Animal Flex или Super Cissus за болки в лакътя?

10.03.14
00:21

Здравейте, от около 3 седмици имам болки в лакътя при френско разгъване и  трицепсово разгъване с една ръка зад глава, дори при малки тежести, спрях да правя точно тези упражнения естествено, но засега болката си остава същата и тъй като в моя град ,поне доколкото ми е известно, няма дори и минимално адекватен  ортопед, травматолог или подобен лекар се налага да карам на самолечение. Коя от тези 2 добавки(или евентуално друга) смятате, че би помогнала повече? Пия Оrange Тriad от няколко дена, тъй като имах останал малко, но няма особен ефект.

http://shop.bb-team.org/usp-labs-super-cissus?sku=856
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-flex?sku=837

10.03.14
14:15

А болката мускулна ли е, или е ставна? Иначе ако е ставна, мисля че по-добрият избор е Цисуса. Но имай предвид, че ще трябва да го пиеш по-дълго време. И все пак, ако болката не отшумява, е редно да направиш консултация с лекар, шега с тези неща не бива.

Подходът е напълно погрешен.
Нужно ти е лечение, а не профилактика. Споменатите продукти не са лекарства.

10.03.14
14:32

Ставна мисля да е болката, точно на върха на лакътя се усеща, мускулна със сигурност не е. Иначе наистина лекарите тук съм ги обиколил за други травми и знам как процедират - пипа за 2 секунди, казва  “претоварено е, мажи с репарил гел” и толкоз, след това 1 масажист ме оправя за 5 минути, за съжаление го няма вече. Пък то за стави няма и кой знае какви варианти за лечение. Ще пробвам с лед + почивка на трицепса+ Цисус, пък ако не стане работата ще се ходи до София, просто тук съм сигурен, че по-скоро може да навредят, отколкото да помогнат с нещо.

Мнението беше редактирано от rvg на 10.03.14 14:33.

10.03.14
15:25

Да, за съжаление си прав! Лекарите станаха администратори, повече време отделят в писането на бумаги, отколкото да обръщат внимание на пациента.

14.03.14
00:01

От един уважаван от мен масажист, знам че мазилата със загряващ ефект е по-добре да се избягват, в тях има доста отрови, които влизат в кръвта.При мен има възпаление при един прешлен и ми предписаха милгамма N.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1