Моля, хора които са запознати да ме уведомят. :)

Темата е заключена.

16.03.14
17:02

Здравейте, на 18години съм, тежа 56кг, висока съм 1.58. Решила съм всяка сутрин преди училище да бягам 1мин, 1мин да ходя и така 14мин като с времето бягането се увеличава. След училиище ще тренирам в къщи с тренировките на Руми и ще приложа 90-дневната диета. Но искам да си купя и с.т.р.о.м.б.а. въпроса ми е как и кога да я пия прочетох всичко възможно за нея, но жените как я пият и т.н :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.03.14 17:29.

16.03.14
17:18

Да не си от Варна и кучето какво общо има със стромбата и останалото ?? Питам понеже вчера едно приятелче ми беше на гости и разправяше за 1 такъв пресен случай.

Да знаеш, че тук такива теми не се дискутират. Мога да ти препоръчам друг сайт където ще ти се отговори ;)

16.03.14
17:21

Откажи се от 90-дневната диета..само ще си навредиш!

Изобщо не й давай подобен сайт.
Няма нужда от това.
Самият факт, че се е ориентирала към 90-дневна диета, ми говори достатъчно.

Емилия, не мога да ти дам конкретен съвет относно тренировки и хранене, защото не те познавам и не си дала достатъчно информация, но горещо те съветвам да почетеш повече - за хранене, тренировки, хормони, за възрастта, в която се намираш.

Не прави глупости.

ПП: това дневник ли ще бъде?

16.03.14
17:25

казано от veronique на 16.03.14, 17:23:

Изобщо не й давай подобен сайт.
Няма нужда от това.
Самият факт, че се е ориентирала към 90-дневна диета, ми говори достатъчно.

Емилия, не мога да ти дам конкретен съвет относно тренировки и хранене, защото не те познавам и не си дала достатъчно информация, но горещо те съветвам да почетеш повече - за хранене, тренировки, хормони, за възрастта, в която се намираш.

Не прави глупости.

ПП: това дневник ли ще бъде?

По-добре да и дам защото е силно вероятно да си купи нещо подобно и, ако ще го прави поне да и се отговори подобаващо. Нека не забравяме, че доста хора могат да се възползват от такъв човек-клиент.

Стромба + 90 дневна диета = ГЕНИАЛНО :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1