Controlled Labs Reduction AM - мнения?

22.05.11
12:08

Здравейте колеги преди около месец взех този продукт и останах много доволен за това реших да направя ревю :).Първоначално замисъла беше да взема STIM X ,но в магазина нямаше и консултанта там ми предложи да взема този продукт и да го пробвам с аргумента че CL нямат слаб продукт което от мой наблюдения след като опитах 1-2 техни продукта е така.И така преди да продължа с ревюто на продукта нека дам  малко информация за хранителен режим тренировъчен план и пр.Тренировките ми бяха следните рано сутрин на гладно HIIT 20мин спринтове пирамида 1мин спринт 1 мин ходене ,вечер силови тренировки всички мускулни групи в един ден тренировките са през ден ,хранителен режим НВД чисто  -500калории дефицит.И на всеки 6дни един зареждащ +2000калории над БМР.Само да спомена успоредно с бърнера пия и Xtend и Протеин

Сега бърнера е разделен на 2 AM формула която се приема 2 таблетки 30 мин преди закуска и PM формула която се приема 2 таблетки 30мин преди лягане.Отначало първите 2 дни започнах с по 1 таблетка сутрин и вечер съответно 1 АМ и 1 PM.След което започнах 2х2 както е дадено на указанието на бърнера.

В момента съм на края на бърнера имам за още 3-4 дни резултата за сега е доста добър измерих си талията преди да започна диета и всичко и беше 94см сега на 6 седмица от диетата и съответно 4та с бърнер е 85см ,Смея да твърдя че загуба на мускулна маса нямам вдигам със същите кг както в периода за маса -+5кг според умората която съм натрупал през деня работя на крак все пак стартово тегло 86кг в момента 80.5 стартов % мазнини 15% в момента 11% като смятам че до края на диетата ще падна под 10%.Висок съм 180.

AM/PM
-цена - 10/10 -взех го за 63лв. изключително приемливо ;)
-Продължителност на употреба - 10/10 - стига за 30 дни което за тази цена е перфектно според мен.
-Обща -8/10 -Продукта много ми храеса .
АМ-според производителя тази формула е стимуланта има кофеин синефрин екстракт от лют пипер и прочие.
Оценки:
- контрол на апетита - 7/10 за мен беше добре като се има предвид чистото НВД преди бърнера постоянно чувствах глад,след като почнах да го взимам стана по поносимо
- фокус - 5/10 не съм усетил голям ефект тук
- енергия - 8/10 тук съм много доволен имам слаба поносимост към стимуланти като пия 2 монстъра и почват да ми треперят ръцете този бърнер ми хареса защото освобождаването на енергия става постепенно през деня не  е на веднъж имаш енергия през целия ден която разбира се постепенно намалява привечер
- вкус - 5/10 Сега не знам какъв вкус може да има една капсула тези са горчиви и миришат на някакъв парфюм но стават не са много големи и ръбести и се преглъщат лесно
- ефективност - 10/10 ефект определено усетих доста доволно
Обща - 7/10

PM-Това е формулата която съдържа диоретик габа валерян синефрин ефекта според производителя трябва да бъде успокояващ и да те приспива и да не чувстваш глад като се събудиш сутрин
Оценки:
-Контрол на апетита - 10/10 - Преди да почна да ги взимам си лягах в 24.00 и се будих в 07.00 от глад след като започнах бърнера съм спал като къпан по 10 часа без проблем и без да се будя от глад.
-Успокояващо действие - 10/10 - Изпивате таблетката и след 15-20 мин се усеща как приятно ти се доспива и не мислиш за нищо друго освен сън което всъщност е добре защото стреса пречи когато си на диета :)
-Диоретик - 6/10 - Сега тук беше частта която хем ми хареса хем не ми хареса.Сутрин се будих много жаден и пикаех по 5 мин тоест изхвърлях цялата вода от тялото си , но пък от друга страна много бързо изчистих водната задръжка която имах и придобих по-добра мускулна дефиниция.
-Стимулатор на хормон на растежа(GABA) - х/10 тук на този ефект няма как да отговоря :)
-Обща - 9/10

Негативни страни:
- жажда,пиех по 6 литра вода на ден и сутрин устата ми беше яко суха :(

Твърдения от производителя:
- Този продукт работи дори и без да тренирате!!! - съгласен съм, контролирайки апетита, хранейки се правилно и стоейки на ОКБ - да, продукта работи.

Заключение:
- Продукта не е от най-силните по скоро подпомага хранителния режим.
- Продукта е за хора който имат много слаба поносимост към стимуланти като мен няма треперещи ръце.
- Продукта е по-скоро за хора който имат изграден добър хранителен режим и малко мазнини и не искат да губят мускулна маса.
- Продукта не става за мързеливи хора поне според мен той по скоро подпомага хранителния режим и тренировките и ефекта се дължи главно на това че помага да поддържате голям интензитет на тренировката.

Това ми е 1во ревю надявам се да ви хареса.

Темата беше редактирана от Филип Буцев на 22.05.11 12:15.

27.05.11
00:34

На мен лично много ми харесва ревюто, достатъчно изчерпателно е.

Бих искал да попитам, тъй като и аз съм на НВД, 2000 калории над BMR в зареждащия ден не са ли малко много? Това, което аз правя, е да умножа BMR по коефицента на активност ( в случая 1,55) и да извадя 10-15% примерно. Не съм сигурен дали в зареждащият ден трябва да съм в калориен излишък или недостатък и затова се интересувам.

27.05.11
14:25

Аз имам много критики, но друг път, че сега нямам време :)

Мила

27.05.11
15:31

Използвал ли си някога други бърнери - термогенни /липотропни ?

28.05.11
10:47

казано от ActionHank на 27.05.11, 00:34:

На мен лично много ми харесва ревюто, достатъчно изчерпателно е.

Бих искал да попитам, тъй като и аз съм на НВД, 2000 калории над BMR в зареждащия ден не са ли малко много? Това, което аз правя, е да умножа BMR по коефицента на активност ( в случая 1,55) и да извадя 10-15% примерно. Не съм сигурен дали в зареждащият ден трябва да съм в калориен излишък или недостатък и затова се интересувам.

В зареждащия ден лично мое мнение е че ако БМР примерно ти е 2800 трябва да идеш на 4000+ калории и после да си паднеш на отрицателен 2300 в това положение ако БМР ти е 2800 аз лично така го правя и добре ми се получава ;)

28.05.11
10:51

казано от Mon coeur est a vous на 27.05.11, 15:31:

Използвал ли си някога други бърнери - термогенни /липотропни ?

Animal Cuts от който не получих резултата който си мислих че ще получа .И Fat smack ама от него само тестер така че не мога да дам мнение за него.

28.07.11
17:05

Чак сега видях това ревю и реших да дам мнение. Пих reduction am/pm по време на почивка от окси. Доволен съм от продукта, но и аз имам забележка към аm, или по-скоро към начина на прием на am/pm хаповете-бях на стриктно НВД и сутршните хапове ми потискаха глада до към 17-18 часа-тогава тренирам. Към 20 умирах от глад и чийтнах няколко пъти по време на периода с reduction. Идеята ми е, че за разлика от оксито, което се приема сутрин и ранния следобяд и ми потискаше глада перфектно, при reduction приема е сутрин и вечер и преди да си легна умирах от глад(явно ефекта от am приключваше). За сметка на това сънят ми беше супер след прием на pm хаповете, което със сигурност не мога да кажа за оксито ;).

Здравейте !
Случайно попаднах на този продукт и сериозно се замислям дали да не си го поръчам , но преди това ми се иска да спорелите мнение дали е добър , някои ,който го е ползвал да каже дали е останал доволен ? Въобще заслужава ли си или няма смисъл да си давам паричките за него и да се насоча към някакъв друг продукт ? ..
  Благодаря предварително ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1