17.03.14
19:47
Планирам около 40 часа глад.
Въпроса ми е в гладния ден да взимам ли добавките ?
Става въпрос за 40mg synephrine , 5 mg yohimbine , 4-5 gr ALCAR , 500mg ALA.
Гладен ден...хехе това е нещо ново.
Как бих постъпил аз ,ако предположим, че имах волята да седя гладен един ден:
- Йохимбина, ако е почивен ден бих го пропуснал. Освен, ако няма някаква активност, като велосипедизъм, тичане, физическа работа и etc. Ако пък в “гладния” ден тренираш, то нека да е само преди физическа активност.
- Синефрина може би бих оставил за първото нещо след сън. Евентуално , ако бюджета не е проблем и имам толеранс бих добавил още 20 мг към дозата йохимбин преди тренировка.
- Внимавай с алфалипоевата на гладно. Не са малко хората, които когато кръвната им захар е ниска или е на път да падне при прием на АЛА стават дроб. Аз лично не бих я пил, ако ще гладувам цял ден.
Гладен ден...хехе ще ме уморите бе хора :D
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 17.03.14 22:42.
Мерси.
Значи ще оставя само синефрина и АЛКАР-а
За гладния ден , няма да имам активност. Явно не си чел много от дневниците , защото в доста от тях се правят гладни дни или периодични гладувания.
21.03.14
13:45
Аз в периоди на отслабване (и не само) също правя един вид периодично гладуване и в гладните (полу)дни си пия йохимбинче. В комбинация със синефрин и кофеин става бомба.
Мисля, че синфевринът е в повече. Не виждам причина да се приемат повече от 30 мг дневно. Йохимбинът обаче бих увеличил. При твоето тегло от около 80 кг (информацията е от началото на дневника ти), съветвам да се стремиш към доза от 15-тина мг дневно, стига да ти понасят толкова.
Карнитинчето е окей. Специално за отслабването мнението ми е по-скоро негативно, но пък действа много ободряващо, особено при прием преди тренировка. И стандартният карнитин, и АЛКАР-а.
АЛА-та, също както Strelok91, те съветвам да я махнеш от гладуващите периоди. Повече полза евентуално би извлякъл именно по време на хранене, богато на въглехидрати.