Hi-Fit na NUTRIM

10.06.04
22:44

някакви отзиви за този продукт ?

EL

10.06.04
23:06

mi az sega go polzvam.Po4ti sum priklu4il s 1kg kutiq! Za sega ni6to nemoga da kaja, ne sum zabelqzal nqkakva promqna! Mai sum ka4il 1kg

23.06.04
21:25

Като изключим, че на вкус е отвратителен, разтваря се изключително трудно и че от него получавам страхотни разстройства е “добър”
Това беше най-скапаният протеин, който съм пил!!!

23.06.04
21:31

[quote author=“Freddie”]Като изключим, че на вкус е отвратителен, разтваря се изключително трудно и че от него получавам страхотни разстройства е “добър”
Това беше най-скапаният протеин, който съм пил!!!

:lol: Недей така де. Ако те чуе някои дистрибутор да нутрим направо ще получи удар. :D Да, определено ще пробвам нутрим някой ден. Само че не в този милениум. :wink:

24.06.04
11:47

Fredi Fredy тамън Мр Мускул спираше с Мусаши, а ти сега с този пост пак го върна в мафията ! Не те е срам !
Момчето вече беше на път за магазина на Нутрим да си напазарува и в трамвая от лапстопа виде твоя пост и си каза абе я да хвана от тука ендо такси до Мусашито...  :twisted:

24.06.04
17:50

:lol:  :lol:  :lol: Vanisher, вземи напиши някое романче, ще стане бестселър Как го измисли туй са, леле. :lol: Нутрим ще пробвам 1 кило след като си свърша настоящия протеин. След това преминавам на Universal да видя какво толкова му харесвате :D . (а и да стават по-злобни спорове :) ) И така, дано нутрима ми подейства добре, поне имам здрав стомах. Само биогейм не можете да ме убедите да пробвам...засега. :)

25.06.04
18:18

pone za BioGame sme edinodushni che qko suxx.
Ima nqkyv GAINER na Universal, koito vseki mi go hvali dori i prodava4kata.
problema e che e 1Kg=41lv ( gainer )
oba4e ima vytre kreazin, vanadyl sulfat, bioaktivatori, anabolizatori, metabolizatori i ima adski mnogo neshta
i vsihckite vkusove bili mnogo qki
kato si izpiq proteina mislq da go kupq :)

25.06.04
18:23

Кога смяташ да си го купуваш? Ако искаш може да се оговорим да си купим заедно. Тъкмо да видя къде е магазина на Universal.

25.06.04
19:48

експериментирайте и после ше кажете кое как е подействало на тоалетната чиния  :D

26.06.04
22:45

emi mislq sled 1 sedmica shtoto imam malko protein oshte da piq :)
moga da te zaveda da vidish za kakvo ide re4 v onova magazin4e :)
ot tozi produkt sym chul samo dorbi otzivi: btw kazva se GAIN FAST 3100 i vij temata sreshtu musashi deto e
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1208
i tam sym napisal kakvo samo ima v tozi unikalen spored men gainer samo kato gledam systavkite

27.06.04
11:33

Та относно Hi-fit на Нутрим.Знаете ли колко време съм прекарал в кенефа псувайки президента на фирмата :evil: ?На опаковката пише, че бил комбиниран протеин.Обаче съм сигурен, че и да има някъв протеин то той е соев.Всъщност такова е положението с повечето наши протеини - пишат, че бил суроватъчен, а вътре ти наблъскат само соев!!! :evil:

Нутрим може да имат и някои добри продукти но по мое мнение този не е от тях!!!

27.06.04
16:17

vanisher, няма да мога да си го купя точно сега, че нямам пари. Може обаче все пак да ме заведеш... Пиши след 6-7 дена къде ще се видим.
Този магазин на пиротска ли е дето е?

27.06.04
17:47

da na pirotska :)
ti ne si li go poseshtaval dosega ? :)
az sym abonat veche tam

ti shte pitash Desi ( prodava4kata ) kakvo celish i kakvo iskash i tq shte ti pokaje neshtata

emi shte sled okolo 7-10 dena shtoot imam tuka edin lainqn protein deto trea da izpiq za da si kupq gainera taka che kat go izpiq shte hodim :)

27.06.04
19:55

Ok последно пиша, че стана гоУем офтопик. Значи пиши лс ден преди да отидеш и ще се разберем да се видим направо там. Тя няма какво да ми обяснява, :) ще си взема като тебе гейнер, точно това ми трябва сега. Ааайде, w8-кам да пишеш. :P

IV

28.06.04
23:59

ne znam za6to govorite za hi-fit kato za syrvaty4en protein sled kato toi e mle4no qi4en i si e mnogo dobyr, kakto i vsi4ko ostanalo na nutrim

29.06.04
00:05

tova nai go mrazq
kakvo znachi “mnogo dobyr”
period na piene????
REZULTAT?!!?!?
SILA ?!?!
MASA!?!?!?

NA BAZATA KAKVO KAZVASH CHE E “MNOGO DOBYR “
OBOSNOVAVAI SE !!!!

IV

29.06.04
16:15

обосновавам се. използвам го доста време има ефект о то  добър, но не знам ти какво искаш от една опаковка да се полу4и ли няма да стане трябва по голяма продължителност на използване

29.06.04
17:09

hahahahahhaha
buhahahahaa
pi4 shte me ubiesh ot smqh
“efekt i to dobyr”
kakvo da razbiram ot tova?

IV

29.06.04
22:10

ок. с две думи от две опаковки съм качил около 3-4 кила не знам дали това е възможно с протеини на други фирми защото не съм пробвал ползвам само nutrim тъй като са български и не много скъпи мисля че всеки може да си позволи каквото и да е от техните продукти.

30.06.04
01:10

аз също съм ползвал пртотеини на Nutrim (конкретно Pure Whey Pro 85%) и трябва да ви кажа, че ефекта беше минимален да не кажа, че хич го нямаше. За мен те не стават, но все пак всеки си има мнение и при всеки човек действието е различно.

30.06.04
10:40

e dobre de vie kvo o4akvate ot protein-a tva da ne vi e steroid ako ne se hranite ni6to niama da stane po princip surovata4nia protein se pravi ot surovata4no mlqko pove4eto proteini sa ot mlqko a pro gold 90 e mlqko i qica ako piete po dosta mleka na den i hapvate dosta qica na den 6te si postignete kvoto me4taete bez protein ako ni6to ne stava s hraneneto vi zna4i nema da stane i s toia protein ako se nadiavate taka lesno da ka4vate samo s protein prosto zabravete ne cialoto koli4estvo se usvoiava i ostataka se izhvarlia az ot mnogo vreme pia protein na Nutrim sigurno ot 7 meseca ve4e na den pia 5-6 kiseli mleka na zdravec doskoro blaskah 400-450 grama oriz na iadene ot vreme na vreme pile6ki parjoli po nai-malko 150 grama na iadene no nai 4esto iadiah riba ton po 160 grama na iadene iadiah banani iadiah corny-ta iadiah sandvichi v u4ili6te oveseni iadki p6eni4en zarodi6 vaob6te vsi4ko to4no i predostata4no 4e i proteina pieh no efekt po4ti nulev v rakata ni6to ne sam ka4val ot 5 meseca ako ne i 6 samo graden ko6 i gardi i sila v gardi i triceps 4e daje i niakakav creatin pih ta 4estno kazano bez steroidi NE stava koito kakto iska da si go razbira az mislia da vzimam v bade6te steroidi 6toto ina4e nulev progres i pari na viatara ne 6ta ne sam glupav vse pak ako pak ne vzema steroidi 6te spra da treniram seriozno a tva ne go iskam niakoi 6te kaje puk 4e me marzi ami ne me marzi ama ot 6 meseca da ne mi raste rakata napravo se poboliavam kakvo li ne sam opitval v zalata vsi4kite mi povtorenia striktni pravilni do otkaz ne do otkaz probval sam i silovo s 4iiting da ka4a probval sam vsiako uprajnenie no prosto bicepsa si kazva svoeto i to e NE taka 4e ne mi razpraviaite 4e ka4vate kilogrami s proteini tova 6te go viarvam ako mi kazvate 4e ste vzeli protein na optimum onia 4ernia burkan v nego koi znae kvo sa nablaskali no efekt 100 %  ima   plus tova nad kilogram i polovina na mesec ozna4ava maznini  tova spored men si e taka 6toto muskula teji po-malko ot mazninite toi si e leki4ak prosto taka 4e vnimavaite kvo ka4vate

30.06.04
11:58

Ant-X, какви тренировки си правил досега? И качи ли маса за тези 5-6 месеца? Аз не съм голям разбирач, но пък мога да ти дам някое съветче. На мен също ми расте бавно ръката, дори когато кача маса пак понякога не мърда. И за 1 месец се справих с проблема с нова тренировка. 2 суперсерии (4 серии х 10 повторения със същата тежест. Почивката е 1 мин) След това по още 1 упражнение за трицепс и бицепс по отделно(4 серии по 10-8-6-4). Незнам по колко си почивал досега, но ако си намалиш почивката ще скапеш ръката много по-бързо, следователно си направил добра тренировка.

IV

30.06.04
23:01

Ant-X. akoприемаш съвети от този род мога да ти препоръчам да се обърне6 към началниците на nutrim. незнам дали ти е попадало информационното издание на фирматаnutrim review по специално пържият брои но там пише че и двамата са доценти и дори единият преподавал в колеж в англия. пишеше че може да се обръщаш към тях за всякакви съвети на e-maila им и те ще ти отговорят не че съм сигурен в това но все пак пробваи може и да ти дадат някакъв съвет относно твоят проблем не мисля че е нужно да прибягваш до стероиди.на един мой познат му бяха направили програма на приемане на видовете протеини и когато се чъх с него за последно каза че е доволен , само не ме питай в какъв смисъл е доволен че не мога да ти кажа тъй като с него не сме се виждали от доста време .само разговаряме от време на време по телефона. пробвай надявам се че ще ти помогнат. и потърси този информационен бюлетин има доста интересни неща в него.

01.07.04
08:22

problem ?

01.07.04
13:39

Еми какво да направим, освен да ти пожелаем успех. Какъв цикъл мислиш да направиш?

01.07.04
20:01

Малко спам
Добре де, само едно нещо не разбрах - кой ви пусна мухата, че неусвоеният протеин се изхвърлял??? Вече в няколко теми срещам тоя абсурд.
  Та значи, неусвоеният протеин в кръвта се разгражда до кръвна захар (глюкоза или гликоза, за правописа не съм сигурен), която се складира в мастните депа.

И Ant-X, това, което съдържа протеина на Оптимум, го пише на опаковката, вервай ми  8)

01.07.04
23:36

Eclipse gledai sega to ne stava duma za neshto koeto e v kruvta ve4e, tam neshtata ve4e sa denaturrirani do aminokiselini i da izlishuka se prevrushta v mas. Stava vupros za tova 4e hranosmilatelnata sistema i po to4no tunkite 4erva si imat nai grubo kazano kapacitet na vuzpriemane i ako ima tam izishuk toi naistina otiva v kenefa. A za vuprosniya protein na nutrim hi-fit special moga da kaja dobri dumi samo az li4no sum pogulmal nad 15 kila bez oplakvaniya i s mnogo dobri rezultati kato rastej, no i kolegata s koito hodim zaedno na zala po4na da go pie i mi se razkaza igrata na stomaha i 4ervata i toi go smeni s drug no pak na sushtata firma. Mislya 4e prosto na nyakoi hora to4no tozi protein ne im ponasya ina4e e mnogo izgoden kato cena.

28.02.11
13:50

Аз също съм ползвал този продукт преди време като основната ми цел беше за поддържане, понеже бях в режим на чистене и бягах по 2-3 часа на ден, пиех от протеина с умерени силови натоварвания, за да не ми паднат мускулите. Според мен имаше ефект. При положение, че изпих само 4-5 опаковки за малко повече от месец (както си идва като го сметнеш по 70-80г на ден) и без особено интензивни натоварвания, качих малко по ръцете и маалко по гърдите. Според мен това е задоволителен ефект, щото във фитнеса нещата не стават за ден-два. Колкото до оня, дето качил 3-4 кила с 2 кутии (предполагам от по 400г).... пича сигурно е ял и по кило и половина телешко на ден :)
Има няколко неща в последните 2-3 поста, които не са много точни относно метаболизма на белтъците и аминокиселините... Глюкозата за да стане на “мас” трябва човек хич да не гори калории... първо преминава в гликоген и под тази форма се складира в мускулите и черния дроб. Колкото до аминокиселините, метаболитните вериги в клетките са така устроени, че аминокиселините са последния източник, който клетката би използвала за енергия, тя се стреми да ги съхрани, така че едва ли много ще се “надебелее” от протеин... проблема според мен е по-скоро че се товарят бъбреците, заради излишните амино-групи от протеините.

28.02.11
13:54

Пич, от де я изрови тази тема? В нея не е писано от 2004г.

28.02.11
14:08

Дано му е от полза на автора :D

28.02.11
17:04

хах

Мнението беше редактирано от hardrlz на 28.02.11 18:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1