Дневникът на Ани - Bulgarian horror story: Murdermeals

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.03.14
10:40

Хайде да започна пак да си водя дневниче :) Малко актуална информация:
Години: Все още 22
Ръст: 156
Килограми: 43
Храна:  От около месец 80-90% палео,  с тук-там някой друг чийт - веднъж с кафяв ориз и веднъж на баба баничката.
Цели: Ми... Да съм здрава, предимно. Визията, вярвам, че само ще се подобрява с правилно хранене и тренировки, така че няма какво да го мисля. Килограми не смятам, че имам нужда да свалям.
И така, започвам:
Закуска: 2 с.л. тахан, грейпфрут (да не видя нещо от Ади :д), шепа какаови зърна
- оргаметрил х 1, лайф 600
Обяд: 4 варени яйца, грейпфрут
Следобед ще има тренировка за долна част, ще я опиша по-късно. Вечерята не съм я измислила, но определено ще има голяма салата от моркови, червено цвекло и шарлан. Риба, пилешко или още яйца ще да е. Някъде между тренировката и вечерята ще има и протеинов шейк...
Засега това, после ще дописвам :)

Темата беше редактирана от Дона Флор на 18.07.14 15:13.

Добре дошла пак :) Успех с дневника и тренировките, ще следя:)

10.03.14
19:03

Тренировка:
10 мин загрявка на велоергометър
Клек 28 кг, 6 серии - до към 7-8 повторения се събираха, май едната серия я добутах до 10
Бедрено сгъване 25 кг х 10, другите 5 серии 30х7
Повдигане на пръсти 4 серии до отказ, 7,5 кг
Корем - колене към лакти, коремни преси с извиване х 4 до отказ
10 мин велоергометър

Движение: Ходене пеша в снега от Плиска до Румънското
Вечеря: Пъстърва на плоча + салатата
- оргаметрил х 1
Кофти тренировка... Едно, че на сгъването този път 35 кг ми натежаха, при все, че попринцип с тях правя. Второ, нямаше я онази енергия и желание, нямаше я и онази приятната умора и удовлетворение. И апетит нямам, ама ще вечерям, пък може да дойде, как без следтренировъчно хубаво хапване :) Не знам, на времето ли, на малкото сън или на Оргаметрила дължа всички тези хубости, може пък и на трите... Утре мисля да е по-добър ден :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 10.03.14 19:04.

11.03.14
09:07

казано от Ann на 10.03.14, 19:03:

Не знам, на времето ли, на малкото сън или на Оргаметрила дължа всички тези хубости, може пък и на трите... Утре мисля да е по-добър ден :)

С цел лечение ли ти е предписан? Мен ме третираха с Оргаметрил 3 месеца и на втория щях да се застрелям вече... Ако не е за това, то има по-леки варианти от него, струва ми се..

11.03.14
11:01

С цел предизвикване на менструация... То ми остава само днес на него, слава Богу... И до 2-3 дни трябвало да ми дойде, уж.

11.03.14
11:53

Уф, добре, успокои ме. Успех от мен! :)

11.03.14
16:40

Благодаря :)
Вчера добре, че вечерях - събудих се в 3 сутринта с призив за храна, представям си, ако не бях яла...
Закуска: 2 с.л. тахан, грейпфрут, шепа какаови зърна; 1 и 1/2 чаша кафе без захар
- оргаметрил х 1, лайф 600
Обяд: 250 гр пъстърва на плоча, салата цвекло+морков+шарлан; 1 домат

Тренировка:
10 мин загрявка на велото
Тяга - 10х20 кг, 8х25, 8х30, 7х30, 3х40, 1х40
Набирания 5х3…
Лежанка - 12х20 кг, 10х25, 4х30 (тук натежа), 7х28, 7х28 и последно добутах до 8х28
Пътека - интервално, минута с 4 км/ч, минута 12 км
- разтягане

- доза протеин

И на трите упражнения съм още нова и разучавам колко мога да дръпна, бутна и пр. На набиранията се поизложих... Не че мога да направя повече от 5, и то с подхват, ама май се поизморих от тягата. Нищо :)
Като цяло, настроението е по-добре от вчера и съм си доволна от тренировката. Вечерята ще дойде към 10 и нещо, мисля яйца с домати, 4-5-6, колкото дойдат. Малко шарлан към доматите и готово.
Ако не избутам до тогава, ще си взема грейпфрут за междинно.

Пп: задържала съм едни 700 гр вода от оргаметрила. Нямам промяна в начинът на хранене, АБСУРД е да кача мускул за 5 дни, 2 от които - нетренировъчни. Или е мазничко, или водичка, то ще се види. :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 11.03.14 16:42.

12.03.14
11:59

Вчера вечерях гърдите на едно цяло пиле + кожата, салата домати и шарлан.

Днес ще е нетренировъчен ден :)
Закуска: грейпфрут + лъжица тахан + какаови зърна, колкото бяха останали в пликчето
Обяд: пилешко бутче с кожата, 4 яйца на плоча, моркови с шарлан
Междинно: доза протеин
Вечерята ще я видим.

Аз ли съм тъпа и малоумна или не ме разбират достатъчно ясно колежките? Обяснила съм нееднократно, че съм булимичка и консумацията на всякакви боклучки ме поставя в схемата да преям и да си направя пристъпа. Това не пречи ВСЕКИ БОЖИ ДЕН да се идва при мен с чипс/шоколад/солети и да ми се предлагат. Отказвам, обяснявам защо отказвам, уж се разбираме да си ги ядат, не ми пречат, но е безсмислено да ми се предлагат... И така до другия ден. “Е ама тая Милка е пълнозърнеста, полезно е...” Баси! Криворазбрана учтивост, явно...

17.03.14
10:18

Храна последните дни: кошмар в големи количества, съзнателно забравена.
Днешното меню:
Закуска: 4 яйца, шепа ягоди, лъжица тахан, 2 кафета
Обяд: 4 яйца, домати и краставици с шарлан
Движение: Каране на колело 1 час
Тренировка в залата ще видим дали ще има, вечерята ще я допиша. Яйца или скумрия ще е, пак с домати и краставици.

18.03.14
11:27

За вчера дописвам: чиния дробчета с лук, 200 гр свинско контрафиле, домати и краставици с шарлан

Днес:
Закуска: рулце от 4 яйца + кокосови стърготини, лъжица тахан, ягоди
Обяд: пил. филе на плоча, домати и краставици с шарлан

Малко снимки на резултата след оргаметрил + 3 дни пици и торти, плюс днешната закуска

18.03.14
17:24

Тренировка:
10 мин ходене на пътека, 6 км/ч
Клек - 35 кг, 6 серии, 7 повторения
Бедрено сгъване - 30 кг, 6 серии, 7 повторения
Бедрено разгъване - 30 кг, 6 серии, 7 повторения
Повдигане на пръсти с 5 кг диск - 4 серии х 20
Коремни преси на римско столче с 5 кг диск - 4х15
Планкове 4 серии до отказ
Пътека - интервално със 7 и 12 км, 10 мин

Вечерята ще е като обяда, добавям и една кафена чашка орехи*

19.03.14
20:58

Закуска: лъжица тахан, ягоди, рулце от 4 яйца с кокосови стърготини
Междинно: шепа орехи
Обяд: пак рулце, но от 2 яйца, салата домати, краставици и магданоз с шарлан, малко по-късно една плескавица, че това не ми стигна
Тренировка:
10 мин пътека, 3% наклон, 6 км/ч
Тяга - 3 серии 8*25 кг, 7*30 кг, 5*30 кг, 3*30 кг
Набирания - 4, 4, 3, 1 :D, 4
Лежанка - 12*20 кг, 3х7*25 кг, 2*7*30 кг
Коремни преси на римско столче с 5 кг диск - 4х15
Повдигане на крака - 4х15
Планкове 4 до отказ
10 мин интервално вело

- доза протеин
Вечеря: 5 яйца на очи, краставица

М... Към целите да си добавя “да се науча да правя набирания”...
А в стайчето, където си правя тягата и лежанката понякога направо ме хваща срам, как заставам барабар Петко с мъжете. Ама и ми е гот, че там не се пълни толкова.

20.03.14
11:56

Закуска: лъжица тахан, ягоди, 4 яйца с ч.л. кокосови стърготини, кафе без захар, зелен чай с джинджифил*
Тренировка:
10 мин вело
Полуклек 6х10*25 кг
Бедрено сгъване 6х7*30 кг
Бедрено разгъване 2х7*25 кг, 3х7*30 кг, 1х7*35 кг
Аддуктор - 10*30 кг, 10*35 кг, 10*40 кг, 10*45 кг 2х10*50 кг
Повдигане на пръсти 4х10, по 5 кг в ръчичка
10 мин пътека, 3%, 6 км/ч

- доза протеин

Изяснявам защо полуклек, че и с по-малко кг: нямаше кой да ме пази и пуст страх да не клекна и да не мога да стана. Пък не исках да е без хич.
Не знам как стана, ама в началото вдигах повече на сгъването, сега обратно...

Размисъл: Имам чудесна възможност за булимичен срив. Но!
- дали да си прецакам още повече метаболизма?
- заслужава ли си хубавото време да го прекарам по този начин?
И на двата въпроса: НЕ!
След като си ги зададох и отговорих, въпреки миризмата на домашен кекс в автобуса, главата ми остана в яйчицата с праз, които ще си забъркам за обяд :)

21.03.14
14:27

За вчера дописвам:
Обяд: 4 яйца с праз + краставици с шарлан + авокадо + зелен чай*
Междинно: 50 гр суров бадем
Вечеря: 250 гр пилешки бонфилета + домати и краставици с шарлан

Днес:
Закуска: лъжица тахан + 4 яйца с праз + 2 ягодки... Двечки само :(
Междинно: авокадо + ч.л. тахан
Тренировка (доколкото може да се каже) с мамчето:
2 и 1/2 обиколки на училището
Набирания - 3,3,3,3,3 и със зор - 4
Кофички 3х10
Лицеви опори 3х10
Коремни преси 3х20

Обяд: 4 яйца с праз, краставици с шарлан, зелен чай*

Вечерята ще е навън. Вчера имахме годишнина със скъпото, но понеже бях до късно на работа, ще го отбележим днес. Замислила съм патешки сърца.

Значи, хората правят прогрес с набиранията... Аз обратно, регресирам. Малко ли се храня, не се наспивам ли... Дали тялото ми се адаптира към по-малкото количество въглехидрати... Сега ще си дам 2 дни почивка от тренировки, да видим как ще се отрази.
Пп: свалила съм оня килограм вода, че и малко отгоре. И качвам снимка на колянце след тягата - как си подреждам само лявото коляно, не знам (tmi)

22.03.14
20:43

Вчера нямаше патешки сърца, но пък се отчетох с вечеря в Хепи - салата, не помня каква точно беше, имаше марули, пиле и май и яйца, пилешки филенца в бекон и 2 малки парченца пица. Тестото беше тънко, парченцата - нюню, така че не го отчитам за голямо прегрешение.
Днес:
Закуска: лъжица тахан,  ягоди, 4 яйца с праз
Обяд: краставица с шарлан, 4 варени яйца, зелен чай с джинджифил*
Вечеря: около 50 гр пушена скумрия (бяха се оляли със солта, няма да повторя май), 250 гр пилешки бонфилета на плоча, краставица с шарлан, зелен чай с джинджифил*

23.03.14
20:28

Храна:
Закуска: лъжица тахан, ягоди, 4 яйца с праз
Обяд: 4 варени яйца, краставица с шарлан и магданоз
Вечеря: 200 гр свинско каре, краставица с шарлан, броколи, маслини с чушка

Нещо май ВМ-НВД съм го подкарала...

24.03.14
16:16

Тренировка:
10 мин загрявка - вело
Полуклек - 12*20 кг
Разгъване - 6х7*35 кг
Сгъване - същото
Прасец - имаме си вече машинка някаква, където сядаш и се вдигаш на пръсти, не я знам как се казва - сложих ѝ 10 кг, 4х10
Коремни преси на римско столче, 4х20, 5 кг зад глава
Вдигане на крака от вис - 4х20
И ми се зави свят и си тръгнах. Без кардио накрая, карай.

Храна:
З: лъжица тахан, ягоди, 4 яйца с праз
О: 200 гр свинско, краставица с шарлан, маслини с чушка, броколи
О2: (от лакомия, минах и от една скара наблизо) - пилешки дробчета, зелева салата, 50 гр бразилски орех
По някое време и протеинов шейк ще има, ама за вечеря - не знам, че бая се наядох...

26.03.14
07:37

Ми... Имаше вечеря онзи ден - карначе с диаметър... Колкото чинията, още краставици с шарлан.
Вчера - много, мнооого дълъг ден:
- 4 яйца с праз, ягоди, лъжица тахан
Чистене
- доза протеин (че бях яла преди 5 часа последно)
Тренировка в училището:
3 обиколки и 1/2, 1 км, 2 крос и последната - спринт.
Набирания - 4, 4, 4, 3, 4, 2
Лицеви опори - 20, 15, 4х10
Бицепсово сгъване - 6х10 /5 на ръка*5 кг

- 50 гр сурови ядки микс
Оооще чистенеее!!!
Вечеря: 1/2 кило руло Стефани

27.03.14
08:33

Хайде отчет за вчера:
Закуска: лъжица тахан, ягоди, 4 яйца с праз
Междинно: 10-15 ореха*
Обяд: свинска плескавица, краставица с шарлан
Тренировка:
10 мин вело
Клек - 1*20 кг, 3х30 кг, като не съм убедена за повторенията...
Бедрено сгъване - 4х5*35 кг
Бедрено разгъване - 2х7*35 кг, 2х5*40 кг
Прасец на машина - 4х10*10 кг
Коремни преси на римско столче 4х20*5 кг зад главата
Повдигане на крака от лег - 4х20
10 мин интервали на вело

- доза протеин
Вечеря: 3 свински плескавици, едно кебапче, яйце, краставица с шарлан

Аман от тия плескавици, ама имам още кайма... :D
Малко размисли, че да не спамя по другите дневници: Днес кантарев показа 43,1… Доволна съм. Макар че като гледам съотношението кг/височина при други девойки, се чувствам леееко пухкава. Знам, че не е ОК да се сравнявам и всичко е сууупер индивидуално, ама нА! Абе, каквато съм - такава, пак по-добре от онова 60 кг свинче, което бях допреди 2 години, или от 43 кг, както бях преди 1, ама пък скини фет...
Положението с днешна дата:

27.03.14
08:37

43 кг не са много на никакъв ръст над 140 см! Не тръгвай по този път.
Има и алтернативи - много по-здравословни, приятни и резултатни. Рационално и добре балансирано хранене, здрави тренировки и търпение. Много скоро ще изглеждаш така, че ще се харесваш дори с 10 кг по-тежка, отколкото си сега.

27.03.14
08:58

Благодаря :) Много НЕ ми се ще пак да се подхлъзна по онзи път, от който не мога да изляза с дни, а понякога - със седмици.
Пп: мисля да вкарам повече въглехидрати днес, усещам се, че се възстановявям доста по-трудно, отколкото преди. Вече 5 дни гърбът ми е леш... Странното е, че нито хляб, нито картофи, нито ориз ми се ядат към този момент. Ми, отивам да си правя плодова салата :D

27.03.14
20:02

Днес храненето откъм честота е под всякаква критика...
- лъжица тахан, 4 яйца с праз, ягоди
- грейпфрут, протеинов шейк
Тренировка:
10 мин вело
Тяга - 10*20 кг, 2х10*30 кг, 4*40 кг
Набирания - 7!!!!, 6, 5, 5
Лежанка - 15*20 кг, 10*25 кг, 8*25 кг, 7*30 кг (с малко помощ)
Бицепсово сгъване с щанга - 10*10 кг (мънечкото лостче), 3х7*15 кг
Хиперекстензии - 4х15*5 кг пред гърдите
Коремни преси на римско - 4х15*5 кг зад глава
Бягане - 10 мин, 9 км/ч

Най-добрите ми резултати досега. Егасиму и грейпфрута :д
- нещо като обядо-вечеря - тиквичка, пълнена с кайма, яйце и домати, още 2 яйца с остатъка от сместа, авокадо, ягоди
Вечерята предстои: същите тиквички :)

28.03.14
08:47

28.03.2014
- лъжица тахан, 4 яйца* с пресен лук, ягоди
Тренировка:
Бърпита - 10, 7, 8, 6, 7, 8

-доза протеин, авокадо, зелен чай с джинджифил*
- останалите 2 от вчерашните тиквички
Ще допиша вечерята, че още не я знам каква ще дойде.
Друго са си домашните яйчица... :)
Имах желанието да потичам, но зиморничавата ми натура се възпротиви жестоко. Затова реших бърпита. Май всъщност се получи така, че резервният вариант излезе по-сполучлив от първоначално замисления. Такива дни обичам - започващи добре от сутринта още.

Бърпитата определено са едно добро начало на деня :Д

29.03.14
08:44

Вечеря вчера: 5 яйца* с праз, краставици с шарлан, маслини

Включвам се за малко размисъл...
В кухнята ми е пълно с тестени боклуци, от типа на козунаци, вафли и други подобни. Докосна ли се до тях, знам какво следва. Не живеем сами с приятеля ми, има и други хора, които няма как да накарам да се съобразяват с мен. А и не бива, проблемът си е мой. Там е работата, че в момента едва се удържам да не свърша велика простотия. И което е още по-тъпо - това дори не са ми любимите храни. В нормално състояние ще предпочета свинската пържола пред филията с течен шоколад. Ама ей в такива моменти нещо прещраква и... :( Чувствам се на моменти като наркоман в абстиненция. Някой трепери за доза хероин, аз - за баничка, примерно. Преди 2-3 месеца така, докато тренирах, буквално се разтреперих в залата, от зор да се натъпча като прасе. Уф... Оплаках се.

29.03.14
12:46

1:0 за мен в борбата! Излязох, напазарувах си зарзавати, дробове и тахани и всичко точно :)
Днес няма да се тренира, взех си за обяд и вечеря в работата 400 гр свински дроб с лимонов сок и голяма салата краставици + домат + репички + шарлан, за междинно доза протеин и това ще е за днес :)
Закуска: лъжица тахан, 4 яйца с пресен лук, ягоди, малко маслини.

30.03.14
05:28

казано от Ann на 29.03.14, 08:44:

Вечеря вчера: 5 яйца* с праз, краставици с шарлан, маслини

Включвам се за малко размисъл...
В кухнята ми е пълно с тестени боклуци, от типа на козунаци, вафли и други подобни. Докосна ли се до тях, знам какво следва. Не живеем сами с приятеля ми, има и други хора, които няма как да накарам да се съобразяват с мен. А и не бива, проблемът си е мой. Там е работата, че в момента едва се удържам да не свърша велика простотия. И което е още по-тъпо - това дори не са ми любимите храни. В нормално състояние ще предпочета свинската пържола пред филията с течен шоколад. Ама ей в такива моменти нещо прещраква и... :( Чувствам се на моменти като наркоман в абстиненция. Някой трепери за доза хероин, аз - за баничка, примерно. Преди 2-3 месеца така, докато тренирах, буквално се разтреперих в залата, от зор да се натъпча като прасе. Уф... Оплаках се.

Ann, разбирам те. Много е неприятно това усещане.И аз съм така на моменти. При мен имаше полза, когато си поставих за цел да мисля за храните не като за “забранени”, а като за “такива, които просто не ми влияят добре”.
Първи пример (понеже и аз точно вчера съм подхванала темата за силното желание и моята си захарна абстиненция :D )- захари! Та , аз ги обожавам,но прекалявам с тях и това действа зле на организма ми.Ответната реакция на моменти не е приятна. Все още работя по въпроса и сега съм в процес на пореден опит да откажа сладкото за определен период и после пак да го вкарам полека.
Втори пример- пуканки :) Преди ходех на кино повече заради удоволствието,което изпитвах да си хапна сладки и солени пуканки :) Забелязах,че корема ми не им се кефи особено и един ден просто реших да не си го причинявам. Сега вече и да са топли , каквато и изкусителна миризма да се носи от тях, аз не се изкушавам да си взема.Дори съм им забравила вкуса.

Нещо допълнително за размисъл-> Тъпченето може да е сигнал ,че нещо емоционално ти липсва. Може да се опитваш да заместиш нещо с него. Аз съм водила наблюдения кога преяждам.При мен се случва най-вече,когато съм сама вкъщи, времето е кофти и умирам от скука или нещо ме тревожи, подтисната съм. Ми .. да ..” ‘що да не се натъпча ?” :) И точно както ти казваш преяждането в повечето случаи е с храни,които не ядем много често.
Опитай се да си кажеш,че нямаш проблем и ,че не си роб на храната.
Можеш да се справиш! :)

30.03.14
08:54

То лошото е, че съм в състояние да изям един хляб, кутия бисквити, пакет вафли и банички... наведнъж. Разбира се, те самите не вредят, изкарвам ги след точно час, а от връщането им какво се случва в организмът ми - забавянето на метаболизма е ама най-малкият проблем. Понякога е водещ и навикът... за жалост.
Но аз вчера много се подцених с храната :д Забелязвам, че планувам ли някакво количество храна, никога не ми стига. Та вчера като се прибрах, си изпържих 3 яйца в мас, направих си салатка и бях доволна и щастлива :д
Между другото, специално благодаря на Джулс за идеята, нямаше да се сетя, че кофата ми с домашна мас бих могла да я употребя по този начин.

31.03.14
14:12

Вчера: без тренировка
- 4 яйца* в мас* с пресен лук, 2 лъжици тахан, ягоди
- 200 гр задушен свински дроб с лук и лимонов сок, домат + краставица + репички + шарлан
- 1/2 купа леща
- 60 гр лешници
- 4 яйца* на плоча, бяло зеле с оцет и шарлан

Днес:
Закуска: 4 яйца* с мас* и пресен лук, мнооооооооого преливаща лъжица тахан, ягоди
Тренировка:
10 мин загрявка на вело
Клек - 10*15 кг, 10*20 кг, 3х7*25 кг
“Wall sit” с 2,5 кг пред гърдите - 5 серии, по не-знам-си-колко-време
Бедрено разгъване 5х25, пак по-нам-колко-си-повторения
Повдигане на пръсти за прасец - 4хняколко-си-там
Коремни преси с 5 кг зад глава - 2х20;2х30
Стоеж във V образно положение, с 1 кг гиричка между стъпалата х4
10 мин пътека 5 км/ч
5 мин вело 2 степен, 5 мин 1 степен

- доза протеин
Обяд: (дойде 7!!! часа след закуската...) 200 гр свинско, бяло зеле с оцет и шарлан, варено яйце (което беше замислено като междинно, ама замина и то), 4-5 маслини
За вечеря сигурно ще е скумрия с някаква салата, а за междинно ще си начупя малко домашни орехи...

Коментар: Чувствам се като дробче :д
Пп: Мисля, че и 1 кило свинско да ми сложат, точно към този момент ще замине всичкото...

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 31.03.14 14:15.

07.04.14
08:09

Поради технически причини отсъствах.
За вчерашния нетренировъчен ден:
Закуска: 3 яйца* с мас* и пресен лук*, лъжица тахан, ягоди
Обяд: пилешки гърди, салата маруля* + репички + краставици + варено яйце* + зехтин + оцет
Междинно: 5 ореха, лъжица тахан, протеинов шейк
Вечеря: 4 яйца* в мас*, същата салата, но без вареното яйце

харесва ми да виждам, че има хора, които не ги е страх да приемат мазнини :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.04.14 20:08.

08.04.14
09:35

Никак даже не ме плашат :) Ако не ми бяха те, сигурно щях да си умра от глад. Само се чудя дали не са много, но засега нямам проблем, така че не го мисля.
За 1-2 седмици ще понамаля тежестите. Тренировките ще са същите, просто с по-лекичко. Взеха да се появяват някакви болежки, предимно в краката, които след консултацията с тренер, излязоха от претоварване. Уж не работя с кой знае колко тежко, ама... нА!
За вчера:
Закуска: лъжица тахан, 3 ягоди, 4 яйца* с пресен лук* в мас*
Междинно: грейпфрут
Обяд: 4 варени яйца*,намачкани със зехтин, червен пипер и лимонов сок, зелена салата + краставица + магданоз* + репички + зехтин + лим. сок + варено яйце* (кудкудяк, кудкудяк, днеска снесох,утре - пак!)

Тренировка:
10 мин вело
Клек 10*15 кг, 10*20 кг, 3х7*25 кг, 7*28 кг
Wall sit 4 до отказ
Бедрено сгъване 4х7*25 кг
Разгъване 4х10*20 кг
Повдигане на пръсти за прасец 4х20
Коремни преси на римско столче, макс наклон, 5 кг 4х20
V преса 4 до отказ
10 мин интервали на вело
- доза протеин

Вечеря: 200 гр пилешко бон филе, салата като на обяд без яйцето, зелен чай с джинджифил*, 4-5 черни маслини

Ще започна да кисна тия зелени салати, четох,че така трябвало. Да видим ще има ли разлика във факта, че след тях ходя като бременна. А ги обичам мнооого. Баба тази салата, дето си я правя, я нарича Великденска. Как чакам още 2 седмици, че да я направи тя. Не че не мога, както се вижда, ама си е друго от баба...
Пп: килцата са 42,7… хм...
А, да, и да споделя - дали вследствие на разговора с тренер вчера, че горната част се движи по-добре, дали заради това, че според колежка вече съм ходела като борец (само си представете как е възможно на моите ръст и килограми, ма аааайде), се сънувах със супер огромен релефен гръб, чак на буци, хахаха :D

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 08.04.14 09:36.

08.04.14
22:09

Закуска: 4 яйца* с мас* и пресен лук*, лъжица тахан, ягоди
Междинно: 4-5 ореха*, лъжица тахан

Тренировка: 10 мин вело
Тяга 6х7*20 кг
Набиране 6х5
Лежанка 6х7*20 кг
7 мин интервали на вело
5 мин пътека на максимален наклон

Обяд: 2 печени кюфтенца и 50 гр сурови бадеми (в движение)

Втори обяд: 200 гр пилешко, магданоз* с лимонов сок, малка ябълка*, намазана с тахан

Вечеря: 4 яйца*, зелена салата със зехтин и лимонов сок

Извод: не забравям повече протеина след тренировка, защото след това цял ден имам желанието да дъвча нещо.

09.04.14
14:30

Влизам да се оплача - чудовището ГЛАД пак се обади
Днес е почивен откъм тренировка
7:30 Закуска: лъжица тахан,ягоди, киви, доза протеин
Дотук чудесно, всичко точно. Точно в 11:00, което... да броя ли за обяд? Та, там дойде:
- голяма салата - маруля*, връзка магданоз*, репички, краставица, зехтин, лимонов сок; 4 варени яйца, намачкани със зехтин и червен пипер, 150 гр пилешко филе.
Май ламята Спаска се кротна, а аз повече няма да разчитам само на мазнината в тахана за закуска, явно е, че така не успявам и 3 часа да изкарам.
Тренер вика, че цялата работа с апетита и това, че 9 часа сън не ми стигат, идвало от претоварването. Организма се опитвал да компенсира с храна и сън. Склонна съм да се съглася, макар уж да не са ми много тежки тренировките, поне като гледам тези на другите момичета. В този ред на мисли, Ади, ти си нечовек и те призовавам да си кажеш от коя планета си :D

После ще редактирам с останалото от храната.

10.04.14
09:52

За вчера си добавям: 200 гр пилешко филе с подправки, броколи, салата - маруля*, магданоз*, зехтин, репички, а по-късно и орехи*
А, да, имах и междинно - 100 гр маслини

Не мога да се оплача от липса на апетит, хах...
Четох за храненето по време на разтоварващите тренировки, слава богу, няма нужда в моя случай да го намалявам, че се уплаших как няма да ми стигне :D
Още за мен е непонятно как в рамките на 2-3 месеца от злоядо, скапанохранещо се нещо, се превърнах в друго, дето не яде ли през 4 часа, се влачи като труп. Та, ако видите по улиците нещо неадекватно, едва влачещо се - това съм аз, добираща се до някаква храна :D
Тоя дневник стана искрено и лично.
Пп: ежедневно главоболие, много странен мирис, ама не е нито ацетон, нито боя, едно такова неопределено... кетоза?

Закуската днес: обичайните яйца* с мас* и пресен лук*, киви, лъжица тахан

Тенденцията днес е да изкарам на много яйца, само приготвянето им май ще е различно.

Вчера нямаш хапчета?

10.04.14
10:22

Да не повярваш :D
Сега се сетих, онзи ден, като си купувах бадеми и кюфтенца (нали, че трябваше да чакам 2 часа, докато се прибера), бях искрено възмутена - навсякъде колички за сладоледи, палачинки, хот дог и подобни, ама ако искаш скаричка и будка за ядки - зееееми това вървене и търсене. Добре, че все пак знам в кой район къде има, ама по пътя сигурно имаше 5 колички за гофрети и сладолед. Пфу!

Това в София ли? :)

Иначе да, сладолед навсякъде, скара никъде :(

10.04.14
11:04

В София, да. На Орлов мост, централно място уж, кеф ти сладолед, кеф ти баничка и то още в началото на парка. За ядки, слизаш от автобуса и се връщай на 2 супер неадекватно програмирани светофара назад. Съгласна съм, че ходенето пеша е чудесно и не е тооолкова далече, ама си ме дразни. За скарите пък е плачевно. И изобщо, за всяко място се сещам за поне 4-5 баничарници и дюнерджийници, ама за свястна храна...
Затова - от вкъщи. Пък кой каквото ще да мисли.

10.04.14
12:19

И после четем статистики колко е висок процента на затръстелите деца (и не само) в България...
Заляти сме отвсякъде с джънк :(

казано от Ann на 10.04.14, 11:04:

И изобщо, за всяко място се сещам за поне 4-5 баничарници и дюнерджийници, ама за свястна храна...
Затова - от вкъщи. Пък кой каквото ще да мисли.

Хммм... порция дюнер всъщност не е чак толкова трагичен вариант. Какво има в нея - печена мръвка и салата. Евентуално може да включва арабска питка, която така или иначе не е особено голяма (и ако преценя, че все пак няма да се правя на светец). Винаги искам порцията да бъде без картофки, но за сметка на това с повече салата и/или месо. Като за хранене навън - става, стига да не се налага да е системно, разбира се. Във всички случаи не е по-зле от скара, тъй като и в двата случая качеството на продуктите все така трудно може да бъде гарантирано.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1