Нива тестостерон при всекидневен секс

11.03.14
11:50

Здравейте, интересува ме ако се прави секс всяка сутрин и всяка вечер в продължение на много дни това какъв ефект ще има при нивата на тестостерона ? Ще намалее , ще се увеличи , ще остане непроменено.

Темата беше редактирана от Иван Иванов на 11.03.14 11:52.

11.03.14
12:08

Съчетават се,просто повечко манджа ше ти трее да качваш,все пак две кардио сесии на ден са туз.

NS

11.03.14
17:05

За кратък период вероятно ще намалее, впоследствие ще има пик... цялостно погледнато ще бъде константа. Прави си секс преспокойно. Като започнеш да се изцеждаш яко, почини.

12.03.14
17:34

Абе аз все си мисля ,че тренираме и си гледаме здравето ,именно за да можем да правим повече секс. И като количество и като качество.(Качество имам предвид ,че колкото по-добре изглеждаме ,толкова по-голям избор имаме на партньор за секс) С времето обаче явно забравяме каква е крайната цел и методът за постигането и се е превърнал във фикс-идея.
Правете секс винаги когато можете! И не забравяйте защо тренираме и защо искаме да изглеждаме добре.
По-хубаво от секса няма !

12.03.14
20:23

казано от Иван Иванов на 11.03.14, 11:50:

Ще се увеличи.

+ Мастурбация за още по-силен ефект.

12.03.14
20:27

казано от Gergi_81 на 12.03.14, 17:34:

Абе аз все си мисля ,че тренираме и си гледаме здравето ,именно за да можем да правим повече секс. И като количество и като качество.(Качество имам предвид ,че колкото по-добре изглеждаме ,толкова по-голям избор имаме на партньор за секс) С времето обаче явно забравяме каква е крайната цел и методът за постигането и се е превърнал във фикс-идея.
Правете секс винаги когато можете! И не забравяйте защо тренираме и защо искаме да изглеждаме добре.
По-хубаво от секса няма !

Много добър повод за тренировки си намираш ,поздравления....

12.03.14
20:45

1 свирка преди тренировка +10 килограма на всяко движение.
ебане преди тренировка -10 на всички движения.
чикия преди тренировка -30 на всички движения.

12.03.14
21:16

В интерес на истината ДА ! Това ми е поводът за тренировка. Иначе ако можех всяка вечер да съм с нова и хубава жена и да си поркам уискито с пуричка и свински пръжки....нямаше да се замисля за тренировки.

12.03.14
22:06

Според мен не трябва да се притесняваш от такива работи- нива на тестостерон при секс дъръ- бъръ.
Преди около 4 години се оказа, че произвеждам твърде много тестостерон (не съм приемал забранени медикаменти) и доктора ми каза- Момче, почни някакъв спорт и се занимавай повече с момичета, че да го изразходваш тоя тестостерон :D . Че да ми се оравновесят нивата на хормоните и тн. и така й направих.
Почти всеки ден правя секс с приятелката и никога това нещо не ми е пречело. Даже бих казал, че съм си много издръжлив. Имаше един период от време, около месец в който не тренирах, тогава либидото ми леко падна, ама всичко отново се оправи с влизането отново в залата.
Прецени си кое е по важното за теб, да си “пазиш” тестостерона за да вдигаш 200 от лежанка, или да си уважаваш всяка вечер жената.
Иначе според мене едното не пречи на другото. Но колкото й да съм маниак не железата, по хубаво нещо от това да си вътре в една жена няма.

12.03.14
22:14

казано от Gergi_81 на 12.03.14, 21:16:

В интерес на истината ДА ! Това ми е поводът за тренировка. Иначе ако можех всяка вечер да съм с нова и хубава жена и да си поркам уискито с пуричка и свински пръжки....нямаше да се замисля за тренировки.

Честито,открил си смисъла на живота,на 34 години се чуди колко жени да смени.. :))
Иначе то поради целите ти изглеждаш така сигурно.

12.03.14
22:22

казано от Gergi_81 на 12.03.14, 21:16:

И кво? Като се ожениж спираш тренировките ли? :D Се си мислех, че някви пишлигарчета в диапазона 16-25 влизат в залата поради тези причини, но човек на 30 + ..доста жалко.:(

13.03.14
06:30

Аз семейство и деца ,вече съм направил и мисля да си изживявам живота ,както ми харесва :) Отделям малко време за себе си ,да им харесва и на жените. Пък и ей така за самочуствие. И моята причина мисля ,че е доста по-смислена от това да се помпят разни тинейджъри по залите ,за да се правят на батки по дискотеките и да имат силичка да се млатят по улиците. Моята причина да изглеждам добре мисля ,че е по-смислена :)
А това за жените в множествено число е просто образно казано. Не ,че има значение ,но имам една жена в живота си и само тя ми се радва.

И като заключение за автора на темата можем да кажем ,че секса не пречи. Айде стига с причините и мотивацията ,защото на всеки са различни и влизаме в спорове.

Нека го кажа възможно най-просто:

Ако нямате определена болест и не ползвате стероиди или други хормони няма нужда дори да знаете какво е тестостерон, Т3, ХГХ, естроген, кортизол или инсулин.

Carbohydrate

13.03.14
20:19

Човешкият организъм е уникално нещо и който може да го разбере, ще се радва на живота! Желанието. То е основно. Ако имаш желание, значи всичко е наред и си на златната среда. Ако няма желание за секс, значи, че организма има нужда от “почивка”. Трябва да се вслушваш в организма си, за да го разбереш. Не е лесна работа. Секса също е тренировка. Колкото повече правиш, толкова повече стимулираш отделянето на тестостерон/ хормони. А с тренировката, това е направо супер. Изобщо не се замисляй. Щом ти се прави, прави.

Carbohydrate

13.03.14
20:51

казано от Gergi_81 на 13.03.14, 06:30:

Аз семейство и деца ,вече съм направил и мисля да си изживявам живота ,както ми харесва :) Отделям малко време за себе си ,да им харесва и на жените. Пък и ей така за самочуствие. И моята причина мисля ,че е доста по-смислена от това да се помпят разни тинейджъри по залите ,за да се правят на батки по дискотеките и да имат силичка да се млатят по улиците. Моята причина да изглеждам добре мисля ,че е по-смислена :)
А това за жените в множествено число е просто образно казано. Не ,че има значение ,но имам една жена в живота си и само тя ми се радва.

И като заключение за автора на темата можем да кажем ,че секса не пречи. Айде стига с причините и мотивацията ,защото на всеки са различни и влизаме в спорове.

Това звучи егоистично)))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 13.03.14 20:52.

14.03.14
06:45

Айде сега :)  Всеки си има н’екъв бъг ! ха ха ха

25.03.14
12:03

казано от The Reem на 12.03.14, 20:45:

чикия преди тренировка -30 на всички движения.

100 тъй де*ба : (

Някой има ли обяснение ? И аз съм забелязал супер слаба тренировка след ръчна стимулация.. защо ?

Мнението беше редактирано от zvvsip на 25.03.14 12:04.

25.03.14
13:05

казано от Иван Иванов на 11.03.14, 11:50:

Здравейте, интересува ме ако се прави секс всяка сутрин и всяка вечер в продължение на много дни това какъв ефект ще има при нивата на тестостерона ? Ще намалее , ще се увеличи , ще остане непроменено.

ще се увеличи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1