02.11.05
13:22
Здравейте бб-team. Дилемката ми е следната:
Тук, в Германия си взех една опаковка с 60 капсули карнитинче, и после кво да видя - 275 мг Л-карнитин pro капсулка. Гледам предписанието за дозировка - по едничко на ден. Е, тва въобще ще има ли ефект? А и производителя (забравих фирмата sorry)пише изрично да не се надхвзрля. Сега кво да правя някой да ми каве, моля, щот аз в тази ситуация съм пас.
Мерси предварително.
Еми виж ся производителя най-вероятно си има причини да съветва да не се надвишава дозата защото може да има други съставки които при надхвърляне дозата да имат лошо деийствие.Пък карнитина доколкото знам трябва се зима от 1-3 грама(приблизително).Пък какво да правиш сам решаваш-дали нов карнитин или по-високи дози с този.АйДе!
каде точно се продава този Л-Карнитин (или там както се казваше)в софия и колко горедолу струва
Даже и да предозираш нищу няма да ти стане.Все пак Л-Карнетина е вид аминокиселина.Споко!!! :)
02.11.05
22:22
[quote author=“SteeL”]Все пак Л-Карнетина е вид аминокиселина.Споко!!! :)
Тук може да поспорим :roll:
19.11.05
09:43
Е няма какво да спорите пич ... аминокиселина е и повярваи ми, стига да е л-карнитин само, без нищо друго, тогава може да надвиши дозата много над 275 мг на ден ..... аз съм пил 5-6 грама л-карнитин на ден и все още съм жив ... май :)