12.03.14
19:15
Здравейте,
от 2 месеца ходя на фитнес и спазвам НВД. Бях 52 кг, а сега достигнах 47кг.с ръст 165, но не желая да свалям повече.....искам само да поддържам от тук нататък.
Имам чувството, че не правя нещо както трябва!!! На средата на тренировката силите ми се изчерпват.
Храня се по 5-6 пъти на ден:
в 9:00 овесени ядки, 2-3 белтъка, мед
в 11:00 извара или плод
в 13:00 филе или риба с салата(през два три дни добавям и ориз, картофи)
в 16:00 плод или ядки(сурови)
в 20:00 Филе+салата
в 22:00 200мл прясно мляко 0,01%
Моля за съвет относно храната, явно бъркам нещо в порционите или в диетата??? Както и не вземам никакви допълнително добавки, като протеини или аминокиселини. НВД колко време се спазва и хубаво ли е да премина на друг режим за поддържане на форма?
Благодаря Ви за отделеното време!!! :)
Здравей! Принципно щом не искаш да сваляш съвсем спокойно можеш да минеш на равномерно балансирана диета—> http://www.bb-team.org/articles/911_forma-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd
Колко пъти седмично тренираш? Оставяш ли си достатъчно време тялото ти да се възстанови? Това също е много важен момент.
12.03.14
21:02
Съгласен съм с Карнакал,добави хляб,изчисли си въглехидратите ти и мазнините които са ти нужни.Спането и почивката са също важни,но проблема сигурно е в яденето ;) пробвай експериментирай и ще разбереш.Успех :)
казано от magdalena Teneva на 12.03.14, 19:15:
в 9:00 овесени ядки, колко са овесените ядки? направи ги 10 супени лъжици, 2-3 белтъка, мед
в 11:00 извара или плод
в 13:00 филе или риба с салата(през два три дни добавям и ориз, картофи) направи ориза/картофите всеки ден
в 16:00 плод или ядки(сурови)
в 20:00 Филе+салата нека месото бъде свинско или риба, нещо по-мазно
в 22:00 200мл прясно мляко 0,01% да не е нискомаслено млякото, а обикновено
Моля за съвет относно храната, явно бъркам нещо в порционите или в диетата??? Както и не вземам никакви допълнително добавки, като протеини или аминокиселини. НВД колко време се спазва и хубаво ли е да премина на друг режим за поддържане на форма?Благодаря Ви за отделеното време!!! :)
Воала! Не ти трябват протеин, аминокиселини.
Здравейте,
явно трябва да хапвам повече, за да ми е по-пълноценна тренировката или да премина към друг режим за малко време, за да дам почивка на тялото си. Иначе тренирам не повече от 4 пъти седмично по един час и нещо. Не смятам, че се пренатоварвам :)
Благодаря Ви за съветите, понякога трябва една идея в повече ;) :)