17.11.05
19:43
дайте некфо инфо ?
[quote author=“SeLeCt”]дайте некфо инфо ?
Абе какво са тия теми какво е ТЗ ами АЗЛК или ОПЕК или ISO
17.11.05
23:41
Хормон, секретиран от щитовидната жлеза, който регулира метаболизма. Биологичният му ефект е като на тироксина, но този е по ефективен, бърз и силен.
П.П. Ползват го и за съкращение от Терминатор 3 :lol:
18.11.05
09:58
кфи пари е ?
[quote author=“SeLeCt”]кфи пари е ?
За зоб-а или за медикаментите ти дето ще ти трябват успоредно с него? ;)
[quote author=“SeLeCt”]кфи пари е ?
Питай си щитовидната жлеза, тя го синтесиза ;)
18.11.05
22:19
то се продава и по отделно ма нз кфи кинти е
Идеята ми бе, да не бараш химията бате ;) Имаш си го в тялото и толкова!
Имаше един пич, дет чул за кортизол - и вика, искам се зобя с него :) Ще кача ли?
Нацелваш неща, които сами по себе си нищо няма да сътворят ;)
18.11.05
23:02
[quote author=”Питона”]Идеята ми бе, да не бараш химията бате ;) Имаш си го в тялото и толкова!
Имаше един пич, дет чул за кортизол - и вика, искам се зобя с него :) Ще кача ли?
ми аз не зная нищо за него и по нагоре manson ми обясни ма чесно да ви кажа не можах да разбера за ко се използва и с кфо се съчетава
[quote author=”Питона”]Идеята ми бе, да не бараш химията бате ;) Имаш си го в тялото и толкова!
хахаххахаахх тоя вече е сомалииче сигурно но хора всякакви хахаххахаххаа
20.11.05
19:25
последно за маса или релеф е ?
Добре, написах ти 2 поста по нагоре, че е за чистене и пак питаш дали е за маса или релеф :!: :?:
21.11.05
09:59
а поне ефективно ли е за чистене съчетано с клен
абе пичове луди ли сте изобщо да коментирате препарат, който само с един цикъл може да ви направи доживотно зависими от него. Т3 е за хора много напред с материала и на адски високо състезателно ниво или за болни с увредена щитоводна жлеза. айде се поукротете малко и се спрете само на химия, която поне е малко по - позната на масовия потребител. в скоро време , както сте тръгнали, очаквам някой да пита и за хормоналните инхибитори на кортизола, които могат да те вкарат в гроба при първата силно стресова ситуация. а на този младеж , дето мре да научи много за Т3 , ще му кажа само, че вероятността да извлече ползата на този препарат е 10%, останалите 90% са за вероятността да стане подвижен скелет. малцина наистина имат познанията за да се занимават с Т3. за пример ще кажа само , че дори Франк Зейн, който е три пъти мр.О е зависим до края на живота си от прием на Т3, поради малка грешка в употребата му.Наистина малка грешка.
21.11.05
11:32
аз не искам да взимам просто искам да знам какво е видях го в един сайт и се пойнтересувах не съм казал нищо за взимане нали ?
интересът ти е толкова голям, че направо си готов за взимане, стига някой глупак да те подкукороса;)
21.11.05
11:47
ми ако ми бяха казали че е безвредно и е примерно за маса щях да си взема прав си
[quote author=“SeLeCt”]а поне ефективно ли е за чистене съчетано с клен
Да. Аз в друг пост го бях написал за зависимостта. Чети на joropower поста внимателно :wink:
22.11.05
10:20
С тоз Т3 такъв може да си го вкараш...По добре се разтърси из нета да скиваш какви са всъщностр възможните проблеми на щитовидната жлеза и как се лекуват или тушират.Да видим тогава дали ще питаш за тези хормони.
само между другото да вметна, че Т3 наистина при определени условия влиза и в програмите за маса, не само в тези за релеф, но това е ГОЛЯМА НАУКА, подходът към всеки атлет е строго индивидуален, като общи схеми на прием почти не може да се каже, че има. образно може да мислите за Т3 като за инсулин с обратен знак - инсулинът може да те направи огромен, но при неподходящо приемане мазен или направо мъртъв, а Т3 може да помогне при натрупване на мускулна маса, но в същото време може да я изгори напълно и да те превърне хам в слабак, хем в зависим от него индивид. масовият “зобач”трябва да се ограничи само до стероидите и изобщо да не си помисля за растежен хормон, инсулин, Т3 и т.н. фантастики.
говоря донякъде и от собствен опит и мога да кажа, че състоянието на силна хипогликемия не е нещо, което пак ми се иска да изживявам. :)
а, какво представлява зависимостта? като от наркотиците или, че ако си без него умираш?
22.11.05
19:32
глей ся аз не знаех вообще кфо е така че е изключено да го вземам без да знам кфи са последиците и ефектите така че нямам никаккво намерение да вземам хормон на растежа и некфи от тоя сорт
[quote author=“Fitibaldi”]а, какво представлява зависимостта? като от наркотиците или, че ако си без него умираш?
Все едно си диабетик, само че не ти трябва инсулин а Т3.
Преди време един сладур щеше да изгори с Т3 - сега има втори.
темата е това:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5899&highlight=
Инфо в нета за този препарат има много!! Няма пак да се повтарям.. но от това нещо оправия няма - веднъж пристрастиш ли се - цял живот ще си го пиеш и купуваш. В момента не мога да ви кажа цената на трииодонина но е доста висока...
24.11.05
12:08
колко пъти да ви кажа че не искам да го пия това нещо
исках само да разбера кфо е