18.11.05
11:22
Знам че креатинът се използва при покачване на маса! Но дали е възможно кратинът да се използва за стопяване на мазнини? Все пак дава енергия и повишава издражливостта. Но пък задържа вода :(
18.11.05
16:00
Хммм това е много интересен въпрос, наистина щом дава енергия тя трябва да се взима отнякъде и би трябвало да става за отслабване.Но мен ако питате на първо място е волята след това идват тренировките и най-накрая по важност са добавките ;
18.11.05
16:08
Е да ама моита воля е докато не хапна нещо сладко .... след това спиране няма само да опитам малко и нямам спиране :( а иначе креатина най-добре да се приема с въглехидрати, е дори и най жестокото НВД не ги изклиючва напулно :lol: а иначе това което дава креатина ми изглежда супер дори и при отславане, само задърйането на водата ме притеснява :cry:
19.11.05
19:04
Попрочетох още за креатина и пише че също така ускорявал горенето на мазнините.Аз да ви кажа днес си взех 300 грама да пробвам и именно за отслабване ми трябва, хич не вярвам на разните л-карнитин и други.Аз съм на мнението че мазнини се горят само с яко потене за предпочитане да е бягане , което от личен опит мога да кажа че дава много добри резултати.Да ама като бягаш сутрин и вечер всеки ден направо се размазваш.Миналата седмица направо го бех закъсал здраво след половин час ходене пеша направо нямах сили да мръдна и залитах нашите бая ги стреснах.Затова днеска започнах да зимам креатин да ми дава сили за кардиото а оттам и за отслабването.
20.11.05
20:13
ми лично аз не мисля че специално креатинът ще ти помогне за изгарянето на мазнините
За да гориш мазнини,трябва кардио и диета и тн.(да уточня че за пресата ти трябва пулс 8) .Креатина го има в човешкото тяло.Допълнителното му приемане наистина дава енергия, но не разгражда мазнините, така че според мен не става.
21.11.05
13:31
е аз нямам в предвид самия креатин да гори мазнините, напълно съм наясно с деиствието му!! но за да имаме сила да тренираме всеки ден и то пълноценно ни трябва енергия, креатинът позволява бързо възтановяване и без никаква калориина стойност, енергия. Единственото което ме притеснява е ефекта на задържане на водата ... ще изглеждаш подпухнал :(
24.11.05
19:14
абе не се притеснявай за водата не е чак толкова страшно.специално при мен не забелязах качване на килограми от вода,може да съм свалил в това време и да не се е усетило но иначе креатина има ефект и тренирам по добре, но не е вълшебен така както го описват в рекламите
24.11.05
19:20
и аз от креатина не задържам вода изобщо не изглеждам подпухнал а пия по 15 гр на ден подържаща доза
так че няма от кфо да се притесняваш
[quote author=“SeLeCt”]и аз от креатина не задържам вода изобщо не изглеждам подпухнал а пия по 15 гр на ден подържаща доза
так че няма от кфо да се притесняваш
15гр. на ден е много ! Редуцирай дозите, че ще объркаме човека.
Колкото до отслабването - НЕ, вземи си Л-карнитин и прави кардио тренировки, направи си една НВД и си ‘’ок’’ след месец - два!