10.11.05
20:32
Някой има ли представа да ми каже какъв ще е по-различен ефекта ако пия Pure WHEY след тренировка вместо Pro Gold.Пия след трен Pure WHEY ,а преди лягане Pro Gold.Въпроса ми е каква е разликата ако пия ProGold преди-след трен и после преди лягане???С Pure WHEY-а по-бърз ефект ли ще имам ???
10.11.05
20:48
Ами гледай сега - Pure WHEY е суроватъчен, a Pro Gold - млечно-яйчен протеин. Първия се усвоява много бързо след приема, затова се пие, да речем, сутрин и след трен. Другият е млечно-яйчен - т.е. бавен протеин. Пие се преди лягане, за да отдава на тялото за дълъг период от време равни дози протеин.
10.11.05
20:53
Е да де това го знам,ама въпроса ми е страшно глупава,но немога да разбера ако си взема Pure WHEY ще имам ли някакъв по-различен резултат ???
Ами суроватъчния протеин ще те възстанови много по-бързо и ти дава сила.
Млечно-яйчния е за поддържане(подхранване).
10.11.05
21:31
Благодаря ви много и на двамата.
Имам втори въпрос :roll: :roll: :roll: ...мноо съм лош...
Какво мислите за MEGA PRO 92.Един приятел го пие това,а аз пия ProGold.Това по-добро ли е от про голда.
[quote author=“BB_SenTineL”]
Какво мислите за MEGA PRO 92.Един приятел го пие това,а аз пия ProGold.Това по-добро ли е от про голда.
не е по добро :wink:
Хмм аз тва точно тия двата протеина пия единия(Пуре уеи-а)го пия сутрин една лъжичка и преди трен и след трен пък про голда преди лягане !
19.11.05
10:36
Аз мисля, че една лъжица от 15 гр е доста малка доза от суроватъчния. По-добре ги вземи и двете след тренировка.