидох да поблъскам, да викам, да се разтоваря и да си обмислям някои неща. На загрявката ми беше болезнено и само мойто име се чуваше, че не изпълнявам добре упражненията, та се посдухах. После обаче се справях по-добре, не ме болеше чак толкова. Наще ми се понакараха, защото куцам повече сега |-) Утре ще почивам.
Пия невробекс и сега ще се намажа с някакъв гел.
От към ядене: 4 ябълки, картофена манджа, месо, тахан, 2 кафета със смет., кашу
Водата ще стане 2л до лягане.
Не ми се описва подробно не съм в настроение.

Лека вечер и хубав уикенд! :)

05.04.14
18:08

Храна:
10:20 чай с ½ ч.л мед; кафе със смет.
11:30 купа зелена салата с по ½ домат, краставица и авокадо + 22 маслини
15 – 4 какаови зърна, 10-12 бразилски ореха, ябълка
17:15 – ябълка, лешници и печено кашу х2 шепи и малко
Вода: 1,5л

Ако има още нещо ще добавям.

06.04.14
21:21

Храна:
9 – салата: спанак, домат, 10-12 големи маслини, ½ авокадо
10:45 - 2 ябълки с канела и 2 пълни ч.л мед
13:30 – кафе със сметана
16:15 – печени кайсиеви ядки 50г; 40г стафиди – изгладнях навън, а не намерих друго подходящо
19:10 - 1/2 домат, 10 големи маслини, лимонов с.; печен сом във фолио + зеленчукова плънка с орехи и стафиди
Вода:

Доволна разходка и доволна вечеря след нея... Е, не е като доволна тренировка, но и такава ще има само да ми мине кръста. :)
И който се е размотавал през деня сега ще е нощна смяна над тетрадките...
Лека нощ и успешна седмица!

08.04.14
23:27

Срамен отчет:
Вчера проявих канибализъм - ядох 4-5 парчета домашен кекс с шоколад. После ми се доспа адски много и се сдухах (giggle)
Днес цял ден съм много гладна и вечерта точно взех, че хапна стабилно: салата и саздърма; 5 пълни шепи ядки и 3 сладки (headbang) (headbang)

Движение днес:
сутринта на гладно - раздвижване с 3кг, коремна насоченост 10мин
след обяд - много обикаляне из града пеша
вечерта - кендо

Болките в кръста отшумяват бавно.
Още не мога да тичам.

10.04.14
11:35

Вчера изядох почти кутия бисквитки, всичко си ми е за (mooning). Тъкмо имаше едни симпатични резултати от тичането и ... Направи ми впечатление, че поне веднъж седмично има ден с прцакана храна. Мисля да си взема 72% шоколад и като ми се дояде пак така да си взема някое блокче и да бягам от него.

Вписвам тренировката на 1 кафе сутринта, започната към 10:20:

- обръч 25 мин.
60/ 10 sec x2
- Russian twist 60 sec 3kg
- plank elbow/ knee 60 sec

15/ leg x 2
- side pulse lunges
- kneeling rear leg raises
- knee tuck crosses

15/side 3kg X 2
- side knee raise twist
- side stright leg raise to elbow
- diagonal jack knife crunch
- squat x 20

Дописване на храната:
9:20 - кафе със сметана
10:20 - трен.
11:45 - салатена купа с айсберг, 2 домата, авокадо и 1/3 краставица; свинско с лук и чушка на тиган
16:50 - голяма ябълка, 73г кашу
18:10 - кафе със смет.
22:40 - салата като сутрешната, но по-малко количество + няколко лъжици салата “морски дар” и 2бр некачествен протинов източник

Голям апетит, голямо нещо. Все едно не съм яла няколко дни, но нямаше прекаляване с количества, само качеството куца.
На вечерната тренировка доста пот се изля. Пак можеше и още.

Лека нощ!

Мнението беше редактирано от DiV на 10.04.14 23:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1