04.03.14
16:23
Здравейте купих си Aminomax 8000(на таблетки са),но ми е много трудно да ги преглъщам и започнах да ги чупя на две половини,но пак ги пия трудно.Доволен съм от продукта като ефект,но ми стана много терсене заради поглъщането задължително ли е да ги поглъщам,моля ако някои ги е пил и знае нещо за приемът им да пише.Може да ми препоръчате някои протеин,аминокиселини или друг вид хранителна добавка в случаи че не намеря решение на проблема с поглъщането.
Счукай ги с лъжица и сложи сок ( да не ти е гадно ), в лъжицата и го преглътни. Аз така правя винаги като трябва да пия антибиотици (от ония ъпсурдно големите).
Мнението беше редактирано от Scorpi на 04.03.14 20:01.
Следващият път си купи протеин на прах,хем ще ти е вкусно,хем и по-изгодно.
Разлика няма да усетиш в ефекта.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 04.03.14 20:15.
04.03.14
20:32
Не знам,аз пия амино по близо 3 грама протеин на хап,и пия по 4 хапа наведнъж.
07.03.14
20:58
Сдъвкай ги. Вкусът им е на мляко и е приятен. Пия същите в момента, но ги гълтам без проблем. Аз ги комбинирам с монохидрат на оптимум, омега 3 NOW и хром пиколинат и резултатите ми като максимални тежести са отлични за момента, а това значи, че съм доволен. :)
Вземам дневно по:
3г монохидрат
3х4 пъти от аминото
4г омега 3
1 таблетка хром
мерси много за съветите сега ги правя на прах и са много лесни за пиене,но вкуса не ми допадаше и ги смесвах с мляко и какао притеснявам се така губят ли си функциите?
13.03.14
18:58
Счупи ги и ги гълтай. Всички останали варианти не са толкова уместни.