27.06.04
15:23
някой може ли да ми препоръча фет бурнар на UNIVERSAL
не сам използвал нищо на UNIVERSAL и за това не сам и много запознат с продуктите ми
ако някой е ползвал нещо на UNIVERSAL нека каже какво е то и кви са били резултатитеа и да не сте използвали ако знаете нещо за някои продукт за UNIVERSAL кажете го и ми препоръчайте какво да си взема
СТАВА ДУМА ЗА ФЕТ БУРНАР а не за амино киселини или креатин или квото и да е
emi vij tyrsi vyv foruma ( tyrsa4kata na foruma )
slednite dumi:
Nox
Gain fast
Amino 2700
i shte vidish mnogo temi za koito sa obsyjdani produkti na universal
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1208
eto tuka razglejdam po obstoino eidn ot tqh
27.06.04
16:01
искам да подчертая пак че става дума за
ФЕТ БЪРНАРИ!!!
все пак 10кс
нека който знае нещичко да го сподели плс!
Виж сега за фетбърнари лично и откровенно си казвам че от чутото MLO и Мусаши са най-добри.
27.06.04
16:18
еиии ще се побаркам такмо решавам че мусаши не струват и ми казват че са най-добрите при фет бърнарите кво да прааа и аз не знам
ще си взема сиурно на мусаши
някой има ли впечатления от slm concentrate
и ако има какви?
28.06.04
00:14
сега смятам да взема л-карнитин и липозан на нутрим и
слм концентрате на мусаши според вас ще има ли ефект или няма нужда от толкова раоти ?
MLO ili Universal fatburner si vzemi :)
pii go s L Carnitin
moje i Amino kiselini
zashtotochistqt i te leko podkojnata maznina
28.06.04
23:56
еми да ма ся мноо ясно че ще питам от каде в нета мога да намера повечко инфо за фет бърнарите на МЛО и УНИВЕРСАЛ ама предпочитам инфото да е на бг и парите да са в левове че е по-лесно за ориентация щото на английски ако някоя дума не знам ме марзи да я тарся в речник и не стаа както тряя раотата!!!
emi vij magazina na SNC
Pirotska 12
te prodava4ite si razbirat ot rabotata
konsultirai se s tqh !!!
29.06.04
00:14
10кс за савета ам ще ми е трудно щото сам от плд :) хаахха
иначе викаш в нета няма мноо мнооо инфо?
30.06.04
12:51
добре де никой ли не знае нищо за фет бърнарите на универсал
никои ли не ги е ползвал?
наистина ли мусасши са най-добрите при фет бърнарите ?
Първо едно малко уточнение,
какво значи да си взимаш бърнърите с л-карнитин?
Те би трябвало да съдържат л-карнитин в нужната пропорция.
Аз взимам л-карнитин 500 на Universal. Всичко което можеш да прочетеш за л-карнитина по принцип е вярно за него. За да има резултат трябва кардио + диета + л-карнитин. Пробвано е. Първата половина на опаковката я пропилях пропускайки частта с диетата. Вече привършвам останалото - разлика в килограми не мога да ти дам, виждам я в огледалото, като се качвам по стълби и в очите на приятелката ми.
Препредавайки информация от една мадама, която искаше наскоро да ми продаде бърнири, мога да цитирам следното: “Глей ма мене, нищо не пипвам да правя, диета не пазя, само пия бърнър. Леко вдига пулса и това е, странични ефекти няма”. Ако някой има собствени впечатления, моля да ги сподели.
emi v Lipozan ( fatburnera na nutrim) ako ne se lyja e tvyrde malko koli4estvotot zatova mojesh da maximizirash efekta kato piesh dopylnitelno
sytho QBYLKOV OCET na kapsuli dosta pomogna an edin sysed da svali
01.07.04
08:37
а тоя л-карнитин 500 на универсал я ми кажи колко пари е на капсули ли е на прах ли е ? и кви пари е ? и колко време си го пил че има очевидна разлика в огледалото ?
60 капсули, двайсетина лева беше май, не си спомням точно. Сори.
Във фитнес магазина на Пиротска трябва да го има, ако си в София. Сигурно и на много други места.
За жалост не мога да го сравнявам с други марки, тъй като това е единственото, което съм пил.
Не го пия всеки ден, само преди тренировка (2 капсули). Тренирам 3 пъти седмично, привършвам опаковката. Смятай колко време е. Като казвам ефект - не мисли, че говоря за пълно изчистване. Аз съм доста висок и мога да нося много излишни килограми, без да ми личат особено. В началото на годината, обаче (след дългите коледни угоявания) бях станал крушовиден. И дълго време не помръдвах. Сега пак имам какво да топя, но ако не играя кючек, мога да мина и за втален момък.
Поздрави!
01.07.04
12:23
добре де не можеш ли да ми кажеш нищо за килата които си свалил или наистина изобщо не си ги мерил?
Когато започнах бях 103, сега ми е счупен кантара (не в резултат на диетата).
Утре ще питам в залата дали имат кантар и ако успея да се премеря ще постна резултата.
01.07.04
15:17
ок мерси много а иначе сега нямаш ли си горе-долу няква представа добре ли ти действа в свалени кила изразено ?
01.07.04
15:39
Don_Anton, гледам голяма обърквация ти е в главата с тези добавки. Един ти казва едно, друг друго. Но запомни това, което е имало най-добър ефект при теб това вземай. Експериментирай! Дори и аз и който и да ти каже, че има ефект от някакъв си препарат то е имало при него(мен) ефект и вероятността да има и при теб е малка. Защото той може да е един тип(ектоморф; мезоморф; ендоморф), а ти друг. А пък на магазинери изобщо недей да вярваш ще гледат да ти пробутат това, което най-малко върви, защото или е скъпо или неефектно. Най-добре е да пробваш и да откриеш кои добавки ти работят най-добре за тялото. А пък вече било то фет бърнър или протеин...
А между другото за какво ти е този фет бърнър, ако си направиш правилен хранителен режим и го комбинираш с кардио тренировки ще постигнеш доста добри резултати. А пък ако мислиш само от един фет бърнер, че ще отслабнеш по-добре не си давай парите. Ако ядеш каквото си искаш и не правиш кардио фет бърнера нищо няма да направи, все пак не си мисли, че фет бърнера прави чудеса.
01.07.04
17:01
ми бед бой наясно сам с фет бърнарите аз преди сам пил л-карнитин на нутрим добре ми подейства за 15 дена 4 кила някаде и ся се чуда да си взема ли пак тва или да експериментирам с нещо и за тва разпитвам а иначе кардио и нвд присъстват при мен и в момента !