Днес е събота- ден без тренировка.
Ставане:10.00ч.
Храна:
10.30ч. 1 кисело мляко с овесени ядки,мед и канела
12.00ч. мляко с нес
16.00ч. 1 банан
17.30ч. суши 8 бр.; протеин бар;
22.30ч. 3 филийки хляб със зърна;1 авокадо; шайба пушен паламуд;
Супер сили от супер храни:
чиа, спирулина, чага, пробиотик с коластра, пчелен прашец;
Денят беше дълъг. Сутринта преди работа успях да се насладя на кафе на открито - беше 20 градуса и бях по потник ( показах рамо и бицепс 8-) ) . После до 22.00ч. на работа (dull).
Мисля да пропусна излизането и да се сгуша на дивана. Открих в хладилника забравен 300-грамов шоколад с нуга и лешници.. нападнах го.. (wasntme)
Подозирам, че е оставен нарочно и ми е организиран саботаж..
ЕДИТ: Изядох 150гр. от шоколада, бързам да легна, преди да съм размислила..
Мнението беше редактирано от Stela на 20.03.14 00:20.
казано от Stela на 15.03.14, 23:59:
Днес е събота- ден без тренировка.
Подозирам, че е оставен нарочно и ми е организиран саботаж..
Не знам дали това ще ти помогне,но да знаеш не си сама (hug) :D Тез’ половинки не знам защо така изобщо не са солидарни,а по мое мнение точно те трябва най-много да ни подкрепят.
Това е то - ако оставиш шоколад - “Въобще не мислиш за мен - искаш да стана дебела”, ако не оставиш шоколад - “Въобще не мислиш за мен - поне с един шоколад в хладилника ме изненадай някога.” :D
Мнението беше редактирано от Петър на 16.03.14 12:54.
Повече шоколад => повече време в залата. Мисля че трябва си поговориш с мъжо ти за какво му е повече време сам :Д
Валенце, съгласна съм. Моя е в залата 3 пъти седмично, 2 пъти седмично играе футбол.. и въпреки това, като взема да си се любувам пред огледалото (wasntme), почва да се подиграва.. Или пък редовно късно вечер, докато хапва я шоколад, я меденки, доближава ми парче до устата и казва: “ох, виж само как мирише на шоколад, опитай си само една хапка”.. Ама то само с една става ли...
Петко, то няма нужда да ми го тъпчат..Все едно да си сам, и пред теб да има една мацка, оскъдно облечена и разгорещена..А стой и гледай само ;)
Пешак, то ако можеше да ни се угоди..тайната е някъде там... всички я търсим.. :D
ddd, сега няк’ви мухи се опитваш да ми пуснеш..добре че не съм ревнива.. а и като е решил някой- иди го спри :D
Мнението беше редактирано от Stela на 16.03.14 13:26.
Ден без тренировка.
Много мързелива неделя изкарвам. Направо ме е срам да пиша. Снощи се отказах да излизам и тялото ми вече сигурно се чуди, къде са втора поредна събота уискито и цигарата :D
Ставане:11.30ч.( можех и още)
Храна:
12.00ч. омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене, хрупкава зелена пиперка;
13.00ч. мляко с нес
15.00ч. фреш от морков и ябълка
16.30ч. 80гр. микс сурови ядки и годжита
17.00ч. мляко с мед и канела
Вечерята я мисля още..
ЕДИТ:
19.00ч. 1 банан
20.00ч. 2 печени пилешки бутчета без кожа, 1 домат, 1/2 краставица, 6 маслини;
23.00ч. 3 ябълки
чиа, спирулина, чага, пробиотик с коластра, пчелен прашец;
Движение: нулево. Мислех да изкарам неделята на плажа в разходки и релакс, но днес, за разлика от вчерашните 20 градуса, беше хладно, по-често мрачно, и с ветрец.
От няколко дни наблюдавам, как най-нагло, новооткритото цветарско магазинче до нас, е пробило с метални шипове, дървото пред него, поставило е дървени стойки, и върху тях, си нарежда цветята за продан. Първо- дървото е убито! Второ- забранено е, това е общинска собственост! Трето- много съм зла! Ей ся сядам да подам сигнал..само да проуча на кого да пратя мейл..Ако не вземат мерки, сама ще им разбия сергийката- нали тренирам и съм черна нинджа- всичко на трески ще направя..
Мнението беше редактирано от Stela на 17.03.14 09:56.
казано от Stela на 16.03.14, 18:20:
От няколко дни наблюдавам, как най-нагло, новооткритото цветарско магазинче до нас, е пробило с метални шипове, дървото пред него, поставило е дървени стойки, и върху тях, си нарежда цветята за продан. Първо- дървото е убито! Второ- забранено е, това е общинска собственост! Трето- много съм зла! Ей ся сядам да подам сигнал..само да проуча на кого да пратя мейл..Ако не вземат мерки, сама ще им разбия сергийката- нали тренирам и съм черна нинджа- всичко на трески ще направя..
Ако си бях във Варна, бих ти помогнала с разкачането на сергийката... :D От тук само стискам палци сигнала да получи отговор и реакция. :)
казано от Stela на 16.03.14, 18:20:
Ей ся сядам да подам сигнал..само да проуча на кого да пратя мейл..Ако не вземат мерки, сама ще им разбия сергийката- нали тренирам и съм черна нинджа- всичко на трески ще направя..
Отдел “Екология” към Общината или там както се казва при вас :). Обикновено има и горещ телефон.
Мнението беше редактирано от Петър на 16.03.14 18:51.
Готово! Подадох сигнал на сайта на Община Приморски, където сме, и сега ще чакам. Но за всеки случай казах и на приятел, чийто сестра работи в общината. Дано вземат мерки, да не се налага да тренирам крака върху сергията! :@
Обикновено тия са отзивчиви. Самите инспектори са хора, които са завършили някаква екологическа специалност и така да се каже и те милеят за околната среда (поне в Пловдив са такива), така че очаквам да отреагират...освен разбира се ако няма нечии други интереси намесени :).
Ако не се размърдат - тел 112!Гарантирам развитие!Всеки разговор задължително се записва на сървърите и просто няма как да няма пренасочване на съответната структура! ;)
казано от Stela на 16.03.14, 13:19:
Петко, то няма нужда да ми го тъпчат..Все едно да си сам, и пред теб да има една мацка, оскъдно облечена и разгорещена..А стой и гледай само ;)
Абсолютно,макар моя мъж знам няма да се поддаде на това изкушение,но е страстен пушач,та ако по здравословни причини му се наложи да откаже цигарите и аз редовно купувам цигари,оставям ги на видно място надали ще му е лесно да устои.Всеки си има своите слабости,моята е храната.Идеята ми беше,че ми се струва по-логично точно мъжете да са по-амбицирани да подкрепят половинките си в подобно начинание.Ако аз съм мъж бих се радвал ,че половинката ми има желание да се грижи за външния си вид , бих подкрепял всяко действие в тази посока,което в случая включва и хранителен режим.Та в този ред на мисли ми се струва по логично да има подкрепа ,а не саботаж.
Стел,успех с начинанието (y)
казано от Валентина Солакова на 16.03.14, 22:38:
казано от Stela на 16.03.14, 13:19:
Та в този ред на мисли ми се струва по логично да има подкрепа ,а не саботаж.
Стел,успех с начинанието (y)
По мои наблюдения, под грижа за външния вид мъжете разбират яко трениране, което подкрепят на 100%. Ама лишения от храна - шоколад и други вкусотийки, го приемат като живо мъчение и някакъв инстинкт им показва, че трябва да те спасят от него. Мисля, че и за бабите важи същото. :D
Салфетчице,тренирам си,все още не здраво,но редовно.Но малко ме е яд,че когато става въпрос и за здравословни причини наистина очаквам малко повече подкрепа.За бабите пък направо не искам да пиша,че там колко имам събрано,нямаш си на идея с какво редовно “хранят” дъщеря ми (envy)
Стел, сори за спама (blush)
Ставане:9.00ч.
11.00ч. Тренировка: Долна част
Загряване: 5 мин. кростренажор, стави
1. Смит машина
*2x15 загряващи; клек до долу
*4x15; възходяща тежест;
*4x15; широк разкрач, пръсти в страни;
2.Предно бедро на машина
4x15@ 29,29,35,41
3.Задно бедро на машина
4x15@17,23,23,23
4. Екстензии( със задържане в горна позиция) 4x12 с 5кг диск
5. Повдигане на таза от постелка 3x40 с диск 10кг
Кардио: 20 мин. пътека(бягане:вървене) и веднага след това:
6.Аддуктор без почивка;по 20бр с възходяща тежест: 47,53,59,65,71,77,83
Корем:
1.Повдигане на краката от стенд с тежести: 5x10 с 10 сек. почивка
2.Обратен наклон с диск:
* без почивка: 1x10@5kg 1x10@10kg 1x10@15kg 1x10@10kg 1x10@5kg 1x10@5kg 1x10@10kg 1x10@15kg
* без почивка: 1x10@5kg 1x10@10kg 1x10@15kg 1x10@5kg 1x10@10kg 1x10@15kg 1x30@20kg 1x40 без тежест
Общо взето импровизирахме със всичко, защото залата беше фул. Не успях да се вредя да клякам с щанга, а се бях надъхала :(
Храна:
10.30ч. 1 банан; кафе с мляко
11.00ч. Тренировка
15.00ч. голяма чиния амарант със сирене
16.00ч. суров десерт от БИО-то; лате
18.00ч. 2 шепи накиснати сурови бадеми
20.00ч. (план) св.котлет и половина на скара без мазнина;пресен домат, 1/2 краставица; хрупкава пиперка;5 маслини;
Ще има и десерт, но не знам кое ще е..тахан с мед ли..ябълки ли..
спирулина, чиа, чага, пчелен прашец, пробиотик с коластра;
Беше прекрасен ден! Слънчево време,макар и малко хладно.
Разходих се из морската, по плажа..надишах се на море и се прибрах..Усещам, че скоро ще вадя хавлиите и банските на лалета (sun)
Мнението беше редактирано от Stela на 17.03.14 20:03.
17.03.14
20:26
казано от Stela на 16.03.14, 19:08:
Готово! Подадох сигнал на сайта на Община Приморски, където сме, и сега ще чакам. Но за всеки случай казах и на приятел, чийто сестра работи в общината. Дано вземат мерки, да не се налага да тренирам крака върху сергията! :@
Ти сериозно ли ? :) ако нямаш човек просто забрави. Ти остави ми и меил си пратила :) охх малее, в нашата страна нещате не работят по този начин, но все пак е хубаво че пробваш. По добре от нищо.
казано от kaloyan на 17.03.14, 20:26:
Ти сериозно ли ? :) ако нямаш човек просто забрави. Ти остави ми и меил си пратила :) охх малее, в нашата страна нещате не работят по този начин, но все пак е хубаво че пробваш. По добре от нищо.
А ако никой нищо не прави по въпроса, така и ще си остане всичко - неработещо. Нали трябва и живи и мислещи хора да има, за да работят нещата? Или всички да си кажем: ами, то така или иначе не става, дай да си траем...или да се саморазправяме...
17.03.14
20:43
:) Това е щото не си попадала в ситуация, когато изтича информация за това кой си, към този срещу който подаваш сигнал, колко забавно става.
казано от kaloyan на 17.03.14, 20:26:
Пробвам първо по каналния ред..изпълнявам чисто гражданския си и човешки дълг. Ако забелязваш, пуснах и връзки с познат в общината..Ако няма резултат, ще сменя тактиката (punch)
Между другото днес още нямам отговор ( но е и първи работен ден, ще им дам малко време).
Преди време в Търново си купих мухлясал сандвич. Забелязах чак когато изядох половината (puke). Сигнализирах в “Защита на потребителите” и още на другия ден имах отговор. Така че надежда има :)
казано от kaloyan на 17.03.14, 20:43:
:) Това е щото не си попадала в ситуация, когато изтича информация за това кой си, към този срещу който подаваш сигнал, колко забавно става.
Сериозно?!?!? И откъде знаеш в какви ситуации изпадам? ;)
17.03.14
21:17
Всъщност незнам наистина, но темата е много обширна. Хубаво е че е направила така, важното е да няма главоболия после.
казано от kaloyan на 17.03.14, 21:17:
Всъщност незнам наистина, но темата е много обширна. Хубаво е че е направила така, важното е да няма главоболия после.
Сигналът, който пуснах, не е анонимен - не се крия. Но и те не знаят,кой може да стои зад моя гръб ;)
Ставане:9.00ч.
Тренировка:Гърди
Разгряване: 5 мин.кростренажор, стави
1. Гръдна преса на машина
4x10@23,29,29,29
4x8@35
*Всяко повторение с различна позиция на раменете спрямо китките
2. Пек дек
4x10@29,23,23,23
3. Гърди на машина ( тип кофички)
3x10@35
* Всяка серия с промяна в ъгъла на ръцете
4. Събиране на портален скрипец
4x10@ не помня тежестта
Кардио: без
Корем:
1. На постелка (преси тип дясна ръка -ляв крак);с тежести на краката и гири 2кг в ръцете;
3x20
2. На машина
3x20 възходяща тежест
Храна:
10.00ч. 1 банан;кафе с мляко
10.30ч.Тренировка
11.45ч. суроват.протеин с вода
13.00ч. 19бр.суши (без сосове и т.н)
15.00ч. кафе с мляко
16.30ч. 3 ябълки
Вечерята ще дописвам..
ЕДИТ:
18.30ч. 1 банан
19.30ч. 2 шепи сурови бадеми
21.30ч. домат,1/2 краставица, 8 маслини; 3 пълнени пиперки с кайма и ориз( без пържене и т.н)
чиа, спирулина, чага, мака, пробиотик с коластра, сурови зърна какао,пчелен прашец;
Отново прекрасен ден ( особено като почивам)! Беше 19 градуса и слънчице. Обядвах навън с приятелка, купих си нова книжка, разходка по плажа..направо си седнах в пясъка..изгорях на очила, но не ми дреме 8-)
П.С Oще нямам резултат по въпроса със сергийката..
Мнението беше редактирано от Stela на 18.03.14 22:59.
Чета си тук дневниците..и забелязвам, че ям повече, отколкото ядат повечето мъже.. баси (fubar)
Блазе му на мъжа ти тогава (makeup)
Вечерта нещо инкогнито се завърташ в залата май :)
Еми ей на - Боби например: ”порция “вегетарианско суши,някакъв малък сандвич” . Че то една порция е от 4 бр. суши, аз изядох днес 19( предната седмица около 30) .
Пешо и той с неговите ”крем супички и 30гр. крутони” (dull) дето въобще няма да ги усетя..
Ще взема да скатавам по нещо вече,че се чувствам неудобно.. (wasntme)
Оооо трагедия, дано си имат оправдания, тези неща ми биха паснали за десерт перфектно :D
Успах се, затова ден без тренировка (wasntme)
След 3 поредни почивни дни, днес направо си бях крива, заради това, че трябваше да ходя на работа.. До 22.00ч. едва издържах. (dull)
Ставане:10.30ч.
Храна:
11.00ч. голяма чиния амарант със сирене; мляко с нес;
13.00ч. кафе с мляко
17.30ч. 1 авокадо, намазано върху 2 филийки Био хляб с лимец; 6-7 сушени смокини;
22.30ч. омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене;
Сега ровя из шкафовете за нещо сладко- фурми, банан, тахан с мед.. чудя се :P
ЕДИТ: 1/2 банан; 2 лъжици тахан с 1 лъжица мед и рожков..туй измъдрих...
чиа,мака, чага, зърна сурово какао, пчелен прашец, спирулина, пробиотик с коластра, мед;
”Всяка сутрин - ставам и преглеждам списъка на най-богатите хора в света на сп. Forbes. Ако ме няма в списъка, отивам на работа...”
Робърт Обърн
Мнението беше редактирано от Stela на 20.03.14 00:48.
Ставане: 9.00ч.
10.00ч.Тренировка: Гръб и трицепс
Разгряване: стави
Загряващи: Вертикален скрипец широк хват 3x7 ( редуване пред гърди, зад врат)
1. Вертикален скрипец 3x10
2. Придърпване към корем на скрипец 3x10
* 1 и 2 в последователни серии
3. Скрипец с разтваряне на ръкохватките 4x12
4. Долен скрипец (прави крака, наведена,опъване до нивото на очите) 4x10
5. Трапец на скрипец 2x10
6. Трапец на скрипец с по-широк хват
7. Трапец на машина 4x10
8. Кик бек 3x12
Кардио:20 мин. ( бягане,вървене)
Хубава тренировка, но много сложна за описване. Тренерът ми даде някои нови упражнения..гъзенки мъзенки..нямам представа как се казват :D
Храна:
9.45ч. 1 банан;кафе с мляко
12.00ч. 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела;
16.00ч. 1 банан;3 сушени фурми
17.00ч. рибена чорба; 6-7 сушени фурми;
19.00ч. протеинбар
22.30ч. 4 пилешки бутчета (на фурна, без кожа); печени картофи; 1/2 краставица
00.00ч. планирам ябълки
чиа, спирулина, пробиотик с коластра, мака, чага, пчелен пращец, мед, сурови какаови зърна;
Дълъг и скучен работен ден.
Ако се сетя нещо остроумно да споделя, ще дописвам :)
21.03.14
08:57
свят му се зави на тоя скрипец :)
казано от Тала-съм на 21.03.14, 08:57:
свят му се зави на тоя скрипец :)
Те различни Златенце - вертикални ли, портални ли, хоризонтални ли, едни дръжки, едни ръкохватки.. не мога им хвана спатиите..
Все скрипец за мен.. нали знаеш- болтче, гайка, винт- все тая :D
Мнението беше редактирано от Stela на 21.03.14 23:23.
21.03.14
19:44
Стел какъв е тоя протеинов бар който си хапваш, домашен ли е? :)
казано от nadezhda zlateva на 21.03.14, 19:44:
Стел какъв е тоя протеинов бар който си хапваш, домашен ли е? :)
Тц, като съм на работа и нямам време, си го купувам от магазина до нас..гледам, да е рядко, ама като ме хване глад за сладко.. (wasntme)
21.03.14
21:07
Ясно, щеше да е яко и в стола на даскало да ги продават .. :D освен в фитнеса
Винаги може да си купиш 1-2 да си имаш под ръка..но все пак помни, че не ти заместват прясната и разнообразна храна :)
21.03.14
21:13
Да идеята е добра ,че вече меда ми поомразна колкото и хубав и домашен да е
21.03. Ставане: 09.00ч.
Тренировка: Рамо и бицепс
Отново ми е безкрайно трудно да опиша тренировката..а и е смешно с моите измислени названия на упражненята, но няма как- тренерът каза, че почва да ми дава някои “по така” упражнения..каквото и да значи..
С две думи:
Разгряване:кростренажор, стави мави; раменни преси с дъмбели 3x10 (и последователно след всяка серия по още 15/20/25бр късички , напомпващи);
нещо като преси с дъмбели (но ги държа на височина I,а не - и ги повдигам пирамидално); отново последователно напомпваши,късички след всяка серия; още някакви с дъмбели; на скрипец 3x10; имаше и скотово.. абе луда работа :D
Накрая кардио 20мин на пътека и корем 3x20 повдигане на крака от стенд..
Май ще е по-лесно да снимам, вместо да се плюмча тук (wasntme)
Храна:
9.45ч. 1 банан; кафе с мляко
12.00ч. 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела
13.00ч. кафе с мляко
17.30ч. 1 консерва риба тон в собствен сос с 1 краставица; протеин бар ( отново бях обезумяла за сладко, но си има причина)
20.00ч. 1 банан
22.30ч. голяма чиния св.черен дроб на фурна с картофено пюре;
00.00ч. 3 ябълки
чиа, спирулина, пробиотик с коластра, мака, чага, пчелен прашец, мед, сурови какаови зърна;
До 22.00ч. бях на работа. Цял ден отмятах задачки закачки. Утре почивам, а и е събота, и смятам вечерта най-накрая да се впусна в алкохолна мръсна нощ с танци.. 8-)
Мнението беше редактирано от Stela на 22.03.14 11:04.
Такаааа. Събота по принцип не тренирам, но днес реших да направя изключение, защото почивам от работа. Естествено, някои неща попречиха на заплануваните ми тежки щанги, но както се казва- “по-добре лека тренировка, отколкото никаква”
Ставане: 10.00ч. ( щях да спя още, но ми звъннаха от работа :@ )
Тренировка: 11.45ч. Долна част
1. Смит машина 3x20 пълен клек
2. Смит машина 6x12 ( с увеличаване на тежестта)
3. Аддуктур 4x20 ( без почивка,с покачване на тежестта, като последната е на максимума)
4. Абдуктур 4x20 ( без почивка,с покачване на тежестта, като последната е на максимума)
5. Стълби 10 мин.
6. Пътека 20мин. ( бягане:вървене)
7. Корем на постелка 3x20
Храна:
11.00ч. 1 банан; кафе с мляко
14.00ч. 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела
17.00ч. 1 авокадо, намазано на филийкa БИО хляб с лимец; още 1 такава филийка, но намазана с мед и поръсена с рожков
17.30ч. мляко с нес..и 100гр. амарети (wasntme)
20.30ч. салата от:1 домат,1 краставица,7-8 маслини, 3 варени яйца, малко кашкавал..
00.00ч. (план) уиски, студен чай праскова..някоя цигара може би.. 8-)
ЕДИТ: ще броя днешния ден за чийт, защото току що изядох около 80гр.сладолед и още 100гр.шоколад.. не мо’а са запра :D
чиа, спирулина, пробиотик с коластра, мака, чага, пчелен прашец, мед, сурови какаови зърна;
Ще домакинствам малко- прахосмукачка, стирка, пералня..и мисля да се размажа на дивана с книжка..
От една седмица мрънкам на моя, да ми нивелира пералнята.. взе да бучи и да се движи. Оня ден направо излезе наполовина от шкафа. Днес ще я оставя- може направо да простре..
Мнението беше редактирано от Stela на 22.03.14 22:04.