Дневника на 14 годишен тийнеджър

Темата е заключена.

22.03.14
20:15

ЗнаЧи аз съм на 14 висок 178 тежа 65 кг,мисля Че е добре и така направих този дневник за да ми помагате да се осъществявам !
ЗнаЧи тренирам си само в къщи,ходел съм и на фитнес но само 1 месец,но тренирам в къщи и имам добър напредък,сравнение с връстниците ми :Д

23.03.14
10:48

Не е изненада, че имаш добър напредък - нали си Супер Марио. :D Бъди постоянен и напредъкът ти ще продължава. Аз не мога да ти помагам с тренировки и хранене, мога да ти помогна само малко с правописа. Но тук е пълно със знаещи и можещи, от които може да научиш полезни неща за твоето осъществяване. :)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 23.03.14 10:49.

23.03.14
11:15

178/65 - добре, добре, колко да е добре. :D

23.03.14
16:41

Здравейте,мога да се оправдая с правописа,защото не живея от много време в България :Д,и сега значи искам да попитам дали мога да кача мусколна маса вкъщи ? :) ,днес ходих и си купих 2 дъмбела ,единия дъмбел е 20 кг. и другия всъщо демек дшата общо са 40 кг. !

Мнението беше редактирано от SuPeR MaRiO на 23.03.14 16:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1