18.03.14
11:09
Здрaвейте,извинявaм се aко съм пуснaл темaтa където не трябвa.Искaм дa попитaм зa домaшнa козметикa зa премaхвaнето нa космите по коремa и гърдите.Четох зa еднa смес от кaфявa зaхaр,мед и лимонов сок.Също дa попитaм с кaкво дa отстрaня космите ? Може дa ви изглеждaм мaлко тъп aмa :D също дa попитaм с тaя домaшнaтa козметикa зa обезкосмявaнето колко дни трaе ? Мерси предвaрително и aко може сaмо коментaри по въпросa ..епилaтори тaкивa нещa не искaм дa си купувaм срaм ме е :D
18.03.14
23:01
При наличието на толкова варианти на пазара, да пробваш домашни рецепти би било доста екстремно преживяване (особено ако си добре окосмен). :)
Може да опиташ с депилатоар най-малкото, все някоя приятелка ще го купи вместо теб.
19.03.14
14:15
В магазина или аптеката, им дреме какво си купуваш! От какво те е срам? Депилатоара маха космите, дълготрайността е около седмица, най-много две, но възможността от алергични реакции и обриви е голяма. Ако решиш все пак, вземи Виит защото другото всичко каквото съм пробвал е боклук. Сместа за която питаш се нарича кола маска, и може да се прави вкъщи само че ти трябва практика с приложението. Най-доброто което можеш да направиш, е да отидеш на кола маска, за десет минути ще си готов, и поне месец и нещо няма да мислиш за това. На лелите дето я правят, също не им дреме какъв си, що си, така че въобще не се притеснявай.
19.03.14
16:04
Блaгодaря ви ,но изобщо не ми се ходи нa колa мaскa или дa си го купувaм не знaм тaкъв съм си нещо..Все пaк някъв вaриaнт зa вкъщи не може ли дa се измисли ?
Значи не те е срам да ходиш обезкосмен, а те е срам да си купиш кола маска?
да ти кажа - ако те е срам да си купиш презервативи - НЕ прави секс!
19.03.14
17:05
казано от bench press на 19.03.14, 16:04:
Блaгодaря ви ,но изобщо не ми се ходи нa колa мaскa или дa си го купувaм не знaм тaкъв съм си нещо..Все пaк някъв вaриaнт зa вкъщи не може ли дa се измисли ?
1. намажи си космите с нафта. (има един плюс - ставаш космонафт)
2. драсни клечката.
19.03.14
17:07
С нафта няма да стане, но с бензин ще се получи :D
казано от James Hinks на 19.03.14, 17:07:
С нафта няма да стане, но с бензин ще се получи :D
Е да, ама няма да е космонафт. :D
Преглъщаш си срама и отиваш на кола маска при професионален козметик.Не се занимаваш ти,отнема малко време,не струва скъпо,ефектът трае според самия косъм,но между 2 и 4 седмици :)
19.03.14
22:26
(shake)