19.03.14
21:30
Начало на началото :)
Ден първи :))
И утре ден втори? ;Р
Разгледай останалите дневници, дай информация за себе си, напиши целите си и смисъла на този дневник.
Добре дошла и успех!
19.03.14
23:52
И тъй като втори ден още нее дошъл се връщама на първи ,че получих наставления за дневника си няма цели мерки и др подробности които биха ми осигутили по голям,успех :) Аз като нова в бранша си мислех че цялата тази работа е парлама тази така балгарска ми дума:) и никои не чете а всеки си пише какво му душа сака :)
Приятно ми бе че не съм била права :)
Та аз съм на 35спортна натура от дете 166 подържам,около 52кг ,тел ми пофържа уиндоус 8 и неиска да качва снумки нещо но утре ще влезна от лаптопа ,та по темата без особенни усилия подържам фирма защпто се храня здрависловно дори без да съзнавам това защото това е любимата ми храна ,не пуша или пия .Преди 7 мес влезнах в страхотна депресия с мн,мед и шоколад минимум по 2 кг на ден седмиса така свдмица глад спрях фитнеса и се отдадох на маката си която се преварна в един безкраен лабиринт мислене само за захар ходене посреднощните магазини с лъжица в ръка абе ебах си маиката направо :) Започнах да опитвам да спра тази луфост ,но се оказа по трудно от колкото си мислех знам че вс е в главата ми и постепенно постепенно имах все по голям успех .Сега почти имам контрол над храната си издържам седмиса но ден два след това в кърпа ми е вързано плюскането като че ли итре ще умра ,поръчах си fyre,l cqrnitine i synephrine.кростренажор ластици и тежести ,във фитнеса неискам да ходя в този си вид 15 кг отгоре .Та ае питах мога ли да комбинирам трите продукта или ще ми доидат в пояече ,за първи път приемам добавки и не съм мн в час :) С тяхна помощ,се надявам да подтисна апетита си към сладкото което видимо вреди както на ваншната ми неземна красота :) наи вече на вътрешната ми черна душа :)) Така направих домашното с дневника очаквам ден вториииииии :)))
20.03.14
23:29
Ако смяташ да си водиш дневник, моля те, постарай се да пишеш грамотно, защото още на втория ред ме отказа да чета !
21.03.14
08:06
Ще взема под внимание забележката ви млада госпожице :) Тази кирилица е нова за мен в пиасането от лаптоп / телефон ,инак знам как по обрзец да напиша правилно граматически издържано изречение та даже цял текст :))))