20.03.14
19:38
Здравейте на всички, искам да се допитам до всички вас по един много деликатен въпрос.Имам приятелка с която излизам повече от две години има добър характер усмихната е като цяло е много позитивен човек но има нещо което не харесвам в нея, малко е пълничка (160 см 66 кг ) В началото си мислех че я запаля по някой спорт ще и помогна със съвети за правилно хранене но се оказа че тя мрази всичко що е спорт и движение за нищо не се подлага на диета а за хранителни добавки които помагат за отслабване да не говорим.Опитах с какво ли не от навиване за разходки и тичане купувах и разни продукти предлагах и да правим заедно диети но тя не та не ,накрая и обещах че ако стане 55 кг ще я заведа в Дубай за една седмица свали 2 кг и се отказа.Какво да правя дайте съвет ?
20.03.14
19:58
Обещай,че ако свали 5 кг ще я заведеш на междугалактическо пътешествие :)
Кажи и ,че някоя твоя приятелка е започнала да посещава фитнес и е станала много яка.Само стой и гледай как твоята мацка ще стане редовен посетител на залата.
Мнението беше редактирано от Гената на 20.03.14 20:56.
Първо й покажи, че я приемаш и такава.
Много е обидно да създаваш впечатление на половинката си, че не е напълно достатъчно това, което е тя, за да ти се хареса и, че трябва да се промени по твоите вкусове.
За по-ранимите наистина е болезнено.
Мен точно едно момче като бях на 16 много ми повлия за спорта, но никога не ми е показвало, че му пречи и моментното ми свинско телосложение :D Разликата е, че на мен ми пречеше много и наистина не се харесвах, но ако твоето момиче се чувства добре така - по-хубаво няма и тогава може би трябва да помислиш дали грешката не е в твоя телевизор. (wasntme)
Не й го казвай в прав текст, личния пример и нагласа за спорта и въобще за здравословния начин на живот е най-добрият начин да повлияеш на някого. Прави нещата заедно с нея, а не “както искаш, каквото искаш но 5-те кг да ги няма” :D
И все пак, ако няма желание и се чувства добре - остави я на мира. Ако не можеш да я приемеш е твоя грижа и добре се замисли дали не нараняваш чувствата й по този начин, което е по-важно според мен. Дори и да е за добра кауза - непоискано добро, не е добро : )
Успех и много любов! :)
21.03.14
21:59
С дебели не играем. Режи директно и брутално.