Дневникът на Еми.. :3

Темата е заключена.

07.03.14
23:06

Здравейте :) казвам се Емануела и съм на 17 години. Висока съм 165 и тежа 45-47 килограма. Това, които искам да постигна релеф на корема и да си стегна краката. И искам да попитам, за да си постигна целта трябва да кача килограми нали? Ще споделям с какво се храня и се надявам да ми помага те ..

11.03.14
14:00

Вчера закусвах в 10 часа - един банан и портокал, обяда ми беше в два - бъркани яйца с 2 филии хляб, а пък вечерята хапнах малко течен шокалад и по-късно към 10 хапнах картофена салата

11.03.14
14:06

Днес закусвах в 9 - една активия и кроасан. Сига обядвах пак картофена салата. Още не знам какво ще вечерям..

Ще променяш ли нещо по храната?

11.03.14
14:13

Май няма да е зле.. ако някой може да ми даде съвет - какво да добавя, какво да избягвам ще съм благодарна :)

11.03.14
16:52

Активиите и кроасаните. Тях ги избягваш. Добави месо някакво...

11.03.14
17:40

Мм добрем знам пилешкото,че е добре. Искам за попитам трябва ли да избягвам пълно зърнестия хляб тъй като го ям препечен понякога за закуска с малко кашкавал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1