Сваляне на 5 кг за 2 седмици (за състезание)

Здравейте! Предстои ми неочаквано състезание след 2 седмици. Трябва да сваля 5 кг независимо от всичко, колкото да мина кантара...

1. Всеки ден кардио
2. Храната сведена до минимум
3. Последните дни ако се наложи без храна... и вода сведена до минимум..

Възможно ли е?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.03.14 18:19.

10.03.14
18:19

Колко килограма си в момента?

Трябва да съм 80, че и по-малко за да съм спокоен, а сега след зала съм 84.7. Дори имам точно 10 дена до кантара.. няма и две седмици..

Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 10.03.14 18:30.

10.03.14
18:51

Само от изхвърляне на излишната вода и изчерпване на гликогена можеш да свалиш толкова, но това ще се отрази на физическата ти форма. Кантара, колко време преди състезанието е?

казано от Valdis на 10.03.14, 18:51:

Само от изхвърляне на излишната вода и изчерпване на гликогена можеш да свалиш толкова, но това ще се отрази на физическата ти форма. Кантара, колко време преди състезанието е?

На 21 наобяд и кантара, а съзтезанието е на 22 и 23 този  месец. Как да ги изхвърля. Моля за помощ :)

Напълно постижимо е ще ти се наложи да погладуваш малко, но няма как, нормално е за преди състезание.

10.03.14
19:31

Вземи добавки който спомагат за изхвърлянето на водата NOW foods имат хубави предложения .......

10.03.14
19:35

И какво като намалиш храната? Ако не приемаш нужните микронутриенти ще си жив умрял, ще изглеждаш ужасно и най-вероятно ще ти увисне кожата. :) Ще си стресираш до такава степен организъма, че ще го забавиш на макс. Ще почне да превръща всеки следващ въгл. в мазнина.
Стой на 700-800 ккал дефицит с нужния протеин, въгл и мазнини и успех.

Ако се стигне до спиране на храна ще са последните дни. Какви добавки биха ми помогнали? L-carnitine примерно и ще съм ви благодарен да ми кажете марка на разумна цена или някой друг продукт, който би ми помогнал?

10.03.14
19:57

L-Carnitin - Carni-X 1000 Fat Burner

казано от Stiliyan Goshev на 10.03.14, 19:57:

L-Carnitin - Carni-X 1000 Fat Burner

Първото нещо, което ми излезе след като написах в чичо гугъл Carni-X 1000 Fat Burner излезе
SCITEC Carni-X 500 mg. / 60 Caps.  25лв. Ще ми свърши ли работа?

Зарежи го тоя л-карнитин. Безполезен е.

Почвай rapid fat loss. Има статия за нея в изданието. Това горе за гликогена дето са ти го написали пак не е вярно.

Само имай предвид, че може да имаш спад в пърформанса.И след кантара трябва веднага да се напълниш с глюкоза и вода.

П.П. Забрави всичко, което Stiliyan Goshev е написал.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 10.03.14 21:50.

10.03.14
23:09

казано от Ради Хаджирадев на 10.03.14, 21:49:

Това горе за гликогена дето са ти го написали пак не е вярно.

Очевидно аз съм единствения споменал гликоген и това се отнася към моя милост. В такъв случай или ти знаеш нещо повече от мен или аз греша генерално. Количеството вода необходима съхранение на единица гликоген се отнася приблизително 3:1. Дори в статията, която е писана от теб е споменато нещо подобно: Голямата разлика на кантара е по показателя телесна маса. Това включва загуба на мазнини и вода в най-голямата си част, но също така и на мускулна и други тъкани, както и на гликоген (формата, под която въглехидратите се складират в мускулите). Интересен е факта, че предложения от теб метод разчита в голяма степен на това, което аз съм споменал (количеството загубена вода е основно от изгорения гликоген), и ти или не си спомняш какво си писал или се опитваш по странен начин да спориш със себе си. Аз съвет как да се случи това не съм давал.

Случайно да не сваляш за МТ по борба “П.Сираков-Ив. Илиев” ?

казано от Valdis на 10.03.14, 23:09:

казано от Ради Хаджирадев на 10.03.14, 21:49:

Това горе за гликогена дето са ти го написали пак не е вярно.

Очевидно аз съм единствения споменал гликоген и това се отнася към моя милост. В такъв случай или ти знаеш нещо повече от мен или аз греша генерално. Количеството вода необходима съхранение на единица гликоген се отнася приблизително 3:1. Дори в статията, която е писана от теб е споменато нещо подобно: Голямата разлика на кантара е по показателя телесна маса. Това включва загуба на мазнини и вода в най-голямата си част, но също така и на мускулна и други тъкани, както и на гликоген (формата, под която въглехидратите се складират в мускулите). Интересен е факта, че предложения от теб метод разчита в голяма степен на това, което аз съм споменал (количеството загубена вода е основно от изгорения гликоген), и ти или не си спомняш какво си писал или се опитваш по странен начин да спориш със себе си. Аз съвет как да се случи това не съм давал.

Нека се изразя по-ясно: 5 кг няма да ги загуби само от загуба на гликоген (и прилежащата му вода). Не че това не е част от решението или че е лоша идея. Другото, което е, че не може ако примерно имаш 1000гр. гликоген в тялото да разчиташ че 100% от тях ще изчезнат. Т.е. не може всичките 5кг по този начин да ги загуби, а не че е е грешна идеята ти. Извинявай за неточното ми изказване :)

А и големият ми проблем беше с изказването “Ще си стресираш до такава степен организъма, че ще го забавиш на макс. Ще почне да превръща всеки следващ въгл. в мазнина.” Другото малко по инерция беше.

10.03.14
23:55

Ок, но не само гликогена е фактор за водна задръжка, с правилно планиране и обезводняване 5 кг, са напълно постижими. Не случайно го попитах кога е кантара, защото тези 24 часа ще му осигурят време да се възстанови на прилично ниво. Друг е въпроса ако се мерят точно преди състезанието.

ПП Сега се сетих във филма Рицаря на бялата дама, как борчетата седяха дежурни пред тоалетната след употреба на рициново масло, целта беше същата. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.03.14 00:00.

казано от Кемран Назифов на 10.03.14, 23:26:

Случайно да не сваляш за МТ по борба “П.Сираков-Ив. Илиев” ?

Не

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1