Прием на Л-карнитин и фет бърнър

20.03.14
23:56

Здравейте! Преди 2 дни си взех течен л-карнитин и фет бърнър на капсули.Времето ми е ограничено и трябва да съм в залата в 9-9:30 ч. сутринта.Не знам кое от двете да приемам първо,в колко часа и през колко време между двете.Т.к л-карнитина трябва да се пие на празен стомах,а фет бърнъра със закуската,а аз нямам време да правя почивки между двете неща.Добре ли е първо да изпия към 7 л-карнитина и в 8 да закусвам+фетбърнъра след това в 9 на тренировка или обратното?? Благодаря предварително!

21.03.14
02:43

Пиеш 1 протеин със сутрешното кафе и 30 мин. преди тренировката взимаш бърнър-а и карнитина. Много е важно постоянно да пиеш вода! И нали знаеш, че без подходяща диета тези неща са излишни ;)

Мнението беше редактирано от Петков на 21.03.14 02:44.

21.03.14
07:41

Ами не,принципно не знаех за диетата,но от както тренирам не ям никакви боклуци,най-вече зеленчуци,яйца,пилешко,телешко и т.н. Въпросът е,че л-карнитинът пише,че задължително трябва да се приема на празен стомах.Как да го изпия с фет бърнъра,който пък трябва да се приема по време на закуската?

Мнението беше редактирано от Katerina Cholakova на 21.03.14 07:42.

21.03.14
13:52

Обръщаш повече внимание на хапчетата отколкото на храната. Това е грешката на голяма част от спортуващите. Магическо хапче НЯМА! Кога ще го разберете? Няма проблем и така както ти казах да ги приемаш. Пият се малко преди тренировка и двете, така че...

21.03.14
14:38

Приема на двете не е обвързан, т.е. пиеш както ти е удобно на теб! А стана ми интересно, кой е тоя бърнер който се пие по-време на хренене????

21.03.14
20:10

kingshop.  bg/manufacturer/66/be-strong-dimitar-dimitrov.html   Тези са и л-карнитина и фет бърнъра.

Та към Петков: Явно много бързаш с лекцията за магическото хапче.Ти къде прочете,че пия тези неща докато си лежа на дивана пред телевизора с хамбургер в ръка? То бива бива.. в българските форуми питаш нещо и всеки почва да си излива тъпотиите.Тренирам 5 дни в седмицата по 3-4 часа.Храня се здравословно.Не мисля,че има какво повече да ти се обяснявам.Смешна работа...

21.03.14
20:25

За първи път виждам тези продукти. Интересно защо си се насочила именно към тях. Моят съвет е, да прочетеш темата за Л-карнитина във форума, и да видиш какви са работещите дози за теб. Вероятно това шише, няма да ти стигне. Що се отнася до т.нар. фет-бърнер, много е странен наистина! Но предвид че вътре са предимно съставки съдържащи кофеин и теобромин, то си мисля че все пак трябва да се пие на гладно. Същото се отнася и до адаптогените. А и в крайна сметка никакво значение няма, защото продукта ми се вижда несериозен, т.е. не очаквай нищо от него. Мисля че чаша силно кафе, би било по-удачния избор вместо бърнера. Успех все пак :)

21.03.14
20:55

Продуктите са линия на Димитър Димитров многократен шампион по... ще те излъжа :D и мъж на Биляна Йотовска,чиято програма следвам.Затова предположих,че са добри.На опаковката на фет бърнъра пише да се приема по време на закуската.А последно л-карнитина и фет бърнъра да ги пия наведнъж,т.е няма проблем да ги смеся.

п.п. прочетох темата за л-карнитина и има добри отзиви за този на адифарм.Само на капсули ли имат?

Мнението беше редактирано от Katerina Cholakova на 21.03.14 21:27.

21.03.14
21:40

Да, можеш да ги пиеш заедно. Л-карнитина го пии два пъти на ден, сутрин и вечер преди лягане. Не помня за жените каква беше дозата, но можеш да пиеш 2мл. сутрин и още толкова вечер. За марка не мога да ти препоръчам, защото аз не бих си дал парите за нещо в шишенце/тубичка с шарено етикетче. Ако този който си си купила ти понася, в смисъл нямаш стомашни проблеми, ползвай си него.

21.03.14
21:42

казано от Katerina Cholakova на 21.03.14, 20:10:

Та към Петков: Явно много бързаш с лекцията за магическото хапче.Ти къде прочете,че пия тези неща докато си лежа на дивана пред телевизора с хамбургер в ръка? Тренирам 5 дни в седмицата по 3-4 часа.Храня се здравословно.Не мисля,че има какво повече да ти се обяснявам.Смешна работа...

Не съм имал предвид, че храната ти е лоша, а че пропускаш нещо..но какво да ти обяснявам..то да обясняваш на човек, който търпи критика и иска да научи нещо, а не на човек, който си мисли, че всичко му ясно....сигурно калориите са ти точни, и тези 3-4 часа-просто супер (y) Продължавай в тоя дух (y)
“Продуктите са линия на Димитър Димитров многократен шампион по... ще те излъжа  и мъж на Биляна Йотовска,чиято програма следвам.Затова предположих,че са добри. (y)
прочетох темата за л-карнитина и има добри отзиви за този на адифарм.Само на капсули ли имат?” (y)

Мнението беше редактирано от Петков на 21.03.14 21:48.

21.03.14
21:43

Ами не съм го купила заради шареното етикетче,но както и да е.По-късно ще си взема този на адифарм на капсули.
И на етикета на този пише да се приемат по 15 мл. сутрин и 15 вечер о.0 . (по 1 супена лъжица),а ти казваш по 2мл ?? Иначе да понася ми,няма странични ефекти (засега) .

21.03.14
21:46

казано от Петков на 21.03.14, 21:42:

казано от Katerina Cholakova на 21.03.14, 20:10:

Та към Петков: Явно много бързаш с лекцията за магическото хапче.Ти къде прочете,че пия тези неща докато си лежа на дивана пред телевизора с хамбургер в ръка? Тренирам 5 дни в седмицата по 3-4 часа.Храня се здравословно.Не мисля,че има какво повече да ти се обяснявам.Смешна работа...

Не съм имал предвид, че храната ти е лоша, а че пропускаш нещо..но какво да ти обяснявам..то да обясняваш на човек, който търпи критика и иска да научи нещо, а не на човек, който си мисли, че всичко му ясно....сигурно калориите са ти точни, и тези 3-4 часа-просто супер (y) Продължавай в тоя дух (y)

Дразни ме това,че си фантазираш разни неща.Аз казвам едно ти ми пишеш съвсем друго.Ти дал ли си съвет,аз да не го приема,че тогава да казваш,че не търпя критика?С другия човек който ми отговаря и ми дава съвети има ли проблеми?

п.п  И с този сърказъм не знам какво доказваш.Ако не искаш да ми помогнеш просто не коментирай.

Мнението беше редактирано от Katerina Cholakova на 21.03.14 21:47.

21.03.14
21:54

Говорим на различни езици! Разбрах, че се храниш с качествена храна и не го оспорвам, говоря за храната като количество и т.н... Щом това те дразни спирам да пиша! .
“Ами не,принципно не знаех за диетата”

Мнението беше редактирано от Петков на 21.03.14 21:58.

21.03.14
22:18

Да,храня се добре,но с този цитат показваш точно,че приемам критика.Аз ако знаех всичко нямаше да питам тук,нали?
И не да казваш,че според мен става само с добавки,исках да кажа,че може да не е най-правилният режим,но не стоя без да правя нищо като момиче което познавам и да се наливам с хапчета.Тренирам от 1 месец преди това в зала не бях стъпвала и нямам претенции,че знам много..почти нищо.Точно затова задавам въпроси тук.Надявам се вече се изяснихме.

21.03.14
23:21

Пиша последно, че взе да става досадно. Когато пиеш някаква добавка, е важно количеството активно вещество. В твоя случай, в 15мл. от течността се съдържат 1гр. Л-карнитин, останалото е вода и други съставки. Казах ти, да взимаш по 2гр. моя е грешката че съм написал мл. съжалявам, и 2гр. вечер. Това прави по 30мл. течност наведнъж да приемаш. Тоест пиеш по четири дози на ден! Що се отнася до съветите и т.н. съвета ми е да си намериш фитнес треньор (не инструктор) който да те съветва, и отговаря на всичките ти въпроси. Така с питане по форумите, накрая ще стане “хилаво детето” от много баби, и компетентни. Ценното в този сайт са статиите, които донякъде могат да те ориентират в това - какво, как, кога и по-колко, за останалото сама ще трябва да си го изстрадаш, защото всеки си е индивидуален. Иначе да, храната е есенциална за това да изглеждаш и да се чустваш добре, останалото е физическа активност. Но това ще го разбереш сама, след време :) Успех!

21.03.14
23:52

Благодаря ти :)

22.03.14
09:36

Последен въпрос,който всъщност беше основното нещо за което направих темата: Добавките преди или известно време след закуската да ги приемам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1