16.03.14
01:35
Здрасти на всички,някои пробвал ли е въпросната извара 1.75 за 500 г хапвам я цяла зима и искам да знам що годе белтъчините.На скоро гледах етикета на торбата oт която я вадят за продан във магазина и не пишеше нищо.Tези данни са които мога да намеря от Google,Фирма Арачиеви ООД село Кирилово е с основна дейност производство на млечни продукти. Компанията разполага с производствена база, оборудвана с модерна техника за осъществяването на производствения процес. Арачиеви извършва производство на кашкавал и извара. Продуктите са произвеждат от 100 % натурално краве мляко.
Извара като извара,почти всички имат еднакъв състав.
12-13 гр белтъчини в най-добрият случай.
16.03.14
23:57
Карловската в Билата пише 18 пр..
А тази на дядо либен дето продаваха 22 гр.
Ама насипно извара(а бе и не само) да ядеш,освен ако не ти е много вкусна или не си закъсал здраво с пари не мисля,че трябва да залагаш.
казано от Teen Power на 16.03.14, 23:57:
Карловската в Билата пише 18 пр..
А тази на дядо либен дето продаваха 22 гр.
Ама насипно извара(а бе и не само) да ядеш,освен ако не ти е много вкусна или не си закъсал здраво с пари не мисля,че трябва да залагаш.
Едни и същи са насипни пакетирани,разликата е че пактираната си плащаш и опаковката.
А етикета не го гледай,контрола е такъв,че могат и 100гр протеин на 100гр продукт да си го напишат.