Избор на бюджетен кростренажор

14.03.14
21:36

Здравейте нов съм в Форума и искам съвет за избора на бюджетен кростренажор. Впоследните години много затлъстях и в последно време затлъстяването  ми оказа влиание и на здравето.Не един Лекар освем куп лекарства ми препоръча диети +СПОРТ (дума която не харесвам  хахах :) :D ) и много движение.Висок съм 180 см и тежа 92-98кг .Искам да си купя кростренажор обаче сумата която мога да си позволя е около 250-260 максимум 280лв.знам за тезипари няма да мога да си купя нещо качествено ама все пак .

харесал съм си ето това :

http://www.solarshop-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=382&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=27

в краен случай мога да взема нещо от техноверигите но не знам колко са читави KTN и NEO ?

чакам съвети

AG

14.03.14
22:37

За какво ти е това? Ходи навън. И времето е хубаво. За тия пари можеш да си вземеш някакви тежести за вкъщи. Ако не друго поне не остаряват - ще можеш да ги продадеш ако не ги ползваш.

Нашият в момента е с функция на закачалка  - не ти трябва. Времето е хубаво - възползвай се.

Категорично - купи си по-евтина и функционална закачалка.

17.03.14
23:00

тъй като нямам приятели който да имат кростренажори и не мога да го взема на заем, бихте ли ме посъветвали към марка или модел който да купя.Показаният от мен AIR става ли за нещо мога ли да му се доверя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1