Мнение за програма

09.03.14
19:22

Здравейте, тренирам от 1 месец вече вкъщи, правя лицеви опори, коремни преси, вдигам гири, но мисля че това ми е малко и трябва да тренирам доста време, за да има някакъв ефект. Нямам време да ходя на фитнес и бих искал да ме посъветвате какво да правя още за да се натоварвам и да има някакъв ефект от цялото нещо. На 16 години съм 174см. висок, 68 кила и също така ме интересува за така наречените хранителни добавки добре ли е да взимам и ако да какви, чувал съм също така и за добавки които изчиствали мускула, също добре ли е да ги взимам? Извинявам се ако темата ми не е в правилния раздел! :)

Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 09.03.14 19:34.

Carbohydrate

09.03.14
20:01

казано от Ivan Ivanov на 09.03.14, 19:22:

Здравейте, тренирам от 1 месец вече вкъщи, правя лицеви опори, коремни преси, вдигам гири, но мисля че това ми е малко(малко за какво) и трябва да тренирам доста време, за да има някакъв ефект(какъв). Нямам време да ходя на фитнес и бих искал да ме посъветвате какво(как) да правя още за да се натоварвам и да има някакъв ефект(какъв) от цялото нещо. На 16 години съм 174см. висок, 68 кила и също така ме интересува за така наречените хранителни добавки добре ли е да взимам и ако да какви, чувал съм също така и за добавки които изчиствали мускула, също добре ли е да ги взимам? Извинявам се ако темата ми не е в правилния раздел! :)

09.03.14
20:04

Малко като тренировка и искам да съм по релефен и оформен също така да имам и сила.

Carbohydrate

09.03.14
20:59

Наблегни на обема, тогава. Още нямаш стаж. Всичко ще дойде с тренировките.

09.03.14
21:01

А може ли да ми предложите упражнения, които могат да се правят в домашни условия. А за добавките трябва да изчакам още ли?

10.03.14
02:06

С тази информация за гирите и теб самия,която си дал,никой нищо не може да ти измисли.
Но защо пък не опиташ с лостове,вместо да ги размяткваш тези гирички у вас ?
Набирания и кофички “до припадък” ,това е моя съвет,щом не можеш да си позволиш да ходиш на зала(предполагам).

10.03.14
09:14

Еми за зала нямам време, защото съм 2ра смяна, а за лостове чакам да се позатопли времето и ще ходя и там, но ми се иска и сега да тренирам, а не да бездействам. Искам да тренирам цялото тяло, а не само горната част

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 10.03.14 09:20.

10.03.14
10:06

виж Методика при съставяне на тренировъчните програми

колко са големи гирите? мойте са по 7кг, малки са но пак има резултати. виж тука какви упражнения правя. май е много сгъстена програмата ми де. гледай да обхванеш всички муск.групи, и да не тренираш една и съща муск.група в два съседни дни

за флайсовете ако нямаш пейка, става и с табуретка под гърба и стол под таза даже. щото ако ги правиш от пода, ръцете ще ти се опират в него

също така клякай с гирите. първоначално си виках “защо ми е пък и краката да тренирам?” но после като се поразрових повече се оказа че е мн важно. колкото по-голяма е мускулната група, толкова повече енергия харчи - и при самите упражнения, и при възстановяването

виж и програмата на Майк Чанг - http://thepiratebay.se/torrent/6921051/Six_Pack_Shortcuts_[Mike_Chang]_Complete_Workout_-_POTP. в ютюб канала му е http://www.youtube.com/user/sixpackshortcuts. много от нещата могат да се правят в дом.условия и само със собствено тегло (аз нямам нерви да правя всиките)

11.03.14
11:54

Мерси, ще погледна. :)

А гръб и крака ?  Не, според мен НЕ е добре. Погледни в сайта - има един тон примерни програми.

11.03.14
21:01

Програма ми е за начинаещ като мен тренирам от месец и 1 седмица, и ме интересува това което съм измислил дали е добре. Целта ми е релеф и сила. Чакам вашите критики, одобрения и допълнения :D

ДЕН 1

1.Бицепсово сгъване с дъмбели 4x12
2.Сгъване с дъмбели от седеж (с една ръка) 4x12
3.Коремни преси 100
4.Планк 4x20 сек.
5.Reverse crunch 4x15
6.Клекове 4x25

ДЕН 2

1.Лицеви опори 4x15
2.Флайс 4x15
3.Кофички от пейка 4x10
4.Коремни преси 100
5.Планк 4x20 сек.

ДЕН 3

ПОЧИВКА

09.03.14
21:58

Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми измисли някаква програма за начинаещ в домашни условия. Разполагам единствено с 2 гири.:)

12.03.14
21:23

Разгледах някои, но повечето са за фитнес, а аз нямам време за фитнес и ми трябва нещо за домашни условия.

казано от Ivan Ivanov на 12.03.14, 21:23:

Разгледах някои, но повечето са за фитнес, а аз нямам време за фитнес и ми трябва нещо за домашни условия.

Винаги можеш да намериш време поне докато учиш още.. Аз също съм бил 2ра смяна и съм намирал време, дали преди, дали след винаги може. Всичко зависи от желанието ти. Личното ми мнение за тренировките в домашни условия е, че са губене на време освен ако нямаш лост, тежести, тежки гири и др. или не ходиш на лостове.

12.03.14
21:42

Чакам да се затопли времето и почвам да ходя на лостове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1