Избор на суроватъчен протеин?

Здравейте :)
Ще дам първо малко инфо за мен .На 19 г. съм , 169см. , 64 кг .Тренирам усилено (фитнес) и се стремя да се храня максимално правилно . В момента имам за цел изчистване на подкожните мазнини (до колкото е възможно) и ако смъкна 3-4-5 кила ще съм доволна също :) . Храната ми включва основно : сутрин-овесени трици с кисело мляко,може и 2 яйца понякога , обяд -месо със салата , яйца ,следобедна закуска-някакъв плод (най-често банан , портокал или ябълка) , кисело мляко или ядки , вечеря също някакво месо и салата , за друго в момента не се сещам .. Тренирам обикновенно вечер .. загрявка 5-10 мин. на пътеката , след това силова тренировка около час и накрая пак завършвам с кардио на пътека към 10-15 мин . интервално .
Приемам СУПЕР КЪТ 3 сутрин на гладно ,30 мин .преди трен . и вечер преди сън . Знам че е добре след тренировка да се приема някакъв бърз протеин , които да се пие 30-40 мин . преди вечерята .. и също може да се пие сутрин за закуска или между основните хранения (дано не греша някъде , ако да моля да ме извините и да ме поправите ) . Та вапросът ми (най-после ;д) е дали може някои да предложи добър протеин за моите цели и що годе на нормална цена . Ще бъда много благодарна . Също да питам добре ли е да си взема и някакъв Л-карнитин за по-бърз и голям ефект ? Спряла съм се за момента на Explode Liquid L-carnitine .. добър ли е ?
Е и ако трябва да направя промени в начина си на хранене или нещо по тренировките съм отворена за всякакви уместни предложения .
  Извинявам се за дългото описание , гледам да съм максимално кратка , но все пак и да можете да се запознаете с моя случай .
Благодаря предватително на всички включили се и отделили от времето си . :)

14.03.14
00:33

Суроватъчен протеин .. основно гледай парите.Освен на вкус надали ще усетиш друга разлика между различните марки.
Аз съм използвал на Universal , Syntrax , MEX , Optimum и на phD съм опитвал .. разлика основно както казах е в цените и вкуса.Gold standarta на ON не бих ти го препоръчал , понеже е с преувеличено качество , скъп е и пред нищо не отстъпва на другите.

14.03.14
06:42

казано от any0ne на 14.03.14, 00:33:

Суроватъчен протеин .. основно гледай парите.Освен на вкус надали ще усетиш друга разлика между различните марки.
Аз съм използвал на Universal , Syntrax , MEX , Optimum и на phD съм опитвал .. разлика основно както казах е в цените и вкуса.Gold standarta на ON не бих ти го препоръчал , понеже е с преувеличено качество , скъп е и пред нищо не отстъпва на другите.

Извинявай ,ама си написал толкова голяма глупост ,че чак се чудя да ли не  с някаква ирония или нотка на бъзик.

14.03.14
10:29

Протеина е за хора, дето нямат апетит, или нямат време да ядат.
Хапвай пържолки, и няма да имаш грижи. (не са по-скъпи от протеина)
Хем растеш, хем ти е кеф!
Пък ако има и салатка...

казано от Gergi_81 на 14.03.14, 06:42:

Извинявай ,ама си написал толкова голяма глупост ,че...

По какво човек може да направи разлика между няколко суроватъчни протеина от изброените марки? :)
Имам предвид - на практика, не по етикет.

14.03.14
15:11

казано от Gergi_81 на 14.03.14, 06:42:

казано от any0ne на 14.03.14, 00:33:

Извинявай ,ама си написал толкова голяма глупост ,че чак се чудя да ли не  с някаква ирония или нотка на бъзик.

Аргументирай се ,защо според теб не съм прав

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1