11.03.14
23:01
Здравейте, днес направих една тренировка от 18 до 20 часа ( 2 часа ), прибрах се и хапнах, пих доза протеин и аминокиселини и си легнах, въртя се близо 2 часа и не мога да заспя, нещо ми е тежко, да не е от тренировката? Попринцип ходя по обяд.
12.03.14
06:29
Само днес или често ти се случва?
Само вчера, правих тренировката късно, правих 5 серии на клек, инструктура каза, че може да е нещо от нервната система, заради претоварване, затова днес тренирах със супер серии, мисля да си дам почивка и да пропусна 2 тренировки да видя как се чувствам :). Може да потичам, може да включа малко лостове, сега времето е хубаво :))
12.03.14
18:36
Може да е инцидентно - не го мисли толкова.
Ще си дам към една седмица почивка.. просто чувствам, че нещо ми е тежко, на 17 съм, 173-4 висок 65 кг, мисля че се претоварвам доста и затова ми е по напрегнато, клякам със 110, дъмбели от полулег, бенч преса правя с 30 на ръка, едвам едвам, май не трябва да тренирам до отказ? Ще си дам малко почивка :). Просто се чувствам изморен, поемам си малко по - трудно въздух, трябва да вдишвам понякога по - дълбоко, така ми ставаше и преди, когато правех тежки тренировки, една тренировка ми е два часа, бях спрял и се бях оправил, почнах с яките тренировки и пак така, ще си дам почивка поне една седмица, решил съм го :).