Избор на добавка

Здравейте машинки

На 17 съм, 183см, 84кг с 6 месеца стаж в зала. Бих искал да имам по пълноценни тренировки в залата и на лостовете, които ще ги почна скоро. Коя добавка ще е по добра за мен според целта ми - да се възстановявам и подпомагам мускулния си растеж.
Колебая се между аминнокиселини или протеин, който да го пия само преди и след тренировка за по-качествено възстановяване след нея и да чакам по-добри резултати на следващата тренировка. Клоня повече към протеина, но искам да се допитам и до вас.
Предварително благодаря за обърнатото внимание ;)

Протеин. :)

казано от Димитър Михайлов на 16.03.14, 21:54:

Протеин. :)

Благодаря! Още един въпрос!
Ще има ли ефект ако пия доза само преди и след тренировка, защото целта ми не е покачване на тегло, а стимулиране на тренировката и възстановяването ми след нея?

Според мен ще има, да. Аз го пия също с тази цел.

казано от Димитър Михайлов на 16.03.14, 22:15:

Според мен ще има, да. Аз го пия също с тази цел.

Много ти благодаря, а би ли ми препоръчал някой до скромните 50-60лв, който ще ми свърши работа?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1