10.03.14
22:45
Много ми хареса тази тема относно водата: (http://www.bb-team.org/articles/1014_piete-li-dostatachno-voda?utm_content=bufferff6f1&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer), но както и аз и така и много други предполагам се питаме един въпрос. Каква вода да пием, споделете вашето мнение относно това. Благодаря предварително.
11.03.14
20:57
Аз пия вода от главният доставчик на вода за България!! (ВиК) И съм страшно доволен. Качеството зависи от населеното място, в което си локализиран. Случва се понякога доставките да секнат, но има и по-малки доставчици, които задоволяват моите нужди от вода!
п.п. Когато пия средно мокра вода преди тренировка, силата и енергията ми се покачват с 10-20% взависимост от количеството.
п.п. Личният ми лекар е категоричен, че пиенето на вода от различни източници, влияе положително на здравословното ми състояние. И ми препоръча да заложа на класическата вода (2молекули водород 1молекула кислород)!
Надявам се да съм ти бил полезен!
Аз се сдобих с пречиствател за вода на Цептер и съм страшно доволна. Принципно чешмяната ни вода е ужасна и купувахме минерална, но знам, че тя не е най-добрия вариант. Отидох на една презентация на гореспоменатия уред.Занесох си водичка и там чрез някакъв друг уред ми измериха замърсяването на моята водичка. След това измериха замърсяването на пречистената от тях вода. Разликата беше голяма. Водата,която сега пия е много хубава на вкус. Аз лично съм сигурна в качеството на уреда:)