11.03.14
11:50
Здравейте, интересува ме ако се прави секс всяка сутрин и всяка вечер в продължение на много дни това какъв ефект ще има при нивата на тестостерона ? Ще намалее , ще се увеличи , ще остане непроменено.
Темата беше редактирана от Иван Иванов на 11.03.14 11:52.
11.03.14
12:08
Съчетават се,просто повечко манджа ше ти трее да качваш,все пак две кардио сесии на ден са туз.
11.03.14
17:05
За кратък период вероятно ще намалее, впоследствие ще има пик... цялостно погледнато ще бъде константа. Прави си секс преспокойно. Като започнеш да се изцеждаш яко, почини.
Абе аз все си мисля ,че тренираме и си гледаме здравето ,именно за да можем да правим повече секс. И като количество и като качество.(Качество имам предвид ,че колкото по-добре изглеждаме ,толкова по-голям избор имаме на партньор за секс) С времето обаче явно забравяме каква е крайната цел и методът за постигането и се е превърнал във фикс-идея.
Правете секс винаги когато можете! И не забравяйте защо тренираме и защо искаме да изглеждаме добре.
По-хубаво от секса няма !
12.03.14
20:27
Абе аз все си мисля ,че тренираме и си гледаме здравето ,именно за да можем да правим повече секс. И като количество и като качество.(Качество имам предвид ,че колкото по-добре изглеждаме ,толкова по-голям избор имаме на партньор за секс) С времето обаче явно забравяме каква е крайната цел и методът за постигането и се е превърнал във фикс-идея.
Правете секс винаги когато можете! И не забравяйте защо тренираме и защо искаме да изглеждаме добре.
По-хубаво от секса няма !
Много добър повод за тренировки си намираш ,поздравления....
1 свирка преди тренировка +10 килограма на всяко движение.
ебане преди тренировка -10 на всички движения.
чикия преди тренировка -30 на всички движения.
В интерес на истината ДА ! Това ми е поводът за тренировка. Иначе ако можех всяка вечер да съм с нова и хубава жена и да си поркам уискито с пуричка и свински пръжки....нямаше да се замисля за тренировки.
Според мен не трябва да се притесняваш от такива работи- нива на тестостерон при секс дъръ- бъръ.
Преди около 4 години се оказа, че произвеждам твърде много тестостерон (не съм приемал забранени медикаменти) и доктора ми каза- Момче, почни някакъв спорт и се занимавай повече с момичета, че да го изразходваш тоя тестостерон :D . Че да ми се оравновесят нивата на хормоните и тн. и така й направих.
Почти всеки ден правя секс с приятелката и никога това нещо не ми е пречело. Даже бих казал, че съм си много издръжлив. Имаше един период от време, около месец в който не тренирах, тогава либидото ми леко падна, ама всичко отново се оправи с влизането отново в залата.
Прецени си кое е по важното за теб, да си “пазиш” тестостерона за да вдигаш 200 от лежанка, или да си уважаваш всяка вечер жената.
Иначе според мене едното не пречи на другото. Но колкото й да съм маниак не железата, по хубаво нещо от това да си вътре в една жена няма.
12.03.14
22:14
В интерес на истината ДА ! Това ми е поводът за тренировка. Иначе ако можех всяка вечер да съм с нова и хубава жена и да си поркам уискито с пуричка и свински пръжки....нямаше да се замисля за тренировки.
Честито,открил си смисъла на живота,на 34 години се чуди колко жени да смени.. :))
Иначе то поради целите ти изглеждаш така сигурно.
12.03.14
22:22
И кво? Като се ожениж спираш тренировките ли? :D Се си мислех, че някви пишлигарчета в диапазона 16-25 влизат в залата поради тези причини, но човек на 30 + ..доста жалко.:(
Аз семейство и деца ,вече съм направил и мисля да си изживявам живота ,както ми харесва :) Отделям малко време за себе си ,да им харесва и на жените. Пък и ей така за самочуствие. И моята причина мисля ,че е доста по-смислена от това да се помпят разни тинейджъри по залите ,за да се правят на батки по дискотеките и да имат силичка да се млатят по улиците. Моята причина да изглеждам добре мисля ,че е по-смислена :)
А това за жените в множествено число е просто образно казано. Не ,че има значение ,но имам една жена в живота си и само тя ми се радва.
И като заключение за автора на темата можем да кажем ,че секса не пречи. Айде стига с причините и мотивацията ,защото на всеки са различни и влизаме в спорове.
13.03.14
13:46
Нека го кажа възможно най-просто:
Ако нямате определена болест и не ползвате стероиди или други хормони няма нужда дори да знаете какво е тестостерон, Т3, ХГХ, естроген, кортизол или инсулин.
13.03.14
20:19
Човешкият организъм е уникално нещо и който може да го разбере, ще се радва на живота! Желанието. То е основно. Ако имаш желание, значи всичко е наред и си на златната среда. Ако няма желание за секс, значи, че организма има нужда от “почивка”. Трябва да се вслушваш в организма си, за да го разбереш. Не е лесна работа. Секса също е тренировка. Колкото повече правиш, толкова повече стимулираш отделянето на тестостерон/ хормони. А с тренировката, това е направо супер. Изобщо не се замисляй. Щом ти се прави, прави.
13.03.14
20:51
Аз семейство и деца ,вече съм направил и мисля да си изживявам живота ,както ми харесва :) Отделям малко време за себе си ,да им харесва и на жените. Пък и ей така за самочуствие. И моята причина мисля ,че е доста по-смислена от това да се помпят разни тинейджъри по залите ,за да се правят на батки по дискотеките и да имат силичка да се млатят по улиците. Моята причина да изглеждам добре мисля ,че е по-смислена :)
А това за жените в множествено число е просто образно казано. Не ,че има значение ,но имам една жена в живота си и само тя ми се радва.И като заключение за автора на темата можем да кажем ,че секса не пречи. Айде стига с причините и мотивацията ,защото на всеки са различни и влизаме в спорове.
Това звучи егоистично)))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 13.03.14 20:52.
чикия преди тренировка -30 на всички движения.
100 тъй де*ба : (
Някой има ли обяснение ? И аз съм забелязал супер слаба тренировка след ръчна стимулация.. защо ?
Мнението беше редактирано от zvvsip на 25.03.14 12:04.