Ужастни болки в областта на прасеца

22.03.14
13:12

Здравейте, вече почти 2 месеца ходя редовно на фитнес, освен неделите тогава си почивам. Вече от 2 седмици започнах да бягам на пътеката след силовата тренировка, но когато избягам например 50-100 метра, имам чуството, че прасеца ще ми се пръсне и ужастни болки имам. Ще съм благодарен, ако може някой да помогне.

Намали тренировките, не може с 2 месеца стаж да ходиш 6 пъти на фитнес на седмица... Намери си сносна програма, която смяташ, че ще извлече 100% от теб, не 90%, нито пък 110%. Не прави след всяка тренировка кардио, хапвай повече, набавяй си и повече магнезий и цинк.

казано от Емил Дюлгеров на 22.03.14, 14:14:

Намали тренировките, не може с 2 месеца стаж да ходиш 6 пъти на фитнес на седмица... Намери си сносна програма, която смяташ, че ще извлече 100% от теб, не 90%, нито пък 110%. Не прави след всяка тренировка кардио, хапвай повече, набавяй си и повече магнезий и цинк.

Благодаря ти Емиле, но от тренировки нищо не разбирам, сега правя само базови упражнения. Не се претоварвам много, правя повече повторения с малко кг. Ще може ли да ми помогнеш, да направя програма, че аз съм пълна 0 в това нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1