Болезнено схващане на бедрото

АЧ

14.03.14
22:16

Здравейте! Момче на 16 съм и имах следния проблем - Днес карах колело (това не ми е всекидневно занимание) и когато се прибрах, след около два часа получих болезнено схващане на бедрата, което отшумяваше и пак се появяваше. През няколко секунди възникваше болка на различни части на бедрото (отляво, отдясно, отгоре и отдолу) и ми се наложи да заема определена поза, за да намаля болката. Въпреки това при всяко помръдване на бедрото възникваше ужасно дразнеща болка.

Това не ми е и за първи път. Когато в фитнес залата тренирам бедра, един или два пъти ми се е случвало, 1-2 часа след тренировка прасецът ми да се схване - на допир да е буквално твърд, докато трае болка, а аз в определена поза изчаквам да отмине болката и ‘’твърдостта’’ изчезва.

Какво е това схващане?

http://www.bb-team.org/articles/4680_magnezii-vidove-i-polzi това може да ти е от полза ;)

Крампи си имал :). Споко, всеки е имал и вземи прочети горния линк, ще ти е от полза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1