14.03.14
21:36
Здравейте нов съм в Форума и искам съвет за избора на бюджетен кростренажор. Впоследните години много затлъстях и в последно време затлъстяването ми оказа влиание и на здравето.Не един Лекар освем куп лекарства ми препоръча диети +СПОРТ (дума която не харесвам хахах :) :D ) и много движение.Висок съм 180 см и тежа 92-98кг .Искам да си купя кростренажор обаче сумата която мога да си позволя е около 250-260 максимум 280лв.знам за тезипари няма да мога да си купя нещо качествено ама все пак .
харесал съм си ето това :
http://www.solarshop-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=382&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=27
в краен случай мога да взема нещо от техноверигите но не знам колко са читави KTN и NEO ?
чакам съвети
14.03.14
22:37
За какво ти е това? Ходи навън. И времето е хубаво. За тия пари можеш да си вземеш някакви тежести за вкъщи. Ако не друго поне не остаряват - ще можеш да ги продадеш ако не ги ползваш.
14.03.14
22:45
Нашият в момента е с функция на закачалка - не ти трябва. Времето е хубаво - възползвай се.
14.03.14
22:48
Категорично - купи си по-евтина и функционална закачалка.
17.03.14
23:00
тъй като нямам приятели който да имат кростренажори и не мога да го взема на заем, бихте ли ме посъветвали към марка или модел който да купя.Показаният от мен AIR става ли за нещо мога ли да му се доверя.