13.03.14
19:28
Ето българските пълнозърнести хлебчета колко са качествени >>>>
Темата беше редактирана от Master Admin на 13.03.14 19:29.
13.03.14
19:56
#1
Оле тва май е вита ..... Верно ли бее .. Ся на бързо 500г.пълнозърнесто брашно 1 пакетче суха мая 7гр. 1ч.л. сол и 1с.л мед може и без него 2с.л олио или зехтин 300мл.гореща вода семена каквито искаш сусам, мак ......... Месиш за 10 тина минутки оставяш като е готово за 5 мин да отпочине дет се вика.. и печеш 20 мин на 220 и допичаш за около 15мин на 180 на мен ми отнема още половин час.И няма да имаш такива проблеми ако някои се интерисува може да ме пита за всичко свързано със тия работи... На този хляб изпечен става 750гр.със общо 1878калории без меда и 1975 с меда за целия т.е за 100гр.250к.и пак за 100гр.Въг.-42гр.,М-3,83,Белт.8,54гр. Вички рецепти съм ги изпробвал и подобрил откъснал съм се до 80 90 % от магазините скоро започвам и с домашно обезмаслено кисело мляко......
13.03.14
20:02
#2
Купих един такъв подобен. Стоя на плота 15 дена. Накрая реших, че е развален и реших да го хвърля. Какво беше учудването ми, когато го видях. Нямаше и петънце. Беше си чисто “свеж”. Пак го хвърлих ))).
13.03.14
20:26
#3
Зле е работата в България пък друго не знам :)