13.03.14
22:49
Здравейте,
Много харесвам сайта, както и форума, постоянно черпя полезна информация за хранене и тренировки. Бих ви помолила обаче ако може индивидуално да ми помогнете, защото не се ориентирам - През седмицата ходя по 2 - 3 пъти на фитнес. Единият ден ми е определен за тренировки най - вече кардио, 2 - горна част + машини, 3 - дупе и бедра. Коремни преси правя всеки път, но сменям упражненията, защото зная, че не е хубаво да се повтарят. Проблемът ми е, че ръцете, прасците и квадрицепсите са ми много големи за моите изисквания, не бих искала да растат повече, но пък умирам за дупе и плочки. Разбрах при някои упражнения как да акцентирам върху глутеус и задната част на бедрата, но не мисля че е достатъчно. Вълнува ме също какво мога да правя за гръб без да напрягам много ръцете, пък и без да стане грозно. Иска ми се упражненията да са пригодими във фитнеса, защото там ми е по - удобно от вкъщи. Ще се радвам някой да помогне :)
Темата беше редактирана от Валерия Кастанердо на 13.03.14 22:50.
Много ми е интересно , какво ли ще е това животно за гръб без използване на ръцете ? Всъщност имаше някакви екстензии , но не мисля , че има голям смисъл от тях.Колко са ти големи ръцете , че не искаш да ги тренираш ? Няма да станат огромни , не се притеснявай още повече , че ходиш през седмица по 2-3 пъти. Ако можеш ходи всяка седмица по толкова.Кардиото също влиза почти изцяло в краката ,ама друг начин не виждам , затова не се притеснявай и давай смело , пък ако станеш прекалено огромна има къде да се пробваш . Успех
14.03.14
19:20
казано от Пенев на 14.03.14, 18:25:
Много ми е интересно , какво ли ще е това животно за гръб без използване на ръцете ? Всъщност имаше някакви екстензии , но не мисля , че има голям смисъл от тях.Колко са ти големи ръцете , че не искаш да ги тренираш ? Няма да станат огромни , не се притеснявай още повече , че ходиш през седмица по 2-3 пъти. Ако можеш ходи всяка седмица по толкова.Кардиото също влиза почти изцяло в краката ,ама друг начин не виждам , затова не се притеснявай и давай смело , пък ако станеш прекалено огромна има къде да се пробваш . Успех
Всяка седмица ходя по толкова :) Ще кача снимки скоро. Знам, че за гръб не може без ръже, но ми се ще да участват минимално
14.03.14
21:28
Не се притесняваи да напрягаш ръцете с малки тежести няма да ти пораснат но ще изглеждат по стегнати.Бих ти препоръчал.Кръгови тренировки например:20 мин кардио клекове с щанга.бедрено сгъване.Сгъване и разгъване на машина за странично бедро.Коремни преси на римско столче повдигане на крака от лег и хиперекстензии.С тези упражнения дупето ще ти гърми направо ;) Успех
Мнението беше редактирано от Todor Petrov на 14.03.14 21:31.
16.03.14
21:40
казано от Todor Petrov на 14.03.14, 21:28:
Не се притесняваи да напрягаш ръцете с малки тежести няма да ти пораснат но ще изглеждат по стегнати.Бих ти препоръчал.Кръгови тренировки например:20 мин кардио клекове с щанга.бедрено сгъване.Сгъване и разгъване на машина за странично бедро.Коремни преси на римско столче повдигане на крака от лег и хиперекстензии.С тези упражнения дупето ще ти гърми направо ;) Успех
Супер упражнения! Благодаря! :)))