18.03.14
20:56
Здравейте, маняци.
Имам нужда от вашите съвети.
Можете ли да ме посъветвате за режим на хранене с който е възможно да се свалят 7-8 кг. за 40-45 дни.
Информация за телосложението и години - 178-180 см , 78-80 кг. , 16 г.
Ако решите за уместно, можете да добавите и упражнения към примерният режим (ако предложите такъв).
Темата беше редактирана от Nownownow на 18.03.14 20:56.
Хранене? По-скоро ще е глад, за да ги свалиш за толкова кратко време.
П.П. Стремиш се да си на поне 1000+ калории дневен дефицит и ще ги свалиш.
Мнението беше редактирано от Петко К на 18.03.14 21:01.
Еми да го наречем “гладна диета” ? Благодаря ти за коментара Петко !
Мнението беше редактирано от Nownownow на 18.03.14 21:12.
С каква цел мислиш да сваляш толкова килограми ? Дали няма да е крайно нездравословно и с големи загуби от към мускулна маса ? Задай си тези въпроси сам и вземи правилното решение..
19.03.14
00:04
Ще си замине и част от мускула на -1000 калории.
Пре-усмисли целите си,на твое място бих тренирал за маса(покрай нея се горят и мазнини и се оформя тялото).
казано от El_tiggeraso на 19.03.14, 00:04:
на твое място бих тренирал за маса(покрай нея се горят и мазнини и се оформя тялото).
и освен това по-големите мускули “харчат” повече калории по-нататък през живота. тоест може да си позволяваш повече храна и тя да не се трупа като мазнини, а да отива за поддръжка на мускулите. доскоро не го знаех това
Не знам колко са актуални снимките ти,но ако си в същата форма.
След свалянето на 7-8 килограма не знам какво ще остане от теб и определено няма е приятна гледка.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 19.03.14 15:28.
Здравейте, момчета ! Благодаря, за отговорите :) !
Един мои приятел иска да свали тези килограми, не е за мен. Просто след 40-45 дни ще се види с едни хора, които много уважава и иска да е във форма, понеже той е сериозно момче и тренира сериозно стрийт фитнес, но последните около 1 месец се беше контузил и после се отпусна и качи тези около 7-8 килограма. И сега иска да ги свали, братлето. Инак после пак иска да си продължи по старому, тоест да си тренира сериозно и внимателно, с очакване на бавен ефект, както обикновено става при покачване на мускулна маса. Благодаря Ви много за коментарите, пичаги, задължен съм ви да знаете ;) !!!
27.03.14
14:22
Посъветвай приятеля си ако наистина е решил да сваля толкова килограми за това време да си вземе хубав продукт за хидратиране на кожата иначе ефект ще има, но ще му се появят много стрии. Диетата, с която съм сваляла най-много килограми е 90-дневната- резултатът беше наистина внушителен- МНОГО свалени килограми, двойно повече стрии и.. общо взето останаха кости и мазнини. Ако това не го притеснява- нека я направи- резултат ще има.
Благодаря ти за съвета, приятелко :) !!!
Веднага сега ще му известя за това !
Пак ти благодаря за съвета, наистина !
Благодаря на всички Ви в темата, които ми дадохте съветите си и ме подкрепихте !!! Подкрепихте приятелят ми !
Мнението беше редактирано от Nownownow на 27.03.14 15:09.
27.03.14
17:27
Не слушай съвета на лала. 90 дневна диета е пъъъъъъъъъъъъълна простотия. И нищо няма да му стане на кожата ако тренира силови + кардио...
Просто да влезе в дефицит (голяяяям дефицит), да се храни с качествени храни и да не прекалява с въглехидратите.
Благодаря, Стилияне, брат ! Той пичага, майче точно това е тръгнал да прави на минус калории гледа да е.
Все пак всички давате съвети, кой каквото знае и се получава дискусия и така може да стигнем до изводи, така, че уважавам мнението на всички Ви. Благодаря Ви хора, помагате колкото можете и го оценявам !!!
Мнението беше редактирано от Nownownow на 28.03.14 01:57.
28.03.14
09:52
И все пак аз смятам, че кожата трябва да е максимално хидратирана и еластична, когато човек сваля килограми. Колкото до 90-дневната.. никога повече не бих се подложила на нея, но килограми се свалят.
Може и да си ти правата lala lalala . Честно казано не знам кой от двама Ви има по-правилно мнение. Затова просто благодаря и за това ти мнение :) ! Благодаря на него ! Благодаря на всички, които ми пишете в тази тема с цел да помогнете на мен и на приятелят ми ! Уважение за вас, братя и сестри :) !!!
:)
Мнението беше редактирано от Nownownow на 28.03.14 21:02.
28.03.14
21:10
Ще ти кажа на кратко ,че 90 дневната е много не здравословна диета която те мъчи. Дори не е направена за теб самия ,а просто един списък с храни...
Единственото, което правят подобни диети, е да те поставят в агресивен калориен дефицит. Демек ще свалиш, но е доста вероятно да си прецакаш нещо. Ако не, то остава проблема какво правиш когато диетата свърши.
Разбирам, Стилияне. То, приятелят ми майче е решил да прави друг хранителен режим + тренировки, за по-бързо сваляне, а не за 90 дни. По-скоро нещо от сорта на 40-50 дни.
Пешо, прав си. Но по тази логика приятелят ми може да си е причинил и нещо заради това, че е качил бързо килограми, нали ? Понеже е тренирал сериозно и се е отпуснал в един момент за около 1-2 месеца и е качил близо около 10 кг. да речем, ако сега ги свали набързо тези 10 кг. и се върне към сериозният си режим, дали ще има голям негативен ефект заради това рязко сваляне ?
Мнението беше редактирано от Nownownow на 29.03.14 04:04.
29.03.14
22:36
Не искам да съм зле разбрана.. НЕ препоръчвам 90-дневната диета, за това и съм описала резултатите. Аз когато се подложих на нея бях крайно затлъстяла. Йо-йо ефеткт след целия цикъл (+90 дена закуска- плод) нямаше, но имаше други нежелани ефекти, които съм описала. Споменах диетата, защото в определен смисъл ми е помогнала, но че има дълеч по-адекватни начини да се отслабва съм напълно съгласна. Съветът на Стилян И НА МЕН ми се струва по-добър. И все пак аз държа на мнението си относно млякото за тяло. И в крайна сметка.. дори да не помогне със сигурност няма да навреди.. А струва около 20 лева един хубав продукт..
31.03.14
15:08
Права е за млякото за тяло, моя грешка. Грешно съм прочел явно.