Отслабване и стягане на тялото

13.03.14
00:20

Здравейте !!! Ще се радвам ако споделяте с  мен , начини за хранене и  различни упражнения! Целя отслабване 25 кг. Досега сам свалила 22 , но бавно в продалжение на няколко години! Благодаря!

Темата беше редактирана от Blagovesta Katsarska на 13.03.14 00:26.

13.03.14
05:41

Ами щом си свалила 22, продължавай.

И как да споделим с теб, след като не си дала никаква информация за себе си ? Или предполагаш, че за всички, които имат да свалят килограми, методите са напълно еднакви и общовалидни?

14.03.14
11:13

Предполагам, че трябва да наблегнеш на много течности, които спомагат разграждането на мазнините. Аз, примерно, пия вода с джинджифил и лимони. Във фитнеса мисля, че трябва да се отдадеш на кардио - пътека, степер, колело. Има много неща, които биха ти били полезни, но за целта мисля, че трябва да се поровиш из форума, изписани са тонове бумащина и за храненето, и за тренировките. Попрочети там и ако нещо конкретно не ти е ясно или не ти се получава, тогава попитай. Така пространно зададен въпросът ти не може да очаква кой знае колко полезен отговор. : ) Успех! : )

14.03.14
16:54

Здравейте, ето малко инфо за мен:
Първите 10 кг ги свалих , преди и след операцията на жлъчката ми! Ядях само супа, защото ме беше страх да не получа криза! Следващите 5 кг свалих от работа и напрежение, е разбира се и сам яла ограничено избягвах сладко, тестено, никакви газирани напитки! След което пих липовон -хапчета за отслабване , явно си чувала за тях! Те намаляват апетита, и свалих още 5 кг-станах 90 кг, но се разболях от пневмония и почнаха да ме тъпчат с кортекостероидни лекарства и увеличиха апетита ми и за месец качих 9 кг-отново-99 кг :-(....
Та стана дълго и на широко! След това за 5 месеца свалих 5 кг  само като си броях калориите! След това минах на лечебен глад- за 15 дни станах 87.6 кг, след захранването -90кг!
Отказах се и от този начин на отслабване! Намерих наи подходящия и наи добият начин- рационално хранене и спорт. Купих си кростренажор -всеки ден се качвам сутрин на гладно за по 45 мин! Пия преди това Л-карнитин! Закусвам банан, обяд - пилешка паржола или риба на грил тиган без никаква мазнина, следобяд - плод -портокал наи често, похапвам и ядки по 30 грама на ден , но не всеки ден, вечеря салата, може и без месо , и след жечерята по касно кам 9 или 10 часа плод пак! Така за 8 дни -2 кг и сега съм 88кг .Ще продължа с този режим и ще пиша за резултати! Наи добрият режим според мен е здражосложното хранене и спорта ! В момента сам ужасно много влубена и това ми е още по голям стимул за отслабване , и лубимият изцяло ме подкрепя! Преди бях нещастна и затова се забавих със свалянето на килограми! Да спомена че до тези 110 кг стигах от много  боледувания и тапчене с кортекостероидни лекарства , никога не сам била слаба, едра сам на сртуктура била сам 75 кг нормално и добре изглеждщо момиче!
Ще сам много благодарна за още съвети!
Благодаря!

14.03.14
16:57

Деска кажи какви са пропорциите на водата- джинджифила и лимоните! Благодаря за инфото :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1