добрата загрявка прави майсторът

JI

18.11.05
14:58

1та искам всеки да напише най- добрата според него загрявка , имам предвид подробно всичко , което прави .
2Моля кажете си профилактиката за  стави,сухожилия .
3Моля за съвет , тъй кат още от начало като започвах да тренирам си прецаках левия лакът . Другите части за сега са наред  :lol:  ,  но лакътят ми пука жестоко , няма предвид като прещтракването на раменете или капачките на колената , ами един тъп тътен , така в вече 6 месеца и мисля че се задълбочава , пука при всички упражнения свързани с лакти ( демек сичко ) фреснко за трицепс съм го изключил отдавна скрипеца за трицепс го правя до фаза преди лакътя да изпука и движението не е много пълно , при лега леко се обажда пак .
упражненията , които за за трицепс освен пукане има и лека болка , в лежанката тази болка не се чувства .
Дайте съвет , какво може да е , то като го гледам цялата кост при една точка от фазата на сгъване или разгъване рязко хлътва или изпъква .

18.11.05
16:26

Ами зависи какво ще правиш няколко леки упражнения от същото предхождани от малко упражнения за раздвижване ще свършат работа

18.11.05
19:02

-ОБЩО КАРДИО
-ОТДЕЛНА ЗАГРЯВКА НА ВСИЧКИ ‘СТАВНИ ГРУПИ’

JI

19.11.05
19:00

а какво бихте ми препоръчали за този лакът , имам предвид като добавки 
или нещо от аптеката че пука много сякаш ставната течност е изтъркана , дорки без да има тежест като си вдигна раката над главата за разгъване с дъмбел като свивам и развивам , виждам как коста прескача вместо да е плавно движението  :(  :(  :(

19.11.05
19:04

Хрущял от акула въстановява ставите бързо

19.11.05
20:07

[quote author=“JiVk0”]а какво бихте ми препоръчали за този лакът , имам предвид като добавки 
или нещо от аптеката че пука много сякаш ставната течност е изтъркана , дорки без да има тежест като си вдигна раката над главата за разгъване с дъмбел като свивам и развивам , виждам как коста прескача вместо да е плавно движението  :(  :(  :(

Незнам дали и ползването на налакетници/бинтове/ не би било удачно...

JI

19.11.05
22:07

пробвах с налакатници , ама е по кофти доста по кофти ... бе отивам при личната лекарка и няма тоя път да я оставя да казва ама ти си здраво момче бе нищот ти няма айде чао ... а ще искам за ортопед от 6 месеца ... ме върти малумния лакът .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1