01.07.04
00:04
molq nqkoi da kaje zimam po 3 hap4eta bionabol na den. samo4e neznma prez kolko vreme da zimam hap4etata[zna4i pia ednoto v 10 sutrinta i koga trqbva da pia 2 i 3 hap4e
Mislq che veche beshe pisano za tova, no kakto i da e. Ami znachi dokolkoto znam az, nai-dobriqt nachin za opredelqne na vremeto za priem e kato razdelish denonoshtieto (24 chasa) na broq na hapovete. Toest v tvoq sluchai imash 24/3 = 8, znachi prez 8 chasa po edin hap. Ako piesh purviq v 8:00 chasa sutrinta, vtoriqt trqbva da e v 16:00, a tretiqt v 24:00. No neka chuem i drugo mnenie, ako ima
pi4 priema na bionabola trqbav da e kakto go kazzva topolata samo 4e spored men 12 prez no6ta mi se struva malko kusno.edno hap4e se osvoqva ot organizmati za 3, 4 4asa taka4e az milsq 4e trqbava da go vzima6 edno sutrin kum 8 ili 9 4asa sledva6toto 1 ili 2 4asa i tretoto kum 6 4asa tova e i na kraq samo da ti kaja izbral si nai skapania i vreden steroid.za napred se naso4i kuk injekciona po malko natovarva 4ernia drob i umnata.
02.07.04
01:00
az za zagrqfka
Ти гледай хубаво да се увредиш с тая загрявка, че после като почнеш нормален цикъл да се скапеш веднага. :) Според мен го спри, събери си кинтите и се направи добър цикъл. Ти си решаваш де, във всеки случай ти желая успех.
ПП Какви протектори за черен дроб взимаш?
02.07.04
16:08
krizil ama sam sigoren 4enimi trqbva peri tezi malki dozi
02.07.04
23:06
dj_niki1 kakvi sa teq zagrqvki 4e ne mi e qsno nqma smisal da se zatormozqva6 s tozi binabol.saberi pari i metan s winstrol mi zvu4i dobre ne zabravaqi za protektorite te s mnogo vajni.ne zimai bionabol samo ste si nasiti6 receptorite i efecta posle ste e po malak.
dj_niki1 никой не ти е казал да не задаваш повече въпроси, просто всички се опитват да те откажат от тези неща (за твое добро разбира се), но явно ти не ги разбираш и твърдо си решил да се тровиш.
03.08.04
00:46
Е аз не разбирам много но и аз знам че това е най вредният препарат!Но относно за Carsila , ако си на 5mg./хапчета-bi.-на всяко едно- по едно Carsil!!!!
Не си за два дена!