Кантар за храна ??

18.11.05
18:44

Никаде немога да намера кантар за храна ... метро била ... никаде .... от каде да си купа

ZW

18.11.05
19:12

В метро трябва да има със сигурност. Цените варират от 10 до 60 лв, в 3ависимост от това дали иска6 електронен или такъв със стрелка. Но добре си помисли дали ти трябва, а3 си купих и и3мерих ра3ните коли4ества храни,3а да си направя диетата, но ве4е като имам представа колко горе долу са ми 100 грама не го и3пол3вам...

18.11.05
23:25

еми незнам явно толкова съм и търсил ... аз едно не мога да намера па ти и разновидности говориж че има :)

AN

21.11.05
19:11

[quote author=“pioneer”]Никаде немога да намера кантар за храна ... метро била ... никаде .... от каде да си купа

Сигурно в технополис ще има някъв електронен

22.11.05
13:18

не знам от къде си, но имате ли магазин на TCM? Продават страхотни електронни везни, има различни видове и са страхотни според мен. За има-няма 30 лв

22.11.05
15:15

Искаш да кажеш везна има и специализирани магазини за такава стока

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1