Дневника на Далиа

Темата е заключена.

10.01.14
21:28

Здравейте! От години следя сайта и чак сега реших да се включа и аз. На 22 години съм. Ръст 162-4 .Килограмите не ги следя,защото в последните години доста се променях..била съм около 58-60..стигала съм и до 28кг (което знаете какво значи)..с много усилия и тренировки се възстановявах доста дълго време и сега се радвам на едни здравословни 50 килограма :) От около 2 години съм на НВД. Тренирам редовно във фитнес зала ,както и тичане в парка (съответно кросове и спринтове ) . Ще се радвам на критики и съвети от ваша страна : )

Храна днес :
Закуска : 200 гр кисело мляко 2% + 1 с.л овесени ядки + малка ябълка на парчета (за вкус ) +канела

Обяд: 50гр сушавица + 2 яйца + малка салатка от зеле и моркови

Следобедна : 50гр суров бадем

Вечеря: омлет от 2 яйца + 50 гр сушавица + 100гр извара + 1 печена червена чушчица

Преди лягане : 50 гр суров бадем

Покрай коледните празници бях спряла тренировките поради много пътувания и поводи,но от 13 започвам отново. 5-6 дни в седмицата  като ще описвам тренировките си подробно. Благодаря : )

Темата беше редактирана от Dalia Vladimirova на 10.01.14 21:37.

10.01.14
21:41

Поздравления за преборената болест и успех :)

12.01.14
01:24

Здравейте! Днес много динамичен ден..нон стоп движение..непланувана храна..но все пак..

Храната днес:

Закуска : няма..  кафе и веднага по задачки

Обяд : 2 яйца + 100 гр телешка създарма + 100гр салатка

Вечеря: 200гр телешко +100гр салатка

Вечеря 2 : около 40 гр фъстъчки

Ще се радвам някой да сподели за изпускането на закуската..дали е толкова важна след като не изпитваш нужда от нея сутрин :?  Благодаря! : )

12.01.14
10:54

Ами според мен,закуската и следтренировъчното хранене са най-важните за деня.Все пак след закуската ти предстои целия ден.

Като цяло ,според мен, храната е много малко, не знам как издържаш с толкова храна. Още повече нямаш достатъчно мазнини, което не е добра идея, според мен- от къде си набавяш енергия? А фъстъците вечер каква роля играят? Те дори не са ядки, а и да бяха, смятам, че вечерта е последното време, в което е полезно да се ядат. Иначе браво и честит дневник!

12.01.14
13:58

:) Здравей.поздравявам те с новото дневниче и преборването на болестта :)

12.01.14
14:04

Hallo! Кристин - Попринцип явно съм малко злояда особено към много различни групи храни..мога да се храня само с месо и ядки,тук таме някой зеленчук.. Фъстъците снощи дойдоха ненадейно..просто вечерях много рано ( към 20:00 ) и се прибрах чак към 02:00.. на масата бяха останали и реших да не остана капо и аз :D .. та така..днешната планувана храна..

Закуска: 50 гр сушавица

Обяд : около 150гр  свински гърди (пушени :( ) + 1 малка чаена лъжичка майонеза + салатка зеле и морковче

Следобедна : 50 гр сурови ядки ( бадем или орех )

Вечеря : Пилешко бутче + салатка

Евентуално - Вечеря 2 : 40-50 сурови ядки

На пук на лошото време се събуждам със страхотно настроение : )) Хубав ден на всички ! :)

13.01.14
15:33

Храната днес :

Закуска : 1 банан

Обяд : 1 пилешко бутче

Тренировка : разтягане..; пътека 10 мин бързо ходене - 30 мин тичане ; разгрявка за ръце.. Скрипец - 4x5 - 15 кг ,  Военнa пресa - 3x5 - 10 кг ; Стрaничнa пресa 5x - 5 кг ; Клек: 3x5- 20кг, 4x 20кг, 3x 20кг , Велометър - 30 мин

Следтренировъчно : 1 банан

Вечеря : 200 гр телешко + салата

Вечеря 2 : сурови ядки 50 гр

: )

16.01.14
22:31

Пропуснах няколко дни да записвам понеже не съм доволна от храната си.. :( въпреки усилията във фитнес залата апетитът особено през деня никакъв го няма...

Храната днес : закуска : банан

обяд.. - нямаше.. тренировка

след трен : измъчено 1 голяма ябълка

вечеря : пилешко бутче + салата +портокал

преди лягне : 50 гр бадем

17.01.14
18:43

Храна :

Закуска : бананче

Тренировка : много тичане..много клекове..много от всичко .. (цялото тяло ме боли до уши :D )

Обяд : 150 гр телешка пастърма + салатка

Следобед : ябълка

Вечер: 200 гр. свинка вратна + салата

Вечеря 2 : 50 гр Микс сурови ядки

25.01.14
17:18

Тренировка : пътека 10 мин - бързо ходене , 30 мин тичане , Бедрено разгъване , Затваряне на бедра на аддуктор , Клекове с щанга , Гребане на скрипец от седеж, Опити за ренегатско гребане :D .., Повдигане на крака от стенд, Странична преса,  още 20 мин кардио

Храна : закуска : -

Тренировка

Обяд : 2 яйца + 1 авокадо

Следобяд : 30-40 гр сурови ядки + портокал

Вечеря : 200 гр телешка пастърма + салата

Преди лягане : 40-50 гр сурови ядки

01.02.14
17:31

Одавна не съм писала.. общо взето тренировките ми стават все по интензивни и продължителни..пътека (последния път до 72 мин ) тежестите са си същите (15-20кг) а храната в последните дни е почти една и съща..

Закуска : банан

тренировка...

Обяд: 2 яйца , 100гр телешка пастърма , салата

Следобед : сурови ядки

Вечер: някакво месо около 200 гр , салата

Вечеря 2 : сурови ядки + извара (понякога)

Мнението беше редактирано от Dalia Vladimirova на 01.02.14 17:33.

02.03.14
15:48

Одавна не съм писала в дневника си ..хубаво време..динамично ежедневие.. страхотни тренировки на открито  ..кросове /спринтове в парка, steet fitnes ( набирания, кофички.. ) ,походи (катерене по боянските скали ( по засичане 3.52 км катерене ).. всеки ден някакъв вид тренировка :)

Храната все си е чиста ..понякога между храненията пробутвам по някое плодче :}

Днес : закуска : банан + 1/2 авокадо

Обяд : 2 яйца + 1/2 авокадо + зелена салата

Следобедна: сурови ядки 50 гр + 20-30 гр сушени боровинки :}

Вечеря : 150-200 гр свинско + зелена салата

Вечеря 2 : 40-50 гр сурови ядки

02.03.14
15:56

О,да! Забравих да добавя..преди “катераческото ми дефиле :D ”  се бях подготвила с домашно приготвен протеинов шейк :D - Прясно мляко, 2 сурови яйца, банан , овесени ядки,канела ,ванилия - бррр.. всичко ии ме подхрани за доста време :)
Друго да се похваля с нови тежести за крака (не знам по колко кг е на крак ?? ) ,но обичам докато съм вкъщи пред тв да си правя ножици ии подобни кръгчета с тях :D (не мога да стоя много в покой :} ) Е май е това за сега :)

06.03.14
14:20

05.03.2014.

Сутрин : 1 доза протеин
Тренировка : 8км тичане на пътека (почти през цялото време се целях да не падам под 11-та ,12-та степен ) , клекове с щанга , кофички , гръб,аддуктори.. другите неща не и бяха много силна за това няма да дописвам.. :}
Обяд: още си стоях във фитнес-а.. още 1 доза протеин
Следобяд: 100 гр свинско +(зеле,морков)
Вечеря : 150гр свинско + 40-50 гр орехи (малко след вечерята 1 ябълка)

06.03.2014 - нетренировъчен

Храна: Закуска :  Йок... 100 гр банан (не знам дали имаше и толкова..много мини :D)
Обяд : 2 яйца, 1/2 авокадо, 2 маслинки, малко морков,зеле,малко грах..( по надолу ще се опитам да кача снимка на обяда :D )
Следобед : 50 гр сурови ядки
Вечеря: останалото свинско от вчера около 150-60 гр +салатка
(Ще дописвам ,ако има и още .. :) )

07.03.14
21:52

Hallo,Hallo..  :) Не мисля да описвам тренировката подробно..беше дълга и бях като обезумяла от енергия  ..исках всичко направо :D

07.03.1024
Закуска : йок..
Тренировка : 8 км бягане на пътека (10,5-12 степен) , тяга,клек, гръб, вертикални коремно-тазобедрени повдигания, малко гирички ..пътека - спринтове 2 км
След трен : 1 доза протеин + банан
- малка почивка душ..
Обяд/Следобяд: 2 яйца, 1/2 авокадо, грах,морков
- следобедно Street fitnesche - опити за набирания,кофички :D - портокал
Вечеря: 100-120 гр свинско , 1/2 авокадо, зеле,морков ,50-60 гр фъстъччки

10.03.14
15:35

10.03 .2014
Закуска : кафе + фреш лимон (или нещо подобно :D)

Тренировка: 6км пътека- тичане , коремни повдигания ,клекове с щанга , бицепс,трицепс, гръб, аддуктори,абдуктори.. отново пътека 2,50-3 км спринтове

Обяд : 4 резънчета бахур(??) +1 яйце + айсберг с 1/2 авокадо

Следобед : най-вероятно ядки +плод

Вечеря : 100 гр бахур + 50гр телешка пастърма + зелена салата+ 1/2 авокадо

Ще дописвам с храненето,ако днес ми донесът от домашната извара :))
Междодругото.. забележете датата на последния ми пост :D Нарочно не я промених :D Какво прави умората...тцтц :P

Снимка на обяда..(П:С: Вече не издържах от глад и докато снимах..хапнах 2-те резънчета бахурченце :D )

11.03.14
21:07

Hallo
11.03.2014

Закуска : грейпфрут
Тренировка : няма да я описвам,че не ми хареса много..почнах лошо..уж да тичам..много ме боляха краката..само 15 мин.. и нататъка горе долу,тяга ,клек ,кофички опити,коремни преси  :D и накрая пак потичах малко де : )
- след трен 1 доза протеин
Обяд:.малко закъсня..мотаене насам натам
Следобед : 4 брокулчета запечени с кашкавал и зехтин (прилагам снимка :D )
Вечеря : 2 яйца + 80-100 телешко + айсберг с 1 малко авокадо

Мнението беше редактирано от Dalia Vladimirova на 14.03.14 23:50.

12.03.14
20:31

- (дописвам от вчера преди лягане 100-150 гр извара )

Днес 12:03.2014

Закуска : Грейпфрут
Тренировка : днес по лека като чели тренировката - 30 мин тичане на пътека (11 степен ) , коремни преси, клек, кофички , малко гирички ( ужасни болки в ръцете ) ..много разтяжки .. още малко пътека 10-12 мин
-след тренировка - BCAA + банан
Късен обяд : 100 гр телешко + салата айсберг +1 яйце
Вечеря : 100 гр телешко + 1 яйце + салата айсберг с 3 обезсолени маслинки
Преди лягане : 100+150 гр извара + малко сурови ядки

14.03.14
20:04

Мале..днеска няма такъв ден..няма и никога няма да има хаха

14.03.2014

Закуска : грейпфрут

Тренировка: 4 км тичане, разтяжки... коремни преси, тяга,клек,скрипец, малко кофички... още 3км спринтове
- след трен 1 банан + BCAA

Обяд: малко го пропуснах.. веднага към Западен парк

2ра трен...ходене сигурно 10 км ..тичания,скачания... всичко ,което може да се прави в парк :D (от къде тая енергия нямам никаква идея..сигурно е от времето хаха :D )

Следобед: ...още в парка..

Вечеря : 150 гр телешко + 2 яйца + 4 маслини + айсберг

...в момента се чувствам ужасно сита..но ако има нещо по-късно евентуално ще е извара ,ядки.. Лека нощ ... Нокаут..

15.03.14
21:13

За разлика от вчера днес беше отпускарски ден.. Половината ден в парка,но не като обичайното..Страхотно време,приятна компания,нооо... почти никакво тичане от моя страна :( На 3 пъти се опитах да изтичам около 1-3 км..на спринтове.. Болките в пръсците се увеличават все повече ( дано не ми е личало по физиономията за пред хората ,защото вътрешно крещях). Като се прибрах при събуването забелязах едни огромни НЕ вени..направо въжета по краката ми..май не е на хубаво..

Храната: закуска : гейпфрут
Обяд : парк..
Следобед: Ябълка..душ.. 2 яйца + айсберг
Вечеря : 2 яйца, около 100гр извара + богата салата от айсберг, краставичка, морков, авокадо
- 30-40 гр суров бадем

16.03.14
15:32

Нетренировъчен ден..ден на краката :D Масажи, топли вани..всякакви глезотии за отпускане ..

Закуска : проспана..
Обяд: 1 яйце,салата ( асберг, 1/2 авокадо, малко грах с морковче)
Следобяд: - докато майка ми и леля ми правиха някакъв кекс си откраднах малко смес от морков,ябълка с канела и 1с.л. сметана
Вечеря: 1 скумрия (никаква идея като грамаж ) + салатка

17.03.14
16:45

17.03.2014
Стрхотен ден ( :

Закуска : кафе с лимон
Тренировка: Ацки доволна :) 4км пътека , разтяжки.. гръб, скрипец, клек ,тяга ( с похвали за много добро изпълнение : ))) ), аддуктори , рамене.. спринтове 2 км
- след тренировка 1 доза протеин
Следобед : 1 ябълка+ 50 гр суров бадем
Вечеря: пилешко бутче + салата

Мнението беше редактирано от Dalia Vladimirova на 17.03.14 16:55.

17.03.14
16:46

Никога до сеге не съм вписвала водата за деня.. по време на тренировка винаги около 1,5Л вода..иначе за деня не падам под 4-5 литра

25.03.14
22:38

25.03.2014 - един от най-силните ми дни до сега..

Закуска: банан

Тренировка: 8км пътека (тичане със спринтове до 11,5 степен..напрежението си каза думата хаха) .. разтяжки, коремна преса,гръб, бицепс,трицепс, клекове , тяга (..много тяга...не знам защо нещо вътрешно ме караше :D ), пак корем, 2 км пътека на спринтове

-след трен - 1 доза протеин
Вечеря : 2 яйца + салата от спанак, морков,авокадо, 100 гр извара
- малко по късно малко сурови ядки микс + ябълка

Мнението беше редактирано от Dalia Vladimirova на 25.03.14 22:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1