20.03.14
18:00
Здравейте.Висок съм 190см. и тежа 105кг.От един месец тренирам по следната програма и свалих 5кг.
Понеделник - сутрин кардио(велоаргометър) 45 мин. и една доза Л-карнитин + корем.Следобед тренировка за гърди.Вечер преди лягане пак една доза Л-карнитин
Вторник - сутрин кардио(велоаргометър) 45 мин. и една доза Л-карнитин.Вечер преди лягане пак една доза Л-карнитин
Сряда - сутрин кардио(велоаргометър) 45 мин. и една доза Л-карнитин + корем.Следобед тренировка за бицепс и рамо.Вечер преди лягане пак една доза Л-карнитин
Четвъртък - сутрин кардио(велоаргометър) 45 мин. и една доза Л-карнитин.Вечер преди лягане пак една доза Л-карнитин
Петък - сутрин кардио(велоаргометър) 45 мин. и една доза Л-карнитин + корем.Следобед тренировка за трицепс и гръб.Вечер преди лягане пак една доза Л-карнитин
Храната ми се състои от пил.месо,свинско,яйца,риба,плодове,салати и по 4,5 филии пълнозърнест хляб
Добра ли е програмата ми като за начало?Трябва ли нещо да променям?Целта ми е да сваля поне до 90кг. и да си стегна тялото,особено корема и гърдите?Добре ли е едновременно да свалям и да ходя на фитнес?
Приемам всякакви съвети и мнения
21.03.14
10:08
Здравей, това, което си написал като програма и режим на хранене, звучи добре според мен.
казано от Joro Yanev на 20.03.14, 18:00:
Добре ли е едновременно да свалям и да ходя на фитнес?
Категорично да. :)
21.03.14
14:11
Значи да продължавам по същатапрограма