Тренировъчна програма за отслабване?

22.03.14
18:24

Здравейте, първо искам да ВИ, поздравя за прекрасния сайт , много приятели ми препоръчаха да се обърна към вас. Малко за мен на 19 г. 115 кг. 188 см. стаж в залата 1 месец и половина / 2 месеца програмата е следната, целта ми е първо отслабване след това да стегна тялото си.:

Загрявка 5-7 мин. бързо ходене (скорост 5,5)
Силова тренировка:
1. Горна лежанка с прав лост - 3 серии по 10-17 повторения. + 1 серия с 10 повторения с два диска по 5 кг.
2. Сгъване на крив лост с два диска по 2,5 кг. 3 серии по 10 повторения
3. Сгъване на дъмбели от стоеж - 2 серии по 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели от седеж - 1 серия по 5-7 повторения
5. Трицепсово разгъване на горен скрипец - 3 серии по 15 повторения
6. Придърпване на вертикален скрипец с раменен и широк хват - 2 серии по 10 повторения
7. Придърпване за гръб на горен скрипец широк хват - 2-3 серии по 10-12 повторения
8. 5-6 мин. бягане (средна скорост 8,5-10,5)
9. 5-8 мин. много бързо ходене (скорост 6,5-7,5)

22.03.14
18:38

http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane

22.03.14
23:05

Благодаря ти, но може ли някой упражнения да ги заместя? Като например тези:

Пек-дек , Вертикално повдигане на краката на стенд , Класически клек с щанга зад врат , Набирания , Хиперекстензии , значи някой от уредите ги няма в фитнес центъра. Някой упражнения все още не мога да ги правя.!? С какви да ги сменя тези които ги дадох? Не може ли всеки ден да имам тренировки? От понеделник до петък + след всяка треровка да правя кардио бягане/ходене?

22.03.14
23:37

сменяй ги с други упражнения, които работят същата муск.група. нз какви да са защото и аз съм новак все още

не е добре да се тренира всеки ден, стига се до претрениране и мускулите вместо да растат се разграждат.
ако все пак тренираш всеки ден, гледай поне да не е една и съща муск.група в два съседни дни

аз съм така: гърди+бицепс | крака+корем | рамене+трицепс | почивен ден | пак гърди+бицепс...

Мнението беше редактирано от Pavel D на 22.03.14 23:38.

23.03.14
07:26

Станко порови се във форума малко,прочети някоя статия относно храненето http://www.bb-team.org/hranene/statii/za/hranene-101 Много ти е рано за тип “сплит”.Тренирай цялото тяло има доста неща тука, не чакай на готово ;)

23.03.14
10:36

Аз хранителен режим си спазвам, помага ми много, но мисля, че тренировките не са много подходящи.!!!

П.п. Аз , ако можех да се справя сам щях ли да пиша за помощ? На вас по-компентентните вие по-лесно само да казвате намери си сам това, намери си сам онова.!!! Нали все пак е форум, на които помагате на по-невежите в тази област.!!!

Мнението беше редактирано от Boody на 23.03.14 10:40.

23.03.14
12:31

защо мислиш че не са подходящи? не отслабваш ли достатъчно бързо?

виж тоя торент http://thepiratebay.se/torrent/6921051/Six_Pack_Shortcuts_[Mike_Chang]_Complete_Workout_-_POTP

23.03.14
13:00

Няма специални програми или упражнения за отслабване. Има диети за тази цел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1